Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 05:09:34 pm ---По данни на английското разузнаване ...
По данни на американски военни експерти...
Днес в украинската рада една депутатка каза...
--- Край на цитат ---
Някакви връзки към източниците които ползваш, или те е срам да ги публикуваш? :)
h2motor:
juliang, къде се продават тези Тойоти, Фолксвагени...те имат китайски заводи и както Тесла правеше половината си продажби там, същото нещо е и с тях. Много произвеждат и се продава в Азия. Ти като един който мери с аршин от минали времена, ако Русия започне експорт на газ за Китай, който да замести този за Европа ще строят газопровода 10 години. За 6 месеца ще го построят китайците, никакви 10 години.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Вчера в 05:17:46 pm ---Някакви връзки към източниците които ползваш, или те е срам да ги публикуваш? :)
--- Край на цитат ---
Белия, :)
какви източници, какво да ти доказвам на тебе, разбрал съм, че няма смисъл.
Тези неща ги пише по новините, ама ти като четеш измислени и ти се струват реалните невероятни.
Долу гледай клипа - двама американски експерти си говорят и ще разбереш някои неща.
Актуални технологични новости:
1. Евективността на системите Пейтриот в Украйна е спаднала на 6% :D - ай стига ве.... :) Това го казва украински генерал, не руски, не аз, аз само ретранслирам. :)
2. Путин заяви: скоро ще представим нова система оръжие, неизвестна досега. Вероятно става въпрос за ракетата "Буревестник" при изпитанията на която имаше нещастни случаи с изтичане на радиация и гибелта на гравния конструктор. Това е ракета с ядрен двигател, която може да лети с месеци около земята, преди да се отправи към целта. Тя е способна да ангажира цялото ПВО на земята, да се изпразни кът чекия на пясък. :D И после да удари. :)
3. Докато Илон Мъск с неговите бустъри секънд хенд е застинал в технологии от миналото, Русия е развила йонния двигател. Всичко това ще и даде огромно предимство в космоса. САЩ имат да ги гонят и в хиперзвука, и ядрените двигатели и йонните. Ща ги догонят след 10-15 г., когато руснаците вече ще са на антигравитация.
Всички виждате как се развива Русия, само едно метро вземете и го сравнете с кое да е метро в САЩ, все едно да сравняваме луксозен хотел с градски кенеф.
Либералчета,
нещо омълчани ми се виждате. Имаше времена по 10-тина калмука ;) наведнъж ми скачахте, като си мислехте, че и сам войнът не е войн. Точно с мен ударихте на камък. :D
Все по-зле ще стават времената за вас, все по-зле и по-гладни най-вече. ;) :)
https://www.youtube.com/v/2Y8fmA50wzI
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:37:54 pm ---Долу гледай клипа - двама американски експерти си говорят и ще разбереш някои неща.
--- Край на цитат ---
Чини ми се че нещо си объркал клипа... къде видя двама, че и американци? Аз виждам един мужик де развива теории в кухнята си между 2 водки.
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:37:54 pm ---какви източници, какво да ти доказвам на тебе, разбрал съм, че няма смисъл.
--- Край на цитат ---
Ясно... източници няма... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:37:54 pm ---3. Докато Илон Мъск с неговите бустъри секънд хенд е застинал в технологии от миналото, Русия е развила йонния двигател. Всичко това ще и даде огромно предимство в космоса. САЩ имат да ги гонят и в хиперзвука, и ядрените двигатели и йонните. Ща ги догонят след 10-15 г., когато руснаците вече ще са на антигравитация.
--- Край на цитат ---
Питай Витко докъде стигна ядрения буксир, че нещо не го споменава. Първо него да завършат, после да гледат йонния двигател. Всъщност ще го спиздят и него от Мъск - такива двигатели има на всеки един Старлинк сателит. Или си мислиш че тия стотици сателити на Старлинк са с химически двигатели? :)
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Вчера в 09:55:31 pm ---Питай Витко докъде стигна ядрения буксир, че нещо не го споменава. Първо него да завършат, после да гледат йонния двигател. Всъщност ще го спиздят и него от Мъск - такива двигатели има на всеки един Старлинк сателит. Или си мислиш че тия стотици сателити на Старлинк са с химически двигатели? :)
--- Край на цитат ---
Много си прозд Пепи... направо редко тъп... кух като градинска лейка!!!
Значи според теб Мъск е човека, който е измислил и внедрил за първи път йонния (плазмения) двигател?!? През 1964г. и СССР и САЩ правят изпитания на такъв двигател. Това е преди 60 години Пепиии!!! А през 70-те години СССР започва масово да ги ползва като маневрени двигатели на спътниците си. А сега ми кажи дали Мъск е бил в проектен режим или още е бил на баща си в мъдете по това време?
А относно Ядрения буксир, след като ти е ясно всичко за него, кажи ми какъв е неговия двигател? Щели били да спиздят от Мъск разбираш ли... да те спиздят отзад, три пъти да те спиздят :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия