Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
EDM electronics:
Докъде я докарахме, да търсим начини, да преодоляваме насила наложената ни колонизаторска американска цензура, чрез възпитани от тях в митрополията еничари. Връщаме се в години на тайното слушане на радио Свободна Европа от ВЕФ-овете на КВ-обхват при режим на тока, на свещи. :)
Майтап ли ви се струва днешния режим на тока? - хаахахахаааа...... ;D
Сметка не си дават, че това работи против тях. Вече сме преживявали в историята си подобно нещо.
В самите западни медии особено в САЩ говорят живо за това, което сега аз оплаквам. :)
Ksurnev:
Имам две бутилки за газ, ще си купя още 2. Ще ме карат поне 3 месеца.
Наздраве за газа!!! 8) 8) 8)
ЕДМ, почакай да се появи и онзи с рибарските ботуши, тогава пак ще има рев.
VITAN:
--- Цитат на: Ksurnev в Август 17, 2022, 01:44:27 pm ---Може да не се пише алтернативен DNS.
DNS 8.8.8.8
Alt DNS 8.4.4.8
Има достъп до всички руски сайтове.
Могат да се сверяват "часовниците".
--- Край на цитат ---
До тук добре, с една малка особеност.
Това са IP адреси на Google. Аз не ги предпочитам. 8)
Все още вършат работа, но няма да докладвам на щатските служби кои сайтове отварям и кога.
Ей тъй, за спорта...
VITAN:
17 августа 2022, 23:14
Украинские военные вновь открыли массированный огонь по Энергодару, где находится Запорожская атомная электростанция, сообщили в военно-гражданской администрации (ВГА) города.
Об этом власти города написали в Telegram.
Информация о пострадавших, а также о местах разрывов снарядов в данный момент уточняется.
Член главного совета администрации Запорожской области Владимир Рогов заявил, что украинские войска ведут обстрел из тяжёлой артиллерии.
Ранее ВСУ уже подвергали Энергодар в Запорожской области массированному обстрелу.
Местных жителей призвали переместиться в безопасное место.
valex:
VITAN
Ти да не си руското ИнформБюро?
Като няма админи всеки навсякъде си пише простотии независимо от темите!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия