Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
The Truth About HHO Generators / Истината за ННО Генераторите
Радико:
--- Цитат ---(при температурата на заваряване на стоманата концентрацията на водорода трябва да бъде над 99.999% в газовата смес)
--- Край на цитат ---
Трудно ще ме убедиш във верностт на това при условие, че знам какво означава абревиатурата МИГ-МАГ
Не съм сигурен, че и ти знаеш за това ако не знаеш ще ти спестя ровенето из нета, или не да не ти развалям удоволствито намри си го сам. Очевидно е, че е пряко свързано с последните коментари в темата и говори в полза на моята теза.
Радико:
--- Цитат ---Водород - двухатомный, активный газ. Применяется при сварке аустенитной нержавеющей стали для удаления оксида и повышения тепловложения. В результате получается широкий сварочный шов с увеличенным проплавлением.
Концентрация в сварочной смеси обычно не более 10%, а при плазменной резке нержавеющей стали от 30 до 40%.
Хранится и транспортируется в баллонах зеленого цвета с красной надписью.
--- Край на цитат ---
http://www.svarbi.ru/articles/vybiraem-svarochnyy-zashchitnyy-gaz/
МИГ-МАГ:
Метал Инертен Газ-Метл Активен Газ
Bat_Vanko:
Радико, ти хубаво си дал този линк, ама поне да го беше прочел да видиш, че става въпрос за електро-дъгова заварка с инертен или активен газ. А тази в тема до колкото разбирам става дума за газопламъчно заваряване.
Радико:
Не е задължително да е чисто газопламъчно има и апрати работещи на хибриден принцип. за такъв имаше и тема тук някъде. Моето предположение е че при заваряване с обогатен браунгаз ще се получи добра заварка. Бъдещето ще покаже.
juliang:
Ей, тоя Табаков още ли е жив бре ...
Мерцедес А класа дизел давал 2.8... ама при 80 км/ч ... :) Че на нас служебното Пежо дет е тон и половина дава толкова и то като е натоварено. Без клетки, без аквариуми в багажника. Просто го пускам на темпомат по магистралата (ако ми стигнат нервите да карам с 80 де... ).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия