Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1758364 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 361
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Технологични новости
« Отговор #2340 -: Вчера в 09:48:07 pm »
Актуална технологична новост:  :)
От една друга държава, най-демократичната на света, забранили ние от България, в частност аз, да не мога да пътувам свободно където и когато си поискам, като наложили ембарго - искам ей сега да пътувам за майка Русия, да ида на Червения площад и да си свиря с китарата "Разцветали яблани и груши..." и "Па далинам и па сгорям шла девизия вперед...."  :D, да се изкефя на руската демокрация, технологии и стандарт.

Това ми напомня на едни отминали времена, само че сега е по-зле. Докато навремето ти правили забрани нашите, сега забраните са отвън. Питам се, кой командва парада в тази държава?

Да ви сера на американската демокрация аз, да ви сера  :) ...да го кажа така по-академично, като на културни хора от културен и деликатен, възпитан човек, да не се налага да бъда груб и циничен....  ;)  :)

ЗАТВОР ЗА ЕКСКУРЗИИ В РУСИЯ!
<a href="https://www.youtube.com/v/mlD5nNqvU6I" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/mlD5nNqvU6I</a>

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 550
« Отговор #2341 -: Вчера в 10:42:14 pm »
Актуална технологична новост:  :)
От една друга държава, най-демократичната на света, забранили ние от България, в частност аз, да не мога да пътувам свободно където и когато си поискам, като наложили ембарго - искам ей сега да пътувам за майка Русия, да ида на Червения площад и да си свиря с китарата "Разцветали яблани и груши..." и "Па далинам и па сгорям шла девизия вперед...."  :D, да се изкефя на руската демокрация, технологии и стандарт.
Поредната партенка пусна. Никой не ти забранява да вземеш самолета и да отлетиш ако щеш в Москва, ако щеш в Магадан. Само дет ще трябва да ти дадат виза в руското посолство, щот те не пускат на тяхна територия всеки - току-виж някой иноагент се шмугне... :)

P.S.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 351
  • Vae victis !
« Отговор #2342 -: Вчера в 10:51:04 pm »

Лъжеш! Опять и опять. Справки сайта... там такива филми вече няма.

****** **** ******* *****!

"...да го кажа така по-академично, като на културни хора от културен и деликатен, възпитан човек, да не се налага да бъда груб и циничен...."

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 550
« Отговор #2343 -: Вчера в 11:09:37 pm »
Лъжеш! Опять и опять.
Има огромна дата написана на картинката. Къде съм казал че ОЩЕ има? Просто го пускам за да види ЕДМ-чо какво е изпуснал с тия негови риболови... :)
И не, не е фейк.

Справки сайта... там такива филми вече няма.
А извинения кога ще получа?
https://evelinr.com/ekskurzia/poklonnichesko-patuvane-sankt-peterburg-i-moskva/138

****** **** ******* *****!

"...да го кажа така по-академично, като на културни хора от културен и деликатен, възпитан човек, да не се налага да бъда груб и циничен...."

Кефи ме как припалвате от половин оборот... :)