Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (52/371) > >>

VITAN:
Eм ти си факт-чекъра. Аз нямам време за разследвания. Да ги питам за ТТХ, да сравнявам...

Следващият път да не забравя да те питам, тия некоректните имат ли право нещо да откриват.
А, ако и ми кажеш, кога тръгваме за Марс, ще гледам да чакам чинно и тихо.
Само, ако не литнем ТИ какво?!

П.п. Ти също не даде доказателства за кражба, но това за фоб е норма.

Радико:
Ех Витане, Витане. Самовъзстановяваща се керамика викаш. Аз пък чух, че Киркор спечелил Волга от държавната лотария. И е истина дори и радио Ереван потвърди. Ама не бил спечелил Киркор ами Гарабед. И не  било Волга ами....

VITAN:
Той чул.
Аз пък чух, че хиперзвука бил 6 МАХ-а. А вие сте го смъкнали на 5. И пак не можете да го допилите да бачка.
Па ние от 6 до 20 си работим без проблем.
Що не разбираме от материалознание.

Хиперзвука си требе, за работа с атмосферата. Да се ходи по балистика в космоса, това и Мъск го може. Но е много бавно и предсказуемо.
След 1-2 години светът го чакат големи сътресения, но горелкаджии, пенсионери и гастърбайтъри ще го отнесат най-паче.
Аз съм търпелив.
И няма да ви обяснявам на вас фобите защо - явно главите ви увират като шопските.
Нали знаете как се вари глава на шоп?
Взема се шопска глава, затиска се с камък и се вари до омекване на камъка...

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Юли 18, 2022, 10:39:43 pm ---Ех Витане, Витане. Самовъзстановяваща се керамика викаш. Аз пък чух, че Киркор спечелил Волга от държавната лотария. И е истина дори и радио Ереван потвърди. Ама не бил спечелил Киркор ами Гарабед. И не  било Волга ами....

--- Край на цитат ---

Радико ,
а ти помниш ли как ме "разкри", че съм трол поставен от руските тайни служби във форума, на секретна заплата от Путин и член на комунистичека нелегална организация  :D, като съм целял да спирам във форума изобретателски "технологии", като твоята с квантовия генератор?  ;D

Толкова ми беше забавно...  :D

Бая се беше филмирал, дано не си си променил вижданията, да ме радваш и занапред.  :D

Ама само да добавя в тази насока: дядо ми е бил партизанин и аз му наследих медалите от манифестациите. Предайте и на tobo1, ако го видите или чуете, това ще е интересна новина все пак за него.  ;D

VITAN:
https://www.km.ru/joke_day/898926
Как се плаща в Пекинското метро.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия