Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
VITAN:
Спотова цена на газа у еУропейската уния шикалкави около 1800 евро.
Цена има, газ няма (за стачката в Норвегия не говорим).
Искаш газ? 2200 - 2300 ойро.
"Власти Москвы и КамАЗ договорились о разработке платформы для современного легкового автотранспорта, в том числе электрического. Организация производства будет сосредоточена на заводе «Москвич»."
Кои ли бяха тия КАМАЗ?
EDM electronics:
Я ахуель :D
Друго си е едно старо БМВ над 25 г. и да гори масло по 1л седмично, а на предната седалка да стои едно списание Плейбой разгърнато и с него да се мине по централната градска част, да се демонстрира градския начин на живот на приходящите от селата, да ти завиждат - нищо, че си по цял ден с оловните обувки в пещите на теца, все едно си в агрегатното на ада. :D
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 06, 2022, 10:13:12 pm ---"Власти Москвы и КамАЗ договорились о разработке платформы для современного легкового автотранспорта, в том числе электрического. Организация производства будет сосредоточена на заводе «Москвич»."
Кои ли бяха тия КАМАЗ?
--- Край на цитат ---
И това го пишеш след като ти дадох линка за Лада-та? :) Години партньорство с Рено, заводо построен от Рено в Русия, и максимума който успяват да направят е кола, която не може да влезе на територията на ЕС защото не отговоря нито по емисии, нито по безопасност? При това изобилие и на газ, и на нефт, и на алуминий, и на титан, и на платина... изобщо на всичко?
С какво ще ги произвеждаш тия коли бре? Само след година тая поточна линия ще поиска резервни части, а такива няма да има:
https://youtu.be/FVH_WaMbN-s
Да ти обяснявам ли какви са по националност АВВ или Heller и че ще им пратят резервни части за поточната линия точно колкото за турбините за Северен поток?
VITAN:
Самоходния дядка в Белия дом рече, че ЕС и Русия водят война на изтощение.
Кой ще дигне лапките нагоре първи.
Ти на кого залагаш (риторичен въпрос, не отговаряй).
Апропо, до колкото следя нещата, руснаците не са против да спрат всички пАтоци. СП1, СП2 и там по реда си...
Имат огромно количество зелени и шарени хартийки, които не им трябват.
EDM electronics:
tobo1, Радико,
какво става, дават ли ми още заплата комунистическата партия в нелегалност и Путин от руското посолство? :D
Още ли е щатна моята длъжност във форума, като агент на КГБ, да спирам и конспирирам изобретателските ви способности на парцалани?
Задавате ли си въпроса, защо бате ви Джул не е говорил подобни глупости? :D
Знаете ли как съм ви правил за смях пред мои приятели, които не са технически грамотни, като съм им показвал вашите конспиративни определения за мен? :D
Представяте ли си, колко забавно ни беше? :D
Благодаря Ви, момчета... :)
Продължавайте все така... :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия