Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
EDM electronics:
Оловния, ;D
Що не си вземеш куфарите и да идеш на оня лукс с еднопосочен билет :D, дето Витан ни го показа в снимките, да се кефиш на богатото и хубавото, а остави ни нас простите копейки тук да се мъчим с комунистическите остатъци и да посрещаме втория 9-ти септември? :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 01, 2025, 02:45:54 pm ---Оловния, ;D
Що не си вземеш куфарите и да идеш на оня лукс с еднопосочен билет :D, дето Витан ни го показа в снимките, да се кефиш на богатото и хубавото, а остави ни нас простите копейки тук да се мъчим с комунистическите остатъци и да посрещаме втория 9-ти септември? :D
--- Край на цитат ---
Това ви се чудя на вас с Витко. Видяхте как става - другаря Дерек Хъфман избяга от тия ужасни метростанции в САЩ, пресели се с жена си и трите си деца в Русия и като отбие войнския си дълг в Украйна всички ще получат жителство...
Сигурен съм че ти няма да имаш никакви проблеми с там... неясно колко време... 3 месеца, 6 месеца, 1 година... в окопите в Украйна. В добра физическа форма си, идеологически си ОК, сигурен съм че ще оценят подобаващо приноса ти :) Ще получиш и нова Лада най-вероятно...
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: juliang в Август 01, 2025, 03:04:54 pm ---Сигурен съм че ти няма да имаш никакви проблеми с там... неясно колко време... 3 месеца, 6 месеца, 1 година... в окопите в Украйна. В добра физическа форма си, идеологически си ОК, сигурен съм че ще оценят подобаващо приноса ти :) Ще получиш и нова Лада най-вероятно...
--- Край на цитат ---
Ами, кадърен е да дуе перки само тук във форума! Иначе шубето е голям страх!
EDM electronics:
Витане,
начи с тия грозни снимки дето неска ги показа - мухъла, плъшоците, боклуците, мангустите - цял ден ми е лошо настроението. :)
Къде ги намираш тия грозни неща, в кой край на света е, да не е Бангладеш това? :D
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 01, 2025, 09:09:59 pm ---Къде ги намираш тия грозни неща, в кой край на света е, да не е Бангладеш това? :D
--- Край на цитат ---
Аа, това е Сияйният Град на Хълма 8)
Там, де цевите са повече от хората и рибите в реките хващат шизофрения от многото наркотици + антидепресанти в отпадните води. Мм.
Чеки, чеки, не ме занимавай. За втори път гледам за ивъл рашънс...
https://www.youtube.com/v/HYMBknNa8Pg
РУСИЯ ИЛИ ЗАПАДЪТ - КЪДЕ Е ПО-ДОБРЕ ЗА ЖИВЕЕНЕ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия