Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 10, 2022, 12:55:15 pm ---Да де, но за разлика от твоя луксозен таралясник ще върви. Дори и при 380$ за барел нефт!
--- Край на цитат ---
И как жигулата ще върви, а БМВ-то - не? Горят един и същ бензин. Парадоксалното е че и харчат еднакво, ако ги караш с 90 км/ч. А при 140 км/ч БМВ-то харчи значително по-малко.
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 10, 2022, 12:59:53 pm ---Мен ще ме е срам да карам такава кола
--- Край на цитат ---
Сина я кара и умира от срам вече 2 години. Оня ден отиде на море с нея. София - Царево за 4 часа. Вероятно има леко крива джанта и в интервала 110-130 имал леки вибрации, затова се наложило да кара със 150-160... :) Бутилка газ 50 литра (41-42 използваеми) му стигнала за целия път.
А визията вътре в купето говори сама за себе си:
Това са снимки от твоите обяви. Не знам какъв мазохист трябва да си, за да твърдиш че Жигулата е по-добрия избор. :)
и имай предвид, че БМВ-то е на 205 хил км. Дай една обява на Жигула на 206 000 км да видим изобщо ще намериш ли такава, и в какво състояние ще е. А за БМВ-то това са малко километри. Масово са на по 250 -300 000 и никой не ги крие, защото не са проблем за тези коли.
EDM electronics:
Колеги, :)
някой виждал ли е, чувал ли е tobo1, къде се дяна тоя човек, притеснявам се да не би някой комунист или кагебист да му е направил нещо лошо? :)
Понеже съм с протекции в тези среди, политически лидер и функционер, ако има нужда, ще помогна, гарантирам няма да го изпратят в Белене, все пак тук сме наши о'ра, независимо от политическите пристрастия... ;) :D
VITAN:
Wikimedia заключила партнерство с Meta, материнской компанией Facebook, для создания модели искусственного интеллекта (ИИ), которая улучшит проверку фактов. Это разгрузит редакторов-волонтеров проекта и улучшит надежность сервиса.
Исследователи объяснили, что по мере роста количества статей в «Википедии» там появляется много ложной или неполной информации, а также все чаще встречаются неточные ссылки. Чтобы решить эту проблему, Meta* разработала модель ИИ, которая автоматически сканирует цитаты, сверяет факты с другими источниками, проверяет ссылки и занимается фактчекингом.
*Meta, в том числе ее продукты Facebook и Instagram, признана экстремистской организацией в России.
https://hightech.fm/2022/07/12/wikipedia-ai
Wikipedia, както и всяка енциклопедия (без Большая советская, тя па е комунистическа) е масонско мероприятие.
С'я с факт-чекърите на Фейсфук е направо пришита към Дълботата държава.
Защо ли казвам това, знам ли какво говоря?!
П.п. Ако нещо ИИ бъгне, Хулио винаги би решил казуса. Ако трябва препоръка за Meta, аз съм насреща 8)
juliang:
Що така бе Миме... с'я кой ще прави Сармат-ите, кой ще лети до Луната...
https://www.rbc.ru/politics/15/07/2022/62d1564a9a79478627caeefd
--- Цитат ---15 июля президент Владимир Путин подписал указ об увольнении Дмитрия Рогозина с должности главы госкорпорации «Роскосмос»
--- Край на цитат ---
EDM electronics:
Бате Джул, какво показва днес врачуването, кога ше мре от рак моя идол Путин и дали пие още кръв от елени и девици? :D
Много искам да кажа на tobo1, че дядо ми е бил партизанин и на манифестациите ходеше накичен целия с медали, като патрондаш, но той се изгуби тоя човек, сигурно е у баба си - тя постоянно го напътства. :D⁰
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия