Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (61/375) > >>

VITAN:
Фоби, ще ви го кажа с виц, който сега няма да разберете. Но към 25-та или 2026-та, ще ви светне за какво иде реч.
Това вече го писах, че вица ви е бъдещето.
Сега в послеписа ще ви дам един от ключовете към разбирането на този виц:

Летели животните със самолет.
Папагала започнал да скача.
Маймуната го попитала:
- Защо скачаш?
- Защото съм гъзар!
И маймуната започнала да скача. Камилата ги попитала:
- Защо скачате?
- Защото сме гъзари!
И тя започнала да скача. Слона попитал:
- Защо скачате?
- Защото сме гъзари!
И слона започнал да скача. Самолета се продънил и животните започнали да падат.
Папагала гледайки ги, им викнал:
- Като не можете да летите, защо се правите на гъзари!?

Послепис:
Отдавна в София врякаха:
- Кой не скача е червен, кой не скача е червен ...
После в Киев вече бяха по-конкретни:
- Кто не скачет той москаль, кто не скачет той москаль ...

https://www.youtube.com/v/1p6mxp6fRwE

Послепис-2:
И когато московците попитат украинците (що Украйна може да няма):
- Доскакались, да?
Не си отдъхвайте, че всичко е свършило! За вас фобите нещата тепърва започват...

juliang:
Поне могат да скачат без да ги вкарват в ареста. А москалите а са скокнали - а са ги заключили. Незвисимо за какво скачат. Или да ти напомням пак видеото "Два слова"? :)

П.С. Ей-така, между другото... тия дни са арестували още един руски блогер който следях - Вадим Коровин. Изобщо там цъфти свобода на словото и пресата.
Преди две седмици са арестували пък един от активистите на СтопХам - Кирил Бунин. Според обвинението бил набил на тротоара двама служители на специалните части "Гром"... :)

VITAN:
Сега руснаците са във война и бият по всякая сволочь, която им клати държавата.
А и за напред все така ще бъде...

"К сожалению, выходить в интернет через Starlink можно лишь в нескольких ограниченных по территории зонах."

1. Малките шпионски спътници са на ниска орбита. Те гледат "оптически" надолу.
2. Големите "оптически" са на висока орбита. Струват колкото самолетоносач и не падат като зрели круши.
3. Шпионските интернет спътници не ме интересува на каква орбита са. Те прихващат интернет трафик... Аз не тях имах предвид, а "оптичните".

Радико:
Каква 25та, каква 26та година бе Витане.
До коледа бате, до коледа. Най много.
Аз прогнозирах, че господарят ти ще се съюзи със Ердоган и с Китаеца. Ма те не успя. Вместо китаеца, аятолаха. А Ердоган, Ердоган е Накарал господаря ти да го чака. Какво ли значи това???
Значи, че на Ердоган му е през рязаната пушка за Путин. Е сега остана само кореиския олигофрен да потърси за другарче.

juliang:
A, да... забравих. За сметка на арестуваните блогери и активисти други медийни звези получават ордени:

Витко, обясни ми бате... за к'ви заслуги му дадоха орден на твоя любимец? :) Ся само "класната" да не се обиди, че за нея орден няма...

--- Цитат на: VITAN в Юли 21, 2022, 09:37:34 pm ---Сега руснаците са във война...

--- Край на цитат ---
Ми не - според тях не са. Я покажи къде са казали, че са във война? Има само "специална операция" и "хлопки" тук-таме по територията :)

--- Цитат на: VITAN в Юли 21, 2022, 09:37:34 pm ---"К сожалению, выходить в интернет через Starlink можно лишь в нескольких ограниченных по территории зонах."

--- Край на цитат ---
https://www.starlink.com/map
Да, щом Русия не е в тая зона, то тя е "ограничена". Както се вижда, извън зоната остават само Русия, Китай, Афганистан, Иран, Сирия, Куба и Венецуела. И ако се замислиш, това не е щото там не летят сателити - ще се съгласиш че няма как баш над Куба или над Сирия да няма, а при съседите да има.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия