Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (456/457) > >>

VITAN:
Абе в казармата си знаехм, че фатмаците са алтернативно надарени, но чак толкоз?!

- Ще? То и комунизма ЩЕше да идва.
- Цялото ПВО на СССР е било заточено на борба с тия томахавки. Без стратегическото естествено.
- Сега сме началото на 21 век.

- Удариха няколко рафинерии и какво получиха? Украйна без ток, газ и гориво (справки видеото горе, а и предните видеа). Щамара на всеки нов удар под кръста е има няма 10 пъти по-голям.
- Този път и янките мисля ще гризнат хурката! Един гръмнал завод у USA за експлозиви не им е направил впечатление. Чакам по-ярки фоерверки! От КалАфоонья до Красноармейск (Покровск).

- Една томахавка, ако не носи термоядрен заряд, не е нещо особено.
Но па Путин рече, че те няма да гадаят дали носи или не носи...

- И как дебили и/или кухи лейки русомрази и русофоби в момента приветстват факта,
  че утре ВСИЧКИ може да ни няма!!!
- Ако не утре деби-та, то скоро.
- Д,Б!

EDM electronics:
Имам офицерско звание,  ;)  :)
при евентуална мобилизация срещу братска Русия,
ще разжалвам пред строя фатмака от запаса valex с команди: равнис, мирно, отдай чест на офицера от армията на НРБ, режа му пагона, шутирам го и го обявявам за редник.  :)

Оттам заедно с ония Белия, който е служил трудовак-огняр в КЕЧ-а,
палил е печките на началството, щото за друго не е ставал, той и сега не става за нищо :D впрочем,
ги отправям немедлено щурмова група срещу руските позиции с по един пистолет Макаров с половин пълнител, да защитят нашата демокрация и евроатлантическите ни ценности - гей-парадите и ограбването на златото ни,
децата да си сменят пола по собствена прищявка.

Те ще оцелеят, сигурен съм, корави мишоци са и двамата.  :)

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:28:29 pm ---Те ще оцелеят, сигурен съм, корави мишоци са и двамата.  :)

--- Край на цитат ---
Мм, ще.
Ама в Сибир.
След ядрен взрив оцеляват само... хлебарките!

P.s. Нямайте илюзии, че при една война с NATO
      Русия няма да използва поне тактическо ядрено оръжие.
      Нямат излишни 27 000 000 души отново.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:28:29 pm ---Имам офицерско звание,  ;)  :)

--- Край на цитат ---
Ти ли бе мишко... де не знаеш от коя страна се държи пушката...

Искаш ли да ти кажа нещо под секрет - аз съм всичко това, дето ти си си мечтал да бъдеш. Затова и си ми толкова бесен.

EDM electronics:
Перхидрола си пази и партийната книжка в скрина, ако дойдат партизаните с ятак Янко на жълтите павета.  :D

Мамо, мамо, я ги виж?
Идат чожум, посрещни ги.
И пишлемето с крушки,
посреща войниците с пушки и вика:
- Здраствуйте братушки!  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия