Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Октомври 16, 2025, 09:39:07 pm ---Ти ли бе мишко...
Искаш ли да ти кажа нещо под секрет - аз съм всичко това, дето ти си си мечтал да бъдеш. Затова и си ми толкова бесен.
--- Край на цитат ---
Колко интересно. :)
Останал си с убеждението, че си най-добрата комбинация на божието творение :D и от погледа на твоята камбанария си си помислил, какви нещастници са останалите, как са ощетени от иначе прекрасния живот? :D
Добрееее......, айде по пунктове: ;)
1. Спортувал съм през целия си живот и всеки ден отделям минимум по 1ч, за да поддържам добро здраве. Никога не съм искал да бъда инвалид. :) А повярвай ми, нищо случайно не се случва в живота на човек и то е това, което сам човек си го направи. :)
2. Винаги съм искал да съм образован. Не съм бил горделив, да ида в университета, да направя две завойчета и да си кажа, като тебе: яяяяя..., тука големи глупости учат, да не си губя времето с тия тъпанари, да отивам да се реализирам както аз намеря за добре и къде - у цеха ощах. :D
3. Никога не съм мечтал да работя бараба. ;) Да обирам паяжините по цеховете. И понеже си голям привърженик на капиталистите, ще ти кажа под секрет, нито един от тях не е с оцапани ръце, потен вода не е пил. :)
4. Знаеш ме мен, наблягам на веселата част от живота - спорт, риболов, ски, спортни коли ;), и не на последно място ЖЕНИ. :D
5. Нямам работно време, не работя на заплата, нямам началник, нямам зависимости. :)
6. През ум не ми е минавало, че употребявайки алкохол се отличавам с високи нива на тестостерон :D и да го демонстрирам с фотографии у форуми, как съсухрен лежа :D по масите в компанията на празни бутилки бира и пълни пепелници.
Няма ли да пуснеш малко твои фотографии с опиянчвания, да те видим тук как пиеш, как другите не могат да те стигнат и какви мишки-трезвеници са?
Защо спря в това отношение, кое те накара?
Да не би случайно полемиките ти с мен да са повлияли?
Не се срамувай, дай някакви снимки с много хард опиянчено състояние, и да има и много пушене. ;D Бахти и кефа! ;D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:01:39 am ---Добрееее......, айде по пунктове: ;)
1. Спортувал съм през целия си живот и всеки ден отделям минимум по 1ч, за да поддържам добро здраве. Никога не съм искал да бъда инвалид. :) А повярвай ми, нищо случайно не се случва в живота на човек и то е това, което сам човек си го направи. :)
--- Край на цитат ---
Спортуваш защото нямаш природните дадености да изглеждаш нормално. Ако не спортуваше сигурно щеше да приличаш на преял с МакДоналдс американец. Аз нямам нужда да спортувам, защото просто съм излезнал от поточната линия по-качествен.
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:01:39 am ---2. Винаги съм искал да съм образован. Не съм бил горделив, да ида в университета, да направя две завойчета и да си кажа, като тебе: яяяяя..., тука големи глупости учат, да не си губя времето с тия тъпанари, да отивам да се реализирам както аз намеря за добре и къде - у цеха ощах. :D
--- Край на цитат ---
И къде се реализира? На дивана, лепейки BMS контролери за батерии и пишейки програми как се светват две диодчета. Щот това са те научили в университета. Не, мерси - практиката ми е дала толкова знания, че мога да натикам в калта всеки де е излезнал от университета с наръч дипломи.
И да - в университета учат глупости, големи глупости. Не забравяй че имам в семейството един де си взе дипломата за балакавър и сега учи за магистър. Ако не го влача по обекти чеп за каца нямаше да стане от него. А сега влиза в спор с асистентите и успява да им докаже че и те са пълна тъга.
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:01:39 am ---3. Никога не съм мечтал да работя бараба. ;)
--- Край на цитат ---
Това което си мечтал е да получищ признание. Няма да ти се получи, щото си неудачник и си мързелив. Ако щеш отделяй по 10 часа в спортуване, това пак е мързелуване. Нямаш вътрешната потребност да се развиваш, да приемаш предизивикателства и да ги решаваш. Намираш си задачки които са ти по силите, решаваш ги и после се гордееш с това...
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:01:39 am ---4. Знаеш ме мен, наблягам на веселата част от живота - спорт, риболов, ски, спортни коли ;), и не на последно място ЖЕНИ. :D
--- Край на цитат ---
Пропилян живот демек.
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:01:39 am ---6. През ум не ми е минавало, че употребявайки алкохол се отличавам с високи нива на тестостерон
--- Край на цитат ---
Дължината на пишката явно ти е водещата тема в живота. Разбираемо...
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:01:39 am ---5. Нямам работно време, не работя на заплата, нямам началник, нямам зависимости. :)
--- Край на цитат ---
На мен ли ми го казваш?
Искаш да си доминираща личност, мечтаеш си да си некъв шеф. Е, всички видяхме колко си способен. Дори един модератор на форум с 20 човека не става от теб.
Мечтаеш си да си офицер, да имаш подчинени. Е, максимума който може да стане от теб е един фатмак - ще ти пасне и на стила на общуване, и на акъла. Докато някои от нас са си истински офицери от оная армия, която ти никога не си дори и виждал, какво остава да си служил.
Вече половината живот си си го прекарал, и нищо не си постигнал. Стопанската ти инициатива достига до ЕТ "Гошо Тъпото", която се занимава с ремонт на битови електроуреди. Финансовото благосъстояние го описах - инвестиционно злато по зъбите в устата и във вид на ланци по врата, както и "буркан банк" под дюшека.
Нещо почва да ми писва да се занимавам с личностат ти, честно...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Вчера в 10:21:40 am ---Спортуваш защото нямаш природните дадености да изглеждаш нормално. Ако не спортуваше сигурно щеше да приличаш на преял с МакДоналдс американец. Аз нямам нужда да спортувам, защото просто съм излезнал от поточната линия по-качествен.
И къде се реализира? На дивана, лепейки BMS контролери за батерии и пишейки програми как се светват две диодчета. Щот това са те научили в университета. Не, мерси - практиката ми е дала толкова знания, че мога да натикам в калта всеки де е излезнал от университета с наръч дипломи.
И да - в университета учат глупости, големи глупости. Не забравяй че имам в семейството един де си взе дипломата за балакавър и сега учи за магистър. Ако не го влача по обекти чеп за каца нямаше да стане от него. А сега влиза в спор с асистентите и успява да им докаже че и те са пълна тъга.
Това което си мечтал е да получищ признание. Няма да ти се получи, щото си неудачник и си мързелив. Ако щеш отделяй по 10 часа в спортуване, това пак е мързелуване. Нямаш вътрешната потребност да се развиваш, да приемаш предизивикателства и да ги решаваш. Намираш си задачки които са ти по силите, решаваш ги и после се гордееш с това...
Пропилян живот демек.
Дължината на пишката явно ти е водещата тема в живота. Разбираемо...
На мен ли ми го казваш?
Искаш да си доминираща личност, мечтаеш си да си некъв шеф. Е, всички видяхме колко си способен. Дори един модератор на форум с 20 човека не става от теб.
Мечтаеш си да си офицер, да имаш подчинени. Е, максимума който може да стане от теб е един фатмак - ще ти пасне и на стила на общуване, и на акъла. Докато някои от нас са си истински офицери от оная армия, която ти никога не си дори и виждал, какво остава да си служил.
Вече половината живот си си го прекарал, и нищо не си постигнал. Стопанската ти инициатива достига до ЕТ "Гошо Тъпото", която се занимава с ремонт на битови електроуреди. Финансовото благосъстояние го описах - инвестиционно злато по зъбите в устата и във вид на ланци по врата, както и "буркан банк" под дюшека.
Нещо почва да ми писва да се занимавам с личностат ти, честно...
--- Край на цитат ---
:)
--- Цитат на: juliang в Октомври 16, 2025, 04:12:48 pm ---
Но ме кефи как се възпаляваш на всеки мой пост :)
--- Край на цитат ---
:D
--- Цитат на: juliang в Октомври 16, 2025, 06:12:55 pm ---
Тъпунгера изпъква все повече и повече - с всеки негов пост. Но пак повтарям - кефи ме как ти пуши задника докато пишеш.
--- Край на цитат ---
:) :D ;D
Михаил Кузмов:
Чувал съм един македонски ли, сръбски ли лаф беше, "личност без пари е лайно, а лайно с пари е личност"! Нещо такова беше!
Михаил Кузмов:
https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2025/10/17/4841499_burzi_novini_17_oktomvri/#4841695. За Ветко прясни новини. Пиздин е свикал съвета за сигурност!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия