Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
VITAN:
--- Цитат на: Номак в Юли 31, 2025, 11:06:16 am ---Силно се надявам този силен земетръс да не е предизвикан умишлено ..
--- Край на цитат ---
Вместо да се надяваш, що не провериш, колко действащи вулкана има на Камчатка.
И по време на земетресението, дали някой от тях не е изригвал...
Елементарно е.
Михаил Кузмов:
https://www.standartnews.com/svyat/kamchatka-predupredi-sveta-dade-znak-na-putin-603665.html. Ъхъ! Умишлено!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 31, 2025, 01:14:43 pm ---https://www.standartnews.com/svyat/kamchatka-predupredi-sveta-dade-znak-na-putin-603665.html. Ъхъ! Умишлено!
--- Край на цитат ---
Винаги ме е съмнявал произхода ти.
И с какво заслужихме да ни пробутваш изданието на еврейското лоби тук?
Излагаш се.
Трябваше направо The Daily Telegraph трябваше да цитираш.
Да ни кажеш какво бленува MI6 => по-интересно щеше да е.
И изобщо какво? Страх те е да отвориш нова нишка по "всичкология"?!
И аз така си мислех.
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Юли 31, 2025, 01:39:17 pm ---Винаги ме е съмнявал произхода ти.
И с какво заслужихме да ни пробутваш изданието на еврейското лоби тук?
Излагаш се.
--- Край на цитат ---
Той тоя вари го печи го все на омраза към всичко руско го избива.
Аз никога съм нямал съмнение в неговото антисъветско възпитание, сиреч нали се сещаш тогава кой е нападнал СССР и е искал да превземе не Камчатка ами вся и всьо. Пречупеният кръст явно е в гена му.
Тя темата е за технологични новости, той пак го избива на пуниноомраза.
Отдавна е за бан, защото участието му е единствено това - русофобия, подмятания, интриги и т.н.
Моята идея беше, че като видях как се е напукала земята, кът на дърта циганка петите ;), а покрай пукнатините сгради и нито една не е мръднала, няма никакви разрушения освен 3-4 паднали комина, видях дори в една болница как оперират хирурзи и по време на 8,8 по Рихтер лекарите си бачкат необезпокоени и правят операцията.
Какви хора са тия руснаците, откъде ги имат тези технологии, какви метра правят, какъв лукс, каква чистота, не видях един плъшок :) там с каквито гъмжат метрата в САЩ, да не говорим реките урина и фекалии.
Газ пикае тоя сега от тази технологична новост, газ пикае, злобата го напъва, прелива отвътре навън и той да парира новината с контра аргумент от рода на: "Левски е казал, че мястото на България е в еврозоната".
h2motor:
EDM electronics, СССР е съюз функционирал по грешен начин, Украйна е най облагодетелстваната страна от него, нещо като Германия в ЕС. Резултата е виден, на тях Русия им е давала най много, те са живяли в пъти по добре от руснаците в Русия. 1993 година те си стояха в Украйна и имаха икономика осигуряваща средна заплата 500 западногермански марки. Руснаците в Русия едва свързваха двата края да оцеляват, щом учител ходеше до Турция да мъкне жвачки да ги продава, младо момче не да забогатява а в къщи всички без работа останали. Така че те след 90-та много изстрадаха за разлика от украинците. После Русия продължаваше да ги захранва явно, първите милиардери бяха всичките украинци забогатели от търговия със суровини от Русия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия