Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
mito_kupona:
--- Цитат на: prp в Февруари 12, 2018, 06:39:21 pm ---В детската градина на дъщеря ми има едно дете от женски пол е но иска да се облича в момчешки дрехи играе на топка с момчетата не играе с кукли... Така че никой не е застрахован да пази господ както се казва на всеки може да се случи и тогава ще ви питам дали ще си изолирате и собствените си деца? А родителите на това дете после как да му обяснят че целокупния български народ не разбира и мрази такива хора? Какво му остава или да се слее с тълпата и да влезе в калъп или да бъде себе си понеже разбиране не може да очаква явно. За това става въпрос в тази конвенция омразата и изолацията са също форма на насилие.
--- Край на цитат ---
prp, вместо да се втълпява на обществото, че тези същества видите ли, са нормални и да се харчат колосални средства в световен мащаб, за популяризирането на това психично заболяве, с цел да се увеличи масата от откачалки, които ще бъдат използвани по-късно за други цели, трябва да се помисли за лечението на тези болни индивиди и средствата да се насочат в тази посока. А лечение за това психично състояние има отдавна. Не е казано, че ще се излекуват всички на 100%, но поне броят им осезателно ще намалее. А тези, които не могат да се излекуват, нека си живеят живота така, както го разбират, никой им не пречи, но да не натрапват разбиранията си на нас и на децата ни.
А между другото в Испания секса е разрешен след 13 години, стига да е по взаимно съгласие, а сега май, са го увеличили на 16, но не съм сигурен. В Испания и Португалия няма закон който да наказва инцеста, за тях това е нещо нормално, баща с дъщеря си, брат и сестра, майка със син, дядо внучка и ряпа и други подобни „европейски ценности“.
Михаил Кузмов:
Олга Четверикова е доцент, кандидат на историческите науки, преподавател в МГИМО и автор на множество книги, изследвания и публикации в областта на политиката и религията.
Те замениха истината Божия с лъжа, и се поклониха и служиха на творението повече, отколкото на Твореца, Който е благословен вовеки. Амин. Затова Бог ги предаде на срамотии страсти: жените им замениха естественото употребление с противоестествено; също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.” (Рим. 1:26-27) (това бяха цитати) Ако все още се интересувате кога е започнало, и имате търпение прочетете целият исторически обзор.
http://www.pan.bg/view_article-6-414593-noviyat-svyat-na-izvrashtencite-kato-vsemirna-sodomska-anticyrkva.html
dmitarp:
В България, като част от Европейския съюз гей браковете и Истанбулската конвенция са в сила. Съгласно едно решение на Европейския съд, гей двойка сключила "брак", по точно съюз в, която и да е държава от ЕС се ползва със всички права на "брачна" двойка в другите държави от ЕС, независимо дали там са разрешени подобни съюзи. Ако в бъдеще настъпи някакъв казус във връзка с Истанбулската конвенция, съдът със сигурност ще реши в полза на ищеца. Така, че приемате или не, Истанбулската конвенция е в сила. Радико, твърди, че тук някои се опитват да поставят въпроса или Европейски съюз или Истанбулска конвенция, но това си е точно така защото ти не можеш да промениш ЕС, а той теб може. Не можеш да кажеш аз искам ЕС но не искам гей бракове, това е абсурд, който си личи и от решението на европейския съд. Щом искаш да си част от ЕС, значи искаш и одобряваш гей браковете, друго положения няма. Други пък твърдят че България е незаконно член на ЕС, което също е абсурд, членството на България в ЕС, е част от един поне десет годишен период, и различни парламентарни мнозинства са го потвърждавали, ако българите не са искали ЕС, то те са имали възможност да гласуват за партия, която е против ЕС, но не са го направели. Пред България има три пътя. Първият е ЕС, там постепенно както казва и ЕДМ, нациите и народностите ще изчезнат и ще се появи една нова държава, и българите като част ЕС също ще изчезнат. Вече има двама известни българи които са заклеймили българското, единият е Соломон Паси, с думите "майната му на православието", другият е Евгени Дайнов с думите " не ви искам православието, искам ЕС". Оставайки в ЕС, тези двамата ще се множат докато накрая останат само двама българи. Вторият път е България да излезе от ЕС и да развие собствена цивилизация, такава каквато българите я разбират. Но дали ще е в състояние и дали другите ще и позволят това си е отделна тема. И третия път е България да излезе от ЕС и да се присъедини към Евразийската цивилизация, която между впрочем е по близко до разбирането на българина за света.
За мен коректният въпрос и логичния същевременно е "Искате ли България да напусне ЕС", защото аз не мога да съм срещу Истанбулската конвенция, дори и да искам, аз ви казах какво ще реши съда, няма как да искаш да си в ЕС и да отхвърляш гей браковете, това просто го забравете.
Пак повтарям не може да искаш ЕС, а да не искаш да приемаш неговите документи и правила, България и българите по скоро могат да изградят собствена цивилизация отколкото да променят ЕС и то в посока, така,че нациите в ЕС в бъдеще да се запазят. Ако сте забелязали известния в близкото минало лозунг на ЕС "в многообразието ни е силата" вече не се използва, това не е случайно.
EDM electronics:
--- Цитат на: dmitarp в Февруари 13, 2018, 12:19:45 am ---В България, като част от Европейския съюз гей браковете и Истанбулската конвенция са в сила. Съгласно едно решение на Европейския съд, гей двойка сключила "брак", по точно съюз в, която и да е държава от ЕС се ползва със всички права на "брачна" двойка в другите държави от ЕС, независимо дали там са разрешени подобни съюзи. Ако в бъдеще настъпи някакъв казус във връзка с Истанбулската конвенция, съдът със сигурност ще реши в полза на ищеца. Така, че приемате или не, Истанбулската конвенция е в сила. Радико, твърди, че тук някои се опитват да поставят въпроса или Европейски съюз или Истанбулска конвенция, но това си е точно така защото ти не можеш да промениш ЕС, а той теб може. Не можеш да кажеш аз искам ЕС но не искам гей бракове, това е абсурд, който си личи и от решението на европейския съд. Щом искаш да си част от ЕС, значи искаш и одобряваш гей браковете, друго положения няма. Други пък твърдят че България е незаконно член на ЕС, което също е абсурд, членството на България в ЕС, е част от един поне десет годишен период, и различни парламентарни мнозинства са го потвърждавали, ако българите не са искали ЕС, то те са имали възможност да гласуват за партия, която е против ЕС, но не са го направели. Пред България има три пътя. Първият е ЕС, там постепенно както казва и ЕДМ, нациите и народностите ще изчезнат и ще се появи една нова държава, и българите като част ЕС също ще изчезнат. Вече има двама известни българи които са заклеймили българското, единият е Соломон Паси, с думите "майната му на православието", другият е Евгени Дайнов с думите " не ви искам православието, искам ЕС". Оставайки в ЕС, тези двамата ще се множат докато накрая останат само двама българи. Вторият път е България да излезе от ЕС и да развие собствена цивилизация, такава каквато българите я разбират. Но дали ще е в състояние и дали другите ще и позволят това си е отделна тема. И третия път е България да излезе от ЕС и да се присъедини към Евразийската цивилизация, която между впрочем е по близко до разбирането на българина за света.
За мен коректният въпрос и логичния същевременно е "Искате ли България да напусне ЕС", защото аз не мога да съм срещу Истанбулската конвенция, дори и да искам, аз ви казах какво ще реши съда, няма как да искаш да си в ЕС и да отхвърляш гей браковете, това просто го забравете.
Пак повтарям не може да искаш ЕС, а да не искаш да приемаш неговите документи и правила, България и българите по скоро могат да изградят собствена цивилизация отколкото да променят ЕС и то в посока, така,че нациите в ЕС в бъдеще да се запазят. Ако сте забелязали известния в близкото минало лозунг на ЕС "в многообразието ни е силата" вече не се използва, това не е случайно.
--- Край на цитат ---
Колега dmitarp, това което си написал не е вярно?
Това твои разсъждания ли са или си го прочел пак някъде от Интернет от не знам си кой?
mito_kupona:
dmitarp, колко пъти трябва да обяснявам, че България е абсолютно НЕЗАКОНЕН член на ЕС и Нато, защото бяхме набутани в тези организации БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, без да се произнесе суверена „народа“, както са приети всички останали членки. А това нарушава българското законодателство и лисабонския договор за присъединяване. Така, че всики конвенции и закони приети под натиска на психопатите от третия пол от Брюксел, нямат никаква стойност и са незаконни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия