Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 04, 2022, 12:06:25 pm ---juliang, мислиш ли, че ти или който и да било друг, дето си прави заключения от пресата, която включва пропаганда в дтете противоположни посоки, знае повече от един професор, който цял живот се е занимавал с геополитика и социология, като почнеш от фундаменталната теория, до съвремените факти?
--- Край на цитат ---
Нищо не знам аз, само си вадя заключения от това което виждам. И което чувам че говорят руснаците.Прясно-прясно:
https://www.youtube.com/v/ZaDpj0dej28
"... Я пришла в детский отдел, потому что везде продается жуткое уродство..."
В 2022 година да направиш опашка до входа на МОЛ-а за да си купиш дрешка от H&M... И това е в Москва, не ми се мисли какво е по регионите...
А за професорите - да ти припомням ли за Мангъров, Кантарджиев и сие? Или титлите са важни само когато носещите ги защитават твоята теза?
dmitarp:
много елементарна манипулация, това са опашки за намаления, все едно да ти покажа магазин в САЩ от черният петък и да си правя изводи от това че там буквално се премазват за да се доберат до евтина стока, тук поне е малко по-културно.
juliang:
--- Цитат на: dmitarp в Август 04, 2022, 12:48:48 pm ---много елементарна манипулация, това са опашки за намаления, все едно да ти покажа магазин в САЩ от черният петък и да си правя изводи от това че там буквално се премазват за да се доберат до евтина стока, тук поне е малко по-културно.
--- Край на цитат ---
Май не слушаш какво се говори в клипа...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 04, 2022, 12:42:09 pm ---Нищо не знам аз, само си вадя заключения от това което виждам. И което чувам че говорят руснаците.Прясно-прясно:
--- Край на цитат ---
Искаш ли аз да ти пусна от САЩ видеа, как ограбват моловете озверени с чукове и брадви, и ги разбиват, къде от глад, къде от хулиганство, щото там е цветя и рози от тяхната демокрация? - няма да си правя труда и да си губя времето, мисля си ги спомняш...
Да ти пусна ли видеа от техните хранителни магазини, да видиш празни рафтове, ще изпаднеш в депресия? :D
А от цени и инфлация? - ама то тепърва почва... :D
Ами от цените на бензиностанциите? :D
Ами ако ги сравним с руските? :D
Ами с курса на рублата, която ти така подиграваше в близкото минало...спирам се, че е бая. :)
Колеги заблудени либералчета, цялото ви котило тука ;), махнете си бакърените очила и ще видите, че насреща ви няма кордон от комунисти, които ви пречат в живота, пречи ви комсомолското мислене, смени се една диктатура и се привързахте към друга и я стискате със зъби и нокти, виете на умряло на всеки който и се противопостави или ви посочи истината. :)
Видов ден идва и вие го усещате, нали? :D
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 04, 2022, 12:53:47 pm ---Видов ден идва и вие го усещате, нали? :D
--- Край на цитат ---
Не. Или да смени това, с което се е напушил, или да смени главата.
Трагедията е, че нямало дрешки H&M !!
"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!" („По жицата” на Йордан Йовков)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия