Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
EDM electronics:
Радико, Германия за мен е № 1 в много отношения. Най-развитата страна в света. Но за печелене на пари Швейцария е най-доброто място в света. Имам данни, че там изкарват около 2,5-3 пъти повече. А швейцарците мразят германците повече от Радико руснаците. :D
Но за Германия:
Само до 20-25 г. германците ще намалеят на половина, т.е. на 40 мил. Чалмата ги е превзела тях, не ми се мисли...Последно ходих в Германия-Хамбург през 2016 г. - само брадати "интелектуалци".
krasias:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2020, 07:31:59 pm ---
Въпросът е, че няма демокрация и никога не е имало, както не е имало и комунизъм, но на теб и не само ви се привиждат миражите на демокрацията.
--- Край на цитат ---
Дотук добре ама знаеш ли какви са причините да ги няма ......
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2020, 07:31:59 pm ---
А по отношение, кой е най-устойчивия обществено-политически строй, не бих могъл да ти отговоря категорично, и аз съм си задавал този въпрос и си мисля, че този - аналога на организация на вселената, принципа на единоначалието или авторитаризма. Господ не е демократичен, той е един и той управлява. Муамар Кадафи и той не беше демократ, но либийците живееха, като комунисти - робите им бяха западняци, докато те си чешеха пъпа под сенките.
--- Край на цитат ---
Е доста увърташ вместо да кажеш направо колко много харесваш ДИКТАТУРАТА.
EDM electronics:
Нищо не увъртам, искам да кажа без да увъртам, че зад вашата демокрация винаги се е криела диктатура - идеалната диктатура.
krasias:
Добре предложи нещо по добро вместо само да си против.
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2020, 09:12:27 pm ---Радико, Германия за мен е № 1 в много отношения. Най-развитата страна в света. Но за печелене на пари Швейцария е най-доброто място в света. Имам данни, че там изкарват около 2,5-3 пъти повече. А швейцарците мразят германците повече от Радико руснаците. :D
Но за Германия:
Само до 20-25 г. германците ще намалеят на половина, т.е. на 40 мил. Чалмата ги е превзела тях, не ми се мисли...Последно ходих в Германия-Хамбург през 2016 г. - само брадати "интелектуалци".
--- Край на цитат ---
Хм
До колкото знам горе долу една трета от швейцарците са немскоговорящи и се самоопределят като швейцарски немци. Говоря за района около Цюрих.
Иначе единият ми колега в Германия дойде директно от Швейцария. Поради завършване на обекта му там. Та информацията му за съотношението на стандартите горе долу съвпада със твоята. Нищо обаче не ме подтиква към тази страна. Явно не ми е предназначено да ходя там. Сигурно не там е това което трябва да науча.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия