Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
EDM electronics:
--- Цитат на: stan_by в Юли 27, 2022, 08:58:22 pm ---@Михаил Кузмов не се правете че не разбирате, много добре усещате пантомимата на болния мозък; според мен и др. потребители EDM electronics се мъчи да си напише автобиографията в която визира несъществуващи постановки които са му са привидели и засега не му се получава, обаче един път сивото вещество тръгне ли да се разваля спасение няма, така че очакваме продължение и евентуален срив на личноста за което е жалко.
Не е по темата всъщност никога не се пише по темите защото има такива платени мижитурки да развалят нещата.
Мен ми се повръща честно.
--- Край на цитат ---
С твоите 5 ст. във форума ми се виждаш засегнат от притчата, а тя е точно за такива да се разпознаят. Вероятно си евроатлантик, но и това че ти се повръщало е доста женствено оплакване - типично за евроатлантиците.
Само като чуя "платени", а пък и "мижитурка" го намирам, като защитна реакция на обидила се мека китка и слаба психика, чувствителен - евроатлантик, и разбирам, че имаш голяма прилика с въображението на други изявени евроатлантици от форума, които ги преследват шизофринично постоянно платени КГБ-исти, щото те много знаели и били значими.
Не е вярно, че притчата е измислена, по действителен случай е.
И няма как да съм описвал собствената си автобиография, а явно на засегналите се.
alvion:
ЕДМ дайте да обсъдим СЕ-то, вече се разбра че ГАЗ-а ще се вдига с над 50%, няма ли да е интересна основната тематика на форума за свободната енергия и стига сме го мазали с кафяво.
VITAN:
--- Цитат на: alvion в Юли 28, 2022, 11:57:38 am ---...вече се разбра че ГАЗ-а ще се вдига с над 50%...
--- Край на цитат ---
50% е нищо. Това е само за загрявка.
За да се разбере СЕ-то единственото нещо е, да се разбере от къде ще дойте то.
Другото е подробности от пейзажа.
СЕ-то вероятно се разбира като безкраен нетрадиционен източник на енергия.
Аз имам само 1 идея откъде може да дойде: от потока космическо неутрино.
Проблема е, че то не реагира практически с материята, или ти трябват поне стотици километри "спирачка".
Другото СЕ, което циркулира по нета - отдавна му нямам вяра.
Темата $елена енергетика (СЕ), военна и космическа техника е една голяма баница в яденето на която в световен мащаб печели тоя, с кресливия PR и реклама. И достъп до някаква парична печатница. Примерче:
https://www.youtube.com/v/rIq5PkPfxG8
(дълго, но напоително)
Оптимизацията на добива на енергия по конвенционални (дори $елени) методи не го разбирам да е СЕ.
Т.е. не касае въпроса.
EDM electronics:
--- Цитат на: alvion в Юли 28, 2022, 11:57:38 am ---ЕДМ дайте да обсъдим СЕ-то, вече се разбра че ГАЗ-а ще се вдига с над 50%, няма ли да е интересна основната тематика на форума за свободната енергия и стига сме го мазали с кафяво.
--- Край на цитат ---
И VITAN, и Бате Джул го казаха, първо трябва да имаш идея откъде ще се вземе тази СЕ, второ да не противоречи на действащите и все още неотменени закони на физиката, за да дискутираме каквото и да било. Другото е губи време и преповтаряне на неща, които още преди 15 г. тук сме мечтали и сме се лъгали.
Имаш идея - представяш я, дискутираме.
alvion:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 28, 2022, 01:34:41 pm ---Имаш идея - представяш я, дискутираме.
--- Край на цитат ---
Има идея, ама да не ми СЕ смеете ей шегубиици, Идеята е проста, да напъхам Слънцето в Буркани:
Разбира се, че не е моя идея, но ако някой има изобщо да се интересува, нека пита за подробности.
Художника творец така вижда процеса на картината.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия