Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
h2motor:
juliang, частната инициатива голяма работа. Фирмата как се казва, да не една - Вземи парите и бягай.
h2motor:
juliang, ядрен двигател е линеен ускорител на частиците които се синтезират от изотопно гориво, повече от 3 изотопа участват. Опасно за хората които работят по него, при авария не чак толкова и няма и да замърси с радиация. Може да очетка много електроника без да искат, включително и тяхна. Те не го разработваха защото не искат такива ускорители да се появят сега. Но пък е технология с която може да се отклони много голям метеорит с размери на Луната. Да едно такова каца на нея и я разкарваме, и без това разправят че някакви ни шпиорат чрез нея :)
juliang:
Баца, като ракета която кара ядреното гориво към орбита й откажат двигателите и се стовари в центъра на някой мегаполис ще разбереш за какво говоря.
Или ако взрив на резервоарите на на ракетата на 100 км височина разпръсне това гориво над площ колкото България...
EDM electronics:
Белия :)
живее непосредствено до зала Арена Армеец, аз съм бил там поне на 10 концерта, само на UDO имам 3 бр., един път тоя не е бил на концерт в залата, а може и по джапанки да отиде, ако малко от малко има нужда от култура.
Аз никога не съм го срещал там - голям задръстеняк. :D
Ама те може и да не го пуснат охраната, има подозрителен вид. ;D
Аз не бих го пуснал, чесно... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:03:12 pm ---Белия :)
живее непосредствено до зала Арена Армеец, аз съм бил там поне на 10 концерта
--- Край на цитат ---
Горан Брегович, Слави Трифонов... не се сещам за друго което да ти пасне на нивото...
Да не изпуснеш - допълнителни дати има:
И за тук, за деня на влюбените:
Само ш'та помоля да не пикаеш в градинките след концерта - в София това не е прието.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия