Вчера видях, че сте ми го загризали

, но не можах да отговоря, защото без малко да претърпя корабокрушение, хвана ме ураган, вятър и вълни при плаването, но благодарение на опита ми оцелях, за нещастие на "гризачите". Сега щеше да ви е скучно, но уви - няма.

Той все още няма кой да наследи гумената лодка и въдиците!
С тоя тролинг, тормози простата и хемороиди, после питаш ли го?
Що за човек е този, който се радва на чуждото нещастие?

Нищо, благодаря му за "хубавите" пожелания, да хвана хемороиди и да си напикавам пръстите на краката, вместо да правя дупки в цимента.

Да де ти едно аз друго, той мълчи кът пУсран, баба му безименна героиня, само той чувал за нея, дядо му 101ви войвода, станал горянин, и все от тоя род! Блажени са вЕрващите!
Трябва ли да обиждам сега на "простак", за дето споменава умрели чужди роднини?
И как може хайдутин да ми е бил дядо, трябва да е бил на 1 г. хайдутин, пък после след близо 100 г. същия този хайдутин станал и горянин?
Може ли коя да е баба да няма име? Аз човек без име не знам.
Смятайте какви летящи бръмбари има в главата на този, не може да върже елементарна логика. Освен дядо има и "прадядо". Освен един дядо или прадядо, човек има и втори най-малко. Но когато си завършил училище за зидаро-мазач и с някакви връзки са те уредили да работиш в научен институт с образованието си от помощното училище в Асеновград, какво по-умно може да се очаква от такъв?
Малко му бил дохода от БАН и решил да си го повиши, като отиде в завода и краде винкел.

Вика си: те /комунягите

/ ми дават малко пари за моето образование и седене /чесане на пъпа/, аз пък ще ги окрада - тяхната мама мръсна комунистическа, руска....

И за капак вика:
- Много хубаво ми беше кът крадях винкела!