Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (55/373) > >>

VITAN:
@xakep - за мен си потребител на Прозорци 10 и/или Прозорци 11.

Идея: Направени са няколко дупки с различен диаметър - нищо фатално. Руснаците дори с крилати ракети Калибър удариха опорите на моста до Одеса. Укрите за 2 седмици го възстановиха. А това са ти дупки в платното - съвсем поправимо. С'я, че вярваш на пропагандата, а не като хакер сам да си търсиш информацията - както казах: потребител на Прозорци 10 и/или Прозорци 11.

Защо все как ПВО-то е пуснало нещо:
1. Бяха няколко обстрела.
2. Украинците също имат съветски системи, биещи с този обхват.
3. Пускат едновременно всичките оръжия. Всякакви ракети. Да речем 20 цели летящи едновременно с 1 и съща траектория са прекалено сложна цел. За когото и да било. За Пейтриън пък - невъзможна цел! Доказуемо. Да не се впускам в комедии.
4. Малко пушек да видите на руска територия и сте като малките деца. Потърпете. И при вас ще прилети. Дай Боже само финансово - но не съм сигурен, че няма да ви се вие като на кучета...

alvion:
Здравейте Витан 20 цели може и Ц300 да съпровожда с стария келпав радар и комп към боекомплекта, а тоя дето са подпалили по ТТХ го дават съпровожда до 200 цели, което не е само захват на момента на пуск и определяне на балистична крива, а съпровождане в реално време, което значи, че може да стреля по-силно маневриращи цели (изтребители 5 поколение), крилати ракети и управляеми свърхзвукуви, а не само балистични снаряди от Гаубици 152мм и НУРС-ове тип система Град 122мм. Израелската Iron Dome има една опция за икономия, да не стреля по цели които отиват на майната си т.е. не в местата, зоните, където се охраняват от ПВО-то. Така икономисват скъпи прехващащи ракети. Защото арабите не уцелват градовете им просто много заблуждаващи цели залпово над няколко стотин им тестваха ПРО преди година. Една прихващаща ракета трябва да има +30%-60% минимум по-бърз комоютър за да успее да прехване надхитри компютъра на управляемата ракета. Така че тези ПРО комплекси по същество е надпревара в броя изчисления - бързината на компютрите на противниците.

VITAN:
Здравей,

Не е въпроса колко съпровождаш.
Въпроса е, в момента на удара, ако вече идват едновременно (времето на пуск на всяко нещо може да се прецени), тогава да удариш всички. Това е слабост на всяко ПВО. И теоретична слабост, да не говорим за практика.
РСЗО ракетите не са ви самолети 5-то, 6-то или 7-мо поколение или крилати ракети (летят бавно).

Както е казъл Николай Хайтов:
“Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.”

П.п. До колкото знам е имало само значими цели - нищо "заблуждаващо".

xakep:
Vitan, колкото и да търся, не мога да намеря доказателства, че руските супер-оръжия съществуват. Само анимации и нищо друго... За сметка на това мога да ви залея с видеоматериал, и от двете страни, за реалната ситуация. Нямам как да постна тук снимков или видео материал, защото нещата са наистина отвратителни!
Относно потребител на какво съм - Windows 10, 8 , XP, Ubuntu, MAC OS. Имам 4 PC за работа и 1 персонален с Ubuntu.

VITAN:
Момко, имай търпение и ще видиш, кое оръжие ще победи. НАТОвското (украинците свършват съветското) или руското.

1. Руснаците малко погърмяха с модерната гаубица МСТА и си я прибраха. Нищо модерно на практика масово не се ползва.
2. Руснаците реално настъпват, като количеството военни са около 2,5:1 в полза на украинците. Т.е. руснаците ползват само 20% от армията си.
3. Путин рече: Ние по същество още нищо не сме започвали.
4. Това е война на Русия с НАТО (с ръцете на балъците украинци). Война на изтощение. Имай търпение и няма да задаваш глупави въпроси.

P.s.: Директорът на ЦРУ Бърнс признава, че е побелял след преговорите на Русия с Иран
https://bgr.news-front.info/2022/07/21/direktort-na-czru-prizna-che-e-pobelyal-zaradi-pregovorite-na-rusnaczite/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия