Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
VITAN:
Днес, всички пуснати ракети HIMARS не са уцелили моста близо до Херсон.
Тест за интелигентност - защо ли? Ако някой познае, има от мен едно голямо: БРАВО!
https://rutube.ru/video/2610f169e7bdec666899ca3adf1e9287/
Сектата на свети Байрактар приключи...
Сектата на свети Джавелин приключи...
Сектата на свети Хаймарс приключи...
Остават свети Пършинг и свети Минитмент.
Други варианти няма открити, няма открити.
juliang:
Аз само да питам - след като още в първите часове на войната като обявиха че на практика всички самолети на Украйна са повредени още на земята и всички летища са доведени до състояние на неизползваемост - какво все още свалят руските ВКС? Щот видеото с това започва - два свалени украински самолета... Да не се окаже, че не са украински, а отново руски? :)
VITAN:
1. Лично аз съм свидетел, как наша военна техника хваща "неведомите" пътища за Украйна.
2. Имаха украинците голямо съветско наследство. И голяма част боен авиопарк, който беше приземен, поради липса на пари и отрязано военно-техническо сътрудничество с Русия.
3. простоКиро призова всеки българин да подари 1 заплата за бедната Украйна.
4. НАТОвските държави наляха много тонове военна и финансова помощ.
5. ... и резервни части за самолети. Така, че руснаците ни отрязаха нас и Словакия (мисля) от правото да ремонтираме руска/съветска авио-техника. Т.е. лиценз йок!
6. А имаш ли идея поляците колко танка им подариха? Не? Така и си мисля...
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Юли 21, 2022, 08:25:43 pm ---
Сектата на свети Байрактар приключи..
Сектата на свети Джавелин приключи...
Сектата на свети Хаймарс приключи...
Остават свети Пършинг и свети Минитмент.
Други варианти няма открити, няма открити.
--- Край на цитат ---
Има Витане Има.
--- Цитат --- Във Украйна сме изправени пред особено опасни мутанти
--- Край на цитат ---
https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%bd%d0%b0%d1%83%d0%ba%d0%b0/%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b2-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd-388203.html
Те така те. Голем проблем имат твоите любимци. Донатело се е записал доброволец на страната на Украйна.
Май така се казваше едната костенурка нинджа.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 21, 2022, 09:02:46 pm ---1. Лично аз съм свидетел, как наша военна техника хваща "неведомите" пътища за Украйна.
--- Край на цитат ---
Това какво общо има със самолетите? Ние да нямаме самолети, че да сме им подарили?
--- Цитат на: VITAN в Юли 21, 2022, 09:02:46 pm ---5. ... и резервни части за самолети. Така, че руснаците ни отрязаха нас и Словакия (мисля) от правото да ремонтираме руска/съветска авио-техника. Т.е. лиценз йок!
--- Край на цитат ---
Ау, какъв ужас... отнели са ни лиценза... Държава, която си присвои стотици лизнгови Боинга и Еърбъса вероятно ще вземе да ни съди, ако ремонтираме самолети без лиценз? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия