Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (48/356) > >>

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Юли 09, 2022, 03:07:44 pm ---... и американски генерали и биолаборатории естествено - къде без тях :) А руското посолство в София е пълно само с готвачи и шофьори.

--- Край на цитат ---
лаборатории и у нас, ако не знаеш...

juliang:
Надявам се четеш какво е написано.
Напълно нормално е САЩ да искат да знаят как ще се отрази досега с местните вируси и бактерии на американските военни (и цивилни), които пребивават на наша територия. Точно както ние искаме да изучим какво ще се случи с нашите военни и цивилни, които попадат на територията на амазонската или виетнамската джунгла.
Амриканците плащат за оборудване и персоанла за провеждане на изследвания тук, докато нашите едно време влачеха вирусите в БГ и тук ги изследваха. А понастоящем май никой в БГ не прави такива изследвания - отишъл си, оправяй се.
Млад си още, вероятно не си чувал, че когато нашите войничета ходеха на ракетни стрелби в Казахстан, преди да тръгнат ги правеха на игленици - ваксинираха ги с какво ли не, за да не прихванат тамошните болести, към които местните имаха имунитет.

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Юли 09, 2022, 07:17:56 pm ---Надявам се четеш какво е написано.
Напълно нормално е САЩ да искат да знаят как ще се отрази досега с местните вируси и бактерии на американските военни (и цивилни), които пребивават на наша територия. Точно както ние искаме да изучим какво ще се случи с нашите военни и цивилни, които попадат на територията на амазонската или виетнамската джунгла.
Амриканците плащат за оборудване и персоанла за провеждане на изследвания тук, докато нашите едно време влачеха вирусите в БГ и тук ги изследваха. А понастоящем май никой в БГ не прави такива изследвания - отишъл си, оправяй се.
Млад си още, вероятно не си чувал, че когато нашите войничета ходеха на ракетни стрелби в Казахстан, преди да тръгнат ги правеха на игленици - ваксинираха ги с какво ли не, за да не прихванат тамошните болести, към които местните имаха имунитет.

--- Край на цитат ---
много е слабо вероятно това да им е основната цел, при условие, че Нюланд на разпит в Сената е разтревожена/обезпокоена да не попаднат в ръцете на руснаците украинските - да не попаднат в техни ръце леките стимуланти за джуджетата на Санта, не ли?  :o

EDM electronics:
Много се кефя на Жигулата си. Дядо ми ми я подари почти чисто нова и сега струва около 35 000 лв. - колкото 15 стари БВМ-та, като на бати ви Джул.  :)

Навремето дядо ми, като е ходил на манифестации целия окичен с медали, като патрондаш, той е стоял на трибуната винаги - там са били на почит всички партизани  :), преди да ми подари Жигулата ми каза:
- Дарявам ти кола и топ гън марка, която е печелила не веднъж международни ралита, биела е най-известните световни марки, защото е качествена марка.
Все споменаваше някакъв български автомобилен състезател Илия Чубриков, който им късал шортите с Жигула /винаги класирал Жигулата в челната тройка  :)/, по-късно и Лада на всички прехвалени западни марки - пълни боклуци.
 :D

Радико:
ЕДМ, Чубриков е печелил българското рали Албена-Златни пясъци-Сливен един единствен път. Това е било в първото издание на ралито когато не е имало кой знае каква конкуренция и то не със съветски автомобил. Спечелил го е със "Булгаралпин"  после е карал лада само няколко години. По спомени последната му бегачка преди да се пенсионира беше:
Пежо 205 турбо16. Не си измисляй смехории.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия