Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция

<< < (37/45) > >>

Maistora52:
...
Тоя, последният, от предния ми пост,  обаче, е особен случай!
Разказвам:
Бях на 22 години през далечната 1974. Живеех наблизо до студентския стол до стадион "Академик" и често се хранех и в него. Мани яденето... имаше студентки - бол!
Харесал си бях една, ама направо красавица - мадама трепач, миньонче, с всички налични дадености и пропорции - така де, което си е хубаво, хубаво си е!
Запознавам се един ден с нея, и... от ден на ден все повече се приближавахме до леглото в ателието ми.
По едно време стана ясно, че бамбината си има още един, досегашен приятел... и... много го "уважавала"...
Добре де, викам си, ти си го "уважавай", пък аз нали си бях чаровник в ония години - леглото ми, ти е в кърпа вързано... Така, започна една от най-лютите ми любовни афери...
Поканих го мацето в ателието, нали е много красива - да-а! - Трябва да те нарисувам! - "пък и ще си те омайвам с китарата и песнички разни"...
И започна да ми идва на гости всеки ден ...
В един момент се разбра още, че тя била казала на предния си приятел, че се запознала с един студент художник, и... оня бил побеснял ... от ревност... скарали се и ... те ти сега работа!
Ама нямала "нищо" с мене, само ми идвала на гости да я рисувам, даже му дала телефона ми, да я търси при мене, ако трябва... въобще" женска логика"...
Оня започнал да я следи, къде ходи, какво прави, с кой се среща... и така, нацелил в един момент прозореца на ателието ми, и седнал да слухти под него... а ние вътре си пеем и се смеем и си се галим, въобще -шоу! - вече почти разсъблечени!!!
Без да знам, в същия момент, ревнивеца ми се обажда по телефона - имаше телефонна кабина до входа.
- "Пешо!" - вика - "случайно "Тя" да е при тебе?"...
- Не - викам - беше тук, но си тръгна... още по светло!"...
Мълчание!!! - многозначително...
- "Пешо" ти си "путка!"... и бам, затваря ми телефона!
Няма и секунди по-късно, чува се - "Пра-а-ас!" - джама на входната врата се чупи, миг след това нещо тежко пада във входното антре и ... още миг след това се удря  с юмрук по вратата на ателието ми...
- Леле - викам си, тоя полуде! - а Мадамата, пребледняла от ужас му крясва:
- Махай се, от тука! Не искам ни да те чувам, ни да те виждам!
Яка беше вратата на ателието, издържа!
А оня се кротна по едно време, седя до някое време отвън, па си тръгна!
...
Минаха три месеца "рисуване" с мадамата... и... в крайна сметка "Разпределението" по онова време ни раздели!
Така че, да знаете, някой вместо "Подлец!" - може да ви нарече по друг начин - джендърски!

Дано ви е било забавно! - щото тя темата за Джендърите е един безкраен оффтопик въобще за Форума ни!

Maistora52:
Ми... "подлост" си е! - да си "рисуваш" на някой мадамата, и да му викаш, че само я рисуваш!
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

madsatbg:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 12, 2018, 02:42:56 pm ---... но знам за ония, които са гласували за истанбулската конвенция горе, със сигурност са един или по-скоро няколко от многото видове....

--- Край на цитат ---

Аз съм един от "ония", но не разбрах, след толкова изписани страници,
вие "ДРУГИТЕ" , за насилието ли сте или сте против; за правата на "ония" или сте против ?
Прав е Димела: Дори и тук има агитация.
След толкова много цитати, дадени по горе, във форума и това ако не е промиване на мозъци не знам как се нарича. Четете мнението на този , четете мнението на онзи. Ах тази статия колко е точна. Да, точна е , но от Вашата камбанария, от моята изглежда по различно. Аз се смятам за изградена личност и имам собствено мнение и ако то е различно от това на "ДРУГИТЕ" не е проблем за мен.
Съгласен съм,  не съм компетентен по юридическите тънкости на конвенцията, но...

Станишев говори само за това, че видите ли Българите били за насилието над жените. Защо байно не говориш нищо за ДЖЕНДЕРСТВОТО?
А вие "ДРУГИТЕ" защо само говорите колко е опасно да има признат трети пол за българското общество? Какво опасно има след като то, третия пол, е сред нас.
Между впрочем, има много талантливи хора сред тях.

--- Цитат на: Maistora52 в Февруари 12, 2018, 02:08:57 pm ---Значи, излиза, че има повече от два вида "путки" - тези по рождение, тези тип "станишев", тип, "емил димитров", тип "мариус куркински", тип "евгени минчев"... тип "леонардо да винчи", тип "жан маре", тип "петр илич чайковски"... и ако щете вярвайте, тип"майстора52"!?!?!?! :o :o :o :o :o

--- Край на цитат ---

Аз бих добавил и някои политици...

mito_kupona:
 В библеиски времена джендър съществата са били изолирани в Содом и Гомор, но явно и там не, са успели да се вразумят и да следват божия път и затова Господ ги е наказал. Тази истерия с Истанбулската конвенция скоро ще приключи, когато българския народ окончателно я отхвърли. А ако Бойко се опита да я прокара по някакъв завоалиран начин, отива на бунището на историята на секундата, народа ще ги помете незабавно и не само заради конвенцията.
    А за да има мир и разбирателство тези джендър същества е най-добре да бъдат изолирани на някой отдалечен остров и там да си живеят живота, така, както, те го разбират, както е било в историческите времена. Прогнозата ми е, че за две поколения ще изчезнат или ще намалеят до критичния минимум, защото не могат да се възпроизвеждат и няма да могат да осиновяват деца отненти по някаква причина от родителите им. А тези деца, не са се родили с такива мозъчни увреждания, и не са обратни, но като се възпитават и отглеждат от джендър същества и те ще станат такива, защото няма да знаят, кое е нормалното, постоянно ще живеят в ненормална среда и т. н.
     Ето това е най-важната цел на тази конвенция, чрез нея се цели да се увеличи многократно броя на тези болни същества, защото по друг начин няма, как да стане. Около 2-3 процента от хората се раждат с такива мозъчни увреждания и просто няма начин да станат повече, да са като една могъща армия, която да управлява нас нормалните хора и да господства над нас. Това е целта на тази конвенция, защото света се управлява от същите извратени, безкрупулни изроди.....

prp:

--- Цитат на: mito_kupona в Февруари 12, 2018, 05:05:40 pm ---
    А за да има мир и разбирателство тези джендър същества е най-добре да бъдат изолирани на някой отдалечен остров и там да си живеят живота, така, както, те го разбират, както е било в историческите времена.

--- Край на цитат ---

В детската градина на дъщеря ми има едно дете от женски пол е но иска да се облича в момчешки дрехи играе на топка с момчетата не играе с кукли... Така че никой не е застрахован да пази господ както се казва на всеки може да се случи и тогава ще ви питам дали ще си изолирате и собствените си деца? А родителите на това дете после как да му обяснят че целокупния български народ не разбира и мрази такива хора? Какво му остава или да се слее с тълпата и да влезе в калъп или да бъде себе си понеже разбиране не може да очаква явно. За това става въпрос в тази конвенция омразата и изолацията са също форма на насилие.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия