Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

<< < (9/45) > >>

Радико:
Докато науката се "опитва" в Тибет успяват да лекуват това недоказано заболяване. За тукашната наука обаче нещо което не се поддава на хирургично лечение не е заболяване. То и спина е синдром а не болест.  В този ред на мисли в тъпата конвенция тъпите и автори никаде не говорят за Лечение на насилниците въпреки, че всеки психиатър ще ти каже, че болезнената ревност е симптом на шизофрения. Ма нормално защото конвенцията очевидно е писана не от тях а от евентуалните им пациенти които според прословутата "Параграф 22" ясни са:
 -Болен който осъзнава, че е болен не е болен.

plcsoft:

--- Цитат на: edin в Януари 17, 2018, 08:42:33 am ---Дет са вика, мъжът се ражда научен, жената се учи цял живот и пак си остава дете ;) И за капак, жената  си мечтае за фалос, от където идват много психични проблеми.

--- Край на цитат ---

Този проблем е проблем защото информационната паяжина в която сме окаушени не ни позволява да видим фундамента(основата). Тоест съвременият човек е претрупан с ненужна информация и енергийно изцеден за това не може да прогледне и да види истинската причина и да преустрой мъдро своят живот. Причината е открита и казвана векове наред от мъдреци и пророци и не само от тях. "Всеки който иска да види, ще види, всеки който иска да усети, ще усети" е казано в една дебела книга. Но, явно нито искаме да видим нито искаме да усетим истината. А  самата причина е елементарна. Тя стой пред очите ни и ние не искаме да прогледнем!? Пита се защо!? Много просто! Защото сме дресирани простаци със свърх екзалтирана представа за себе си и добре контролирана от вън, еговманиаченост!!! Всички без изключение, в това число и аз самият.
Самата причина е следната - мъжът има само едно ниво на сексуалност. Тоест, вършиш каквото вършиш изпразваш се и край. Докато жената има цели Девет нива на сексуалност. Кога ще ги задоволиш!? Точно никога!!! За това казвам - мъжкият ген носи Познание. Защото с единственото си ниво на сексуалност той трябва да е "добър познавач" на това ниво в противен случай, става маймуна в ръцете на жената. И не само в ръцете. И обратното - женският ген носи амбиция - защото със свойте Девет нива на сексуалност с кой мъж може да ги достигне??? С никой - драги господинчета! И сто мъже да и се изредят винаги ще иска и още и още, колкото и да са надарени. :) :) Просто няма насищане. За това трябва да се обуздава, мъдро!?

GreenHulk:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 18, 2018, 06:47:29 pm --- Просто няма насищане. 

--- Край на цитат ---

Не знам от къде си го чел това за деветте нива и др. и от къде на къде на мъжа да му е само едно нивото?
И при жените, и при мъжете работата за тази енергия може да се тренира и за това си има техники. Даже се смята, че една от техниките може да води и към Освобождение -  известна е в йога и тантра и се нарича варджоли мудра - чрез съзнателно и целенасочено свиване/трениране  на мускула pubococcygeus  - намира се между така наречената "срамна кост" и опашката.
Може и със  цялостно свиване на мускулите в долната част на тялото, но с времето може да се постигне по-голям фокус.

Друга техника е ашвини мудра, съзнателно свиване на мускулите на ануса и отпускане - около 20-30 пъти на упражнение с малко задържане. Но това са силно енергийни техники и е хубаво човек да ги комбинира и с дълбоко дишане, медитация, мантри като "АУМ"  и др.

plcsoft:

--- Цитат на: GreenHulk в Януари 20, 2018, 08:33:11 pm ---Не знам от къде си го чел това за деветте нива и др. и от къде на къде на мъжа да му е само едно нивото?

--- Край на цитат ---

Чел съм го преди години когато се занимавах със йога и източни учения.Ако искаш мога да изровя източника! Но, не това е замисъла на написаното. Това е философски намек за това, какво става на физическо ниво. А там процесите са страшни! Или поне на мен ми изглеждат такива!? Човек все повече се отдалечава от своята истинска природа и става зомбирана машина (киборг) която дори не знае и не хае за света в който живее. А без природата ние сме обречени на смърт! Неизбежно е! Дано да греша!

GreenHulk:
Идеята ми е че има начини, как човек да работи върху себе си, не само в отношение на секса...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия