Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (208/266) > >>

Номак:
България на три морета!
България над всичко!

EDM electronics:

--- Цитат на: Номак в Ноември 08, 2020, 08:46:38 am ---България на три морета!
България над всичко!

--- Край на цитат ---
Смях в залата.
След праволславна Армения идва ред и на най-апетитната хапка на султана - България. Тя е оставена за последно. Но тоя път руснаците няма да помагат. Не три морета, а да се молим поне за половин. И НАТО няма да помага, когато конфликта е между натовски държави. И винаги зад султана е стоял скрития поддръжник и куратор - Англия. Султана ще воюва и с разпадаща се лира, защото има кой да финансира всичко.

Разрушихме армията си, всичко. Ще разчитаме на НАТО, колкото то помогна на Кипър.

Радико:
Току що във фейсбука ми попадна едно много интересно клипче. За съжаление не мога да дам линк към него от телефон съм и доста неща телефона отказва да направи. Доста действия са блокирани от сайта както и да е. Не ми стана ясно дали това е предизборна реч на Трумпф или следизборна, но е реч на Трумпф. Нещата които казва от една страна звучат малко банално. Но от друга.... Когато асимилирах за какво точно говори.... Направо ми увисна ченето. Онемях.
Онемях защото говори за противпоставяне на интереси, от едната страна, изпулсва всякакви изрази като коопоретивни, главолистични и тем подобни. И също така заяви че това всички го знаят. От другата страна на противопоставянето обаче той турна само идна група: НИй ОРАТА
Излиза че он заяви дек они ме за ора.
Специфичният начин на изразяване който ползвам е съвсем умишлен с цел да забави максимално реакцията на автономите трактори дет са постоянно в форума по няколко.

VITAN:
Едно време така дръпнаха шалтера на един сърбин (мисля беше), когато го даваха едновременно по
БТН и БНР - за хуманитарните НАТОвски бомбардировки в Югославия.

И на 2-те медии едновременно им дръпнаха шалтера, а мисля изказването беше пред Народното Събрание.
Много вода изтече от тогава, не помня подробности, но в този момент и на мен ми падна ченето.
Такъв фокус не вярвах, че има. Тогава демокрация беше ултрамодерна дума.

miromad:

--- Цитат на: Радико в Ноември 08, 2020, 10:11:11 am ---Реч на Трумпф

--- Край на цитат ---
Да не е това клипче - https://fb.watch/1DJdKtQtEQ/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия