Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
x_name41:
--- Цитат на: ppipilica в Юни 04, 2019, 04:06:48 am ---Нищо лично, просто да те питам нещо. Ако в другата седмица има парад на некрофилите, геронтофилите и педофилите ти ще се радваш ли с тях, ще ги подкрепиш ли и ще пуснеш ли съобщение както за тия гейове ся. Да си се онождат щом им харесва ма що трябва всички да знаем, какви са и какво онождат.
--- Край на цитат ---
ах палавник, откъде ви дойдоха на ума подобни неща които даже аз самият не съм си и помислял във най смелите си извратени фантазии дори, това едно на ръка. Нека се придържаме към реалноста а не към някакви хипотетични ваши болни представи изразени със термини някои от които даже аз самият неразбирам какво означават
Tanas:
Ей x_name41, винаги съм знаел, че ти, низо, LZ, Сашо и другата компания сте текерлеци, ама нужно ли е да се рекламирате в тази тема?
Отворете си друга нова и чиста тема, и без това този форум е отворен, демократски и без скрупули, вярвам, че ще издържи и този клон на упадъчните СЕ-ешници - леваци.
Ако там в прайда развитието Ви е забуксувало, идете долу на границата и чакайте емигрантите като Динко.
Не е нужно да казвате какви сте - те ще познаят.
Между другото, отвори такава тема и в някой руски форум.. ;D
PyroVeso:
X_name, имай предвид че музиката наистина удължава живота, ама педерастията го съкращава. А толерастията и либерастията - още повече...
x_name41:
аз се зачудих за друго, защо синът на Петър Слабаков отива като евродепутат след като самият той е в "конфликт на интереси" така да се каже, тъй-като в европа съществува толерантност и приемственност относно този въпрос но г-н Андрей Слабаков е в другата крайност и не приема подобен вид отношение и въобще как ще се разбират двете страни ми е чудно?, а може би е заради парите?. Танас, не те разбирам наистина, какво е това те-ке-рле-ци? на какъв език проговори?, да не би от превъзбуда да заговори на непознат език?, вразуми се малко и сам се виж какви ги ръсиш често в ефир защото не е разумно крадеца да вика дръжте крадеца, най малкото е глупаво и некоректно и това се отнася до всички тръгнали в такава посока (каквато вероятно немалка част от потребителите на форума са). Нека се погледнем в праведноста си първо всички и тогава да се замислим разумно ли е да съдим другите!. Танас, бъди разумен и към всички да не се излагат по подобен начин
Tanas:
x_name41, за какво да съм разумен?
Не ми пука дали Слабаков е мъж на Ернестина или ще става евро-депутат!
Това си е тяхна грижа, ти като малко педерасче защо отнасяш темата?
какво се опитваш да внушиш?
прайда ли те вълнува?
Ами отиди и се забавлявай!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия