Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 21, 2022, 09:53:42 pm ---Витко, обясни ми бате... за к'ви заслуги му дадоха орден на твоя любимец? :)
--- Край на цитат ---
Защото аз го гледам почти всяка вечер. Заради мен. А защо ли го гледам?
Това са тотално много часове. Защо ли?!
--- Цитат на: juliang в Юли 21, 2022, 09:53:42 pm ---Ми не - според тях не са. Я покажи къде са казали, че са във война? Има само "специална операция" и "хлопки" тук-таме по територията :)
--- Край на цитат ---
Пак е война, но с хуманитарни правила - да не изтрепеш народа, който после ще е в твоята държава. Ако ги нямаше тия правила, хохлите отдавна да са прегазени и пратени в каменната ера.
Достатъчно ракети има за всички мощни високоволтови подстанции...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 21, 2022, 10:04:58 pm ---Пак е война, но с хуманитарни правила - да не изтрепеш народа, който после ще е в твоята държава.
--- Край на цитат ---
Ами погледай нещо друго освен Соловьов Лайв, да видиш какво се случва: https://youtu.be/oNEc2WjiK5E
А, да... те украинците 150 дни продължават да обстрелват собствените си градове... как не се сетих...
EDM electronics:
За толкова години, за толкова хиляди постове във форума, нищо да не си направил, да няма какво да покажеш, или пък нагло да излъжеш и да покажеш някакво устройство приличащо на путка и парцали, и нагло най-редовно да плюеш злобно, че руснаците нищо не можели да правят - струва ми се много нагло.
Но ЕDM electronics затова са го поставили от КГБ тук, да приземява и да кастри и хич и не си поплюва тоя, ама хич...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 21, 2022, 10:10:16 pm ---Ами погледай нещо друго освен Соловьов Лайв, да видиш какво се случва: https://youtu.be/oNEc2WjiK5E
А, да... те украинците 150 дни продължават да обстрелват собствените си градове... как не се сетих...
--- Край на цитат ---
Лъжеш! Но нямам време да се занимавам с украинска дезинформация, сиреч пропаганда!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 21, 2022, 10:16:40 pm ---Но ЕDM electronics затова са го поставили от КГБ тук, да приземява и да кастри и хич и не си поплюва тоя, ама хич...
--- Край на цитат ---
Ако не забелязваш, почти във всеки един мой пост има препратк към външен източник. Можеш да приемеш че съм един Алвион, който споделя интересната за него информация, която е намерил в нета :)
И не е вярно че твърдя че нищо не могат да правят. Правят Аурус-и примерно... Не аз а Витан каза, че се опитват да правят Аурус, а излиза Т-72...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия