Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (461/461)

h2motor:
 valex, задава се краят на войните, показаха им сопа не се спряха. Те нищо не са направили, частите ги купуват от алиекспрес - алибаба. Не знам перките ако са направили, но сигурно и тях са ги купили. Щели да правят Америка велика, занимават се с Украйна, еврейците им изнесоха всичко в Азия. Сащ са по софтуера, но да ти е направило впечатление че на американските коли е бъгав и големи проблеми, а на китайските върви сякаш е смазан с масло !

EDM electronics:

--- Цитат на: valex в Вчера в 07:15:23 am ---h2motor
Дай да видим и да си направя такъв дрон , че се задава война :)

--- Край на цитат ---

Други трябва да са приоритетните ти притеснения, ако не дай Боже ни включат в американската война срещу Русия.

Като ти знам позицията и ти като знаеш моята, а тя е на 80% от населението, няма да имаш минута в която да не се притесняваш. Тогава ще осъзнаеш, че не Мерцедесът е най-голямото щастие в живота на един човек. Тогава ще си много по-премерен и предпазлив в изказванията си.

h2motor:
EDM electronics, позицията ти няма никакво значение, Русия не разчита на позициите на такива като вас. Ако ескалират войната толкова ударите по страни от Нато ще са първо по САЩ. И те нищо в ответ не могат да сторят, защото като заиграе термоядерката..те нямат, имат термоядрени с ядрени запалки и по начало не може да се подържа арсенал от тях. Русия я е защитил някой, не е чакал на вас.
Каква ми е позицията за Мерцедесите, по добри са от Форд които са пълен боклук вече. Не си мислете че защитавате Русия.

EDM electronics:
Отдавна не бях ползвал Chat GPT, обикновено бях на GROK и DeepSee, но така са го доработили, че е светкавица и отговаря най-вярно. Не забелязах да е ограничен, докато преди отговаряше на половин въпрос и те пращаше на плащачката, все едно си на магистралата в Гърция.

Но всички са станали Мара-подробната. Дори за нещо елементарно ти развиват цялата теория на молекулярно ниво и трябва да отсяваш зърното от плявата.

Развиват се нещата много. Помага и спестява доста време ровене и търсене по даден въпрос.
Chat GPT за преводи е най-добър, не греши дори една дума или смисъл.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия