Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 09, 2018, 01:21:32 pm ---А ако Содом и Гомор са точно толкова истински колкото ходенето на Исус по водата или разцепването на морето от ... забравих там от кой беше...
До момента няма яснота къде точно са били тези градове и дали това което ги е постигнало не е изригване на вулкан или падане на метеорит...
--- Край на цитат ---
Ами прочети книгите на изследователя професор Мулдашев и ще разбереш къде се били, ако това е проблема в случая. Изследван е и радиационния фон и точно по тия места той се различава десетократно от околните местности. Счита се, че е употребено ядрено оръжие - тогава! Ако се разтърси човек със сигурност ще открие доказателства за историческото съществуване на тези градове, та са такива, каквито са и за историческото съществуване на Христос. Друг е въпроса, доколко обстоятелствата са точни и недоукрасени.
Тя библейската история се повтаря и потретва във ведите, така че е твърде вероятно и оттам да е преписвано. Дори и да не е истина, то е описан един принцип, дава се разяснение кое е добро и кое не, кое е по законите на природата и кое не. Педерастията няма да доведе до нищо добро. Мазния педал не е болен човек, той е отвратителен човек, такъв на който единствената цел в живота му е кой да го наебе и всичко се върти около това.
Болните педали или хермафродитите, са наистина болни хора, така са се родили. Те не могат да се определят, докато не навършат определена възраст. Но аз не мисля, че нашето общество ненавижда такива хора и не се грижи за тях, примери мога да дам много със смяна на пола - но мъж или жена, а не джендър флуид.
Моето отношение към педалите или джендърите е крайно негативно, същото, каквото е било на Господ при изпепеляването на Содом и Гомор и ще се радвам колегите от форума, които са толерасти, да го знаят. Затова и го изразявам я, не за друго... :D
Аtos:
--- Цитат на: prp в Февруари 09, 2018, 12:43:31 pm ---Бъди като другите или народен съд за теб.
--- Край на цитат ---
Добре казано, но...
Как не разбираш, че точно това е мотото на всички "транс...нещо си"? По-точно - "Бъдете като нас, иначе ще се окажете извън закона!"
Досега не си ли разбрал, че никой от нас, по никакъв начин не е хукнал да прави "трансовете" нормални?
По никакъв начин и никой не им е ограничавал правата (или да ги е дискриминирал).
Ние (които сме против конвенцията) само държим да не ни принуждават да разсъждаваме като "трансове", да се държим като тях и да ги приемем за модел и норма, толкова ли е сложно подобно прозрение?!
И всичко това - да ни се налага чрез закони? ? ?
prp, това ли е правилното, според теб?
--- Цитат на: edin в Февруари 09, 2018, 01:39:31 pm ---Само за протокола. Земята е единственото място, където все още няма масов комунизъм. Това обаче ще дойде, колкото и откачено да звучи. Комунизмът е задължителен елемент, при едно кошерно съзнание! Проумейте го. Светът е тласкан, точно в тази посока на "равенство". Разбира се, това равенство, ще е насилствено наложено. Като дойдат онези, ще сменят системата, но тя пак ще бъде система за контрол и още по-лошото е, че индивидуалността, ще бъде престъпление. Както ни го набиха в колективното "Един за всички, всички за един".
--- Край на цитат ---
Всъщност...идеалният комунизъм и абсолютният монархизъм не се различават в същността си ПО НИЩО, освен по формулировките, с които са облечени!
И в двата случая има култ към личността - вождът, кралят или царицата (майка или не). И в двата случая (при крайно успешно реализиране), индивидът е готов да се принесе в жертва "ако е нужно", че и семейството си в името на водача! Забележете - без да мисли дали е правилно или не!
Когато руснаците са правели саможертва през Втората Световна, емблематичната фраза "За Сталин, за родину!"
е достатъчно показателна (кой е на първо място и с кое се отъждествява "родината")!
prp:
--- Цитат на: atos в Февруари 09, 2018, 01:53:32 pm ---
Ние (които сме против конвенцията) само държим да не ни принуждават да разсъждаваме като "трансове", да се държим като тях и да ги приемем за модел и норма, толкова ли е сложно подобно прозрение?!
И всичко това - да ни се налага чрез закони? ? ?
--- Край на цитат ---
Е това не го разбирам. Кой те принуждава да разсъждаваш като"транс". На някаква фобия ми прилича по скоро. Защо трябва да ги приемаш като модел и норма? Ти си бъди ти те щом искат да са си транс да са си транс щом им харесва и се чувстват по-добре така защо да им отнемаме тази свобода? Не мисля, че някога ще станат болшинство а и да станат това си е техен избор на мен не ми пречи аз съм си хетеро и не ми пречи по никакъв начин стига да уважават моята свобода както аз тяхната. Въпроса е че никой не трябва да се страхува и крие кой е да води двоен живот само за да не бъде отритнат и заклеймен като изрод а защо да е изрод щом това е той?
edin:
Пърррр, пъъъъррррррр, пър, пър, пърррр.
Да им е@ем и свободата. Не за туй става дума. Става дума за това http://www.budnaera.com/201801f/180100332.html
Кво да коментирам, то изобщо има ли нужда. А само да попитам, тези уроди, дали ще ходят с табела на тиквата, за да знам, как да им викам, да не би да ме дадат под съд, че съм ги дискриминирал?
dymelsoft:
"Директорката на училището смята обстоятелството, че Сътклиф е християнин, за несъвместимо с работата му като учител в училище, където се прилагат принципите на равните права за всички полове (в Англия те са повече от три)."
....
Представители на англиканската църква като Джейн Озейн (Jane Ozanne) твърдят, че този учител е „болен“ и предлагат дабъде изпратен на принудително лечение (това съобщава в изданието си от 14 ноември 2017 г. изданието Oxford Mail).
Прав си edin, няма как да коментираш това. ??? ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия