Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
Номак:
"Мен ме устройва тройна цена на бензина."
Въпроса е ,как новите влекачи дърпащи 40 тона товар харчат 20 литра гориво на 100км?ами това все едно колата ти да харчи 0,5литра на 100?в такъв случай и десеторно да се повиши бенза-дреме ти..?
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 01:56:27 pm ---Много си проС.
--- Край на цитат ---
Е това беше много скромно! Да не би да си отчаян от липсата на горива за рашънс? Жигулата бая харчи, как ще я караш из Масква? Виж кво вика Ветко! Вода гази жаден ходи, нещо такова!
EDM electronics:
Честит празник на всички съмишленици антифашисти с пострадали семейства от фашистките български изверги - 9-ти септември 1944 г.
На главния фашага във форума, крал винкели през соца, да му кажа най-учтиво:
- Да ти сера на Америката и неолибералния евроатлантически неофашизъм, да ти сера... :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Днес в 02:23:05 pm ---Честит празник на всички съмишленици антифашисти с пострадали семейства от фашистките български изверги - 9-ти септември 1944 г.
--- Край на цитат ---
А преди три дена, на 6-ти септември, деня на Съединението мълча кат баба ти на разпит :)
--- Цитат ---"Тежък празник е днес за родната русофилия.
Нито руски байрак да развееш, нито има за какво да благодариш на Русия!"
Ст. Гълъбов
--- Край на цитат ---
Витко така и не ми каза... какво празнувА Путин със Си на площада в Пекин? Че нещо се обърквам... това не го ли празнуваха вече на 9-ти май в Москва? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия