Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (219/266) > >>

krasias:
Е какво искаш да ти каже ЕДМ, Радико освен да ходиш в най хубавото и свободно място Русия.

EDM electronics:
Не си там където си заради демонокрацията. Ако в Германия с голямата демокрация имаше по-малки заплати, пет пари нямаше да даваш за нея. Там си за пари. А те имат пари и големи икономики не щото имат демокрация, а защото правят колонизация. В комунистически Китай няма никаква демокрация, но не им пречи да са икономика № 1 в света. Така, че не измамната демокрация носи благата.

Тя тая демокрация вече звучи по-натрапчиво от петилетните планове ва БКП, по банално.

Ще ти дам друг ярък пример за демокрация:
Намесата на САЩ в строителството на Северен поток 2. Трета държава се меси в отношенията на други две уж суверенни държави. Ами те тия демократи не зачитат правата на чуждите граждани в собствените им страни, как да зачитат на своите у тях си?

Схващаш ли гастарбайтино за какво ти говоря или искаш да ти пусна латерна?

Номак:
 ???Може ли киро брейка да не се качва в форум с техн. насоченост !!

VITAN:

--- Цитат на: Номак в Ноември 26, 2020, 08:23:01 pm --- ???Може ли киро брейка да не се качва в форум с техн. насоченост !!
--- Край на цитат ---
Към текущият момент само EDM се занимава с техника (във форумният смисъл).
А и СЕ не ви е обещавал.
За разлика от други...

Радико:
Глей са ЕДМ
Другото име на демокрацията е справедливост.
То справедливост няма де. Ама страните с повече справедливост заплащат труда ми по справедливо демек плашат по демократично щото са по справедливодемократични схващаш ли, аз ходя там заради по демократичното заплащане на труда ми.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия