Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Днес в 10:02:53 am ---Идвал съм, няма такива технологии, видял съм само смрад, боклуци, прошляци и изостаналост. Гнус ме е да се докосна в автобуса. :)
В подлезите е като кенеф. Вони на урина и фекалии, пълно е с бездомници, спят по кашони, болни. Има локви от урина. :)
--- Край на цитат ---
Кажи, кажи за Демея-та... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Днес в 10:02:53 am ---... Въобще американците са окрали всичко, което може и става за крадене.
--- Край на цитат ---
Включително мировълновите печки и тоалетните чинии... :)
Как обичате да приписвате на другите това, де сами го правите... не е истина... :)
EDM electronics:
Нали знаеш, че при мен тия евтини аргументи, няма да минат, ако бях учил за зидаро-мазач, как да е, но съм учил доста повечко, че може и при баща ти изпит да съм държал - тогава той ми се оплака от тебе ;). ;)
--- Цитат на: juliang в Днес в 10:22:41 am ---Кажи, кажи за Демея-та... :)
--- Край на цитат ---
Нищо не мога да кажа за Демеята-хляб, защото кракът ми не е стъпвал там, още повече не ям хляб, камо ли техния дунапрен, гарниран вместо със стафиди, с черни хлебарки и миши гремки. ;D
Ти си този - тузаря от София, който става 3 ч през нощта, да пътува за сливенската циганска махала, в която е хлебозавода, и там да се вреш по цял ден в мазните цехове при плашарниците и мазните загорели тави от бай тодорово време. :D
Кой за кот учил, както е казал народа. ;)
--- Цитат на: juliang в Днес в 10:22:41 am ---Включително мировълновите печки и тоалетните чинии... :)
Как обичате да приписвате на другите това, де сами го правите... не е истина... :)
--- Край на цитат ---
Приказваш ги тия неща, но сам не вярваш, колкото вярваш за чиповете от съдомиални и перални за руските ракети на кобрата Урсула.
Ако ти дам една употребявана тоалетна чиния, дори без съдържимото ;D, ти би ли я приел, дори не без пари, ами ако ти дам някой лев отгоре? :) - отговорът е ясен.
Тези клипчета с мивки, кенефи и прочее качени на танкове - буквално нахлузени на антените, са правени от същите тези сценаристи, които правиха клипчетата за Буча. Щом извадиха умрели от фризарите на болниците и ги натръшкаха по улиците, никакъв не е проблема да накичат по един кенеф на дулото на танка, който и украинския е руски, и да се представят за крадливите руснаци.
Но дори в най-лошия случай, нека се направим на глупаци и повярваме на товаренето на кенефи, стойността на откраднатото как кореспондира със златните кюлчета в които се къпят американските войници, след като са ги откраднали?
Кой е по-голям крадец, бай мангал, който е откраднал една кокошка или Цветан Цветанов, който сега прави мега хотел в София?....или оня, който е крал винкели ;D :D ;D
А ваща верица либерална, прозападна? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия