Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (218/266) > >>

Михаил Кузмов:
На Лемнос!

EDM electronics:
Радико, ти с тая демокрация си по-заблуден от партизанин с медали на манифестация пред трибуна на ЦК и РЕМС.  ;D
Ами такъв въпрос може да го зададе и комунист. Той и комунизма е идеален /седиш си без да работиш и ти дават заплата/, ама никога не го е имало.

Въпросът е, че няма демокрация и никога не е имало, както не е имало и комунизъм, но на теб и не само ви се привиждат миражите на демокрацията.

А по отношение, кой е най-устойчивия обществено-политически строй, не бих могъл да ти отговоря категорично, и аз съм си задавал този въпрос и си мисля, че този - аналога на организация на вселената, принципа на единоначалието или авторитаризма. Господ не е демократичен, той е един и той управлява. Муамар Кадафи и той  не беше демократ, но либийците живееха, като комунисти - робите им бяха западняци, докато те си чешеха пъпа под сенките.

Що, изборите в САЩ с гласоподаватели от гробищата, демокрация ли му викаш? Ми това е като да туриш една пионка и да и опъваш конците - това е демокрацията. Трябва да си много глупав, да вярваш, че народния представител те представлява тебе, не, представлява най-вече тоя дето го е турил там и себе си, а за теб остава да опъваш каиша. Ходи си в Германия колкото си искаш.  :D

Та те така... :D
Дано разбираш разликата между демокрация и капитализъм - частна собственост, иначе няма да ме разбереш.

Радико:
Значи попитах:

--- Цитат ---  Къде да замина за да се почувствам на едно по добро ЗЕМНО място???
--- Край на цитат ---
И получавам от теб отговора:

--- Цитат --- Ходи си в Германия колкото си искаш.  :D 
--- Край на цитат ---
Правилно ли съм разбрал?

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Ноември 26, 2020, 07:40:10 pm ---Значи попитах:И получавам от теб отговора:Правилно ли съм разбрал?

--- Край на цитат ---

Не бъркай твоето робско самосъзнание с моето мнение.

Отиди си у дома, там ще се чувстваш най-добре. Защо трябва някъде да ходиш, за да се чувстваш добре?

И още:
Ако изгониш натрапника от дома си, който постоянно ти казва как да живееш, с кого да дружиш, как свободно да мислиш и правиш, тогава ще разбереш какво е суверенитет, богатство и истинска свобода от колонизатора.

Преди България да беше колонизирана заемаше 27 място в света по стандарт от 200 държави, макар и да бяхме зависими, сега при голямата демокрация и колонизация е на 78 място.

Радико:

--- Цитат --- Защо трябва някъде да ходиш, за да се чувстваш добре? 
--- Край на цитат ---
Ами защото демокрацията чиито сатанински черти ти така добре обрисува ми пречи да се чувствам добре. Като чета как пишеш трябва да знаеш някое по добро място. Кажи къде е барем да го видя за три четири месеца ако не остана там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия