Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (446/450) > >>

h2motor:
  Понеже всичко се изнася към Азия, всичко което е кноу хау и няма искаш, не искаш..Западните брандове си правят колите умишлено с краката, слагат авгренажни вериги отзад, двумасови маховици,  не слагат обезопасени бутала да не удрят клапани, инжекторите им се коригират времената на впръскване като се запуши някой и за това няма никакво обаждане - лампичка да светне, почва да работи на бедна смес, издухва изпускателните клапани и често и буталата, запича сегментите в каналите им..изобщо фул екстри. Това са новите технологии. Не могат да откажат на евреите да им ги дадат, защото дължат пари и всички големи западни милиардни бизнеси са с отрицателни милиарди в сметките, както и западните милиардери са едни отрицателни милиардери. Те им казват - пари нямаш да си плащаш борчовете, дай тогава каквото си направил с тези пари, не материалното му изражение а как се прави дай. Дават после тези неща в Азия и там азиатците почват да правят чудеса, малко отрицателни но...Затова ги правят тези автомобили пълни недоразумения, газоразпределителния механизъм може да се направи да работи без да се пипне милион километри с една обтяжна ролка без паразити и си работи добре си работи.

juliang:

МинПромТорг одобрява за използване като таксиметрови автомобили Нива Легенд, Нива Травел, УАЗ Патриот и УАЗ Хънтър... С оглед на състоянието на руските пътища мисля че това е едно много далновидно решение.

А к'ви са тия "Еволют" и "VOYAH" (дори не знам как да го напиша на кирилица последното) и какво общо има с локализацията... за мен е загадка.

VITAN:
Да де, но пък могат друго, което другите не могат:

https://www.youtube.com/v/ye85-Vb4EYw

Russia has increased aircraft production to a record high. Let's count together.

Можете да си смените езика от английски на руски.

EDM electronics:
Китай бил в преговори с Фолксваген, за закупуване на концерна, предвид лошото финансово състояние на гиганта и уволнението на хиляди работници в Германия.

Статистиката показва, че към днешна дата 30% от продажбите на автомобили в света са китайски.

Слава на Китайската комунистическа партия - тя победи капитализма в дивата му, агресивна и колониална форма. Тя победи западната цивилизация, изградена на основите на ограбване, колонизация, "демократична" диктатура и пърлазация.  :)

VITAN:
Тия дни % на юана от международните разплащания надмина този на щатският долар.
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 08:47:56 am ---Тя победи западната цивилизация, изградена на основите на ограбване, колонизация, "демократична" диктатура и пърлазация.  :)

--- Край на цитат ---
Което никак не пречи софийските гъзета да искат да ги управлява гей, който пък се бори с гей - на национално ниво лидер.
Та 2-та гея се борели за 1 любовник. И за любовта на "градската десница".
Такива ми ти работи - приказки под шипковият храст.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия