Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (345/373) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Март 10, 2025, 12:48:16 pm ---мамериха цаката да го обявят за "опасен" и да го спрат русоробските негодяй защото така искат началниците им от Москва. За пътя Ботевград - Мездра иде реч.

--- Край на цитат ---

Това как го установи, може ли малко подробности?
Да не би случайно да фантазираш или да правиш пропаганда?

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 10, 2025, 01:40:42 pm ---Това как го установи, може ли малко подробности?
Да не би случайно да фантазираш или да правиш пропаганда?

--- Край на цитат ---
Много лесно го установих. Отидох. Видях, Отвратих се.
Те така те. Аз често пътувам в тази посока. Направих се на работещ и отидох да видя кви ги вършат. А пътя беше пуснат за три месеца миналата година и после го спряха уж да го довършели. Истината е, че го спряха заради Шенген. Да не им се е@е мамата на сърбите.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Март 10, 2025, 03:43:27 pm ---Много лесно го установих. Отидох. Видях, Отвратих се.
Те така те. Аз често пътувам в тази посока. Направих се на работещ и отидох да видя кви ги вършат. А пътя беше пуснат за три месеца миналата година и после го спряха уж да го довършели. Истината е, че го спряха заради Шенген. Да не им се е@е мамата на сърбите.

--- Край на цитат ---

То всичко изглежда така установено при тебе.
Началниците от Москва не казаха ли, че си много проС?

Ако не са го казали, аз ти го казвам.

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 10, 2025, 03:48:40 pm ---То всичко изглежда така установено при тебе.
Началниците от Москва не казаха ли, че си много проС?

Ако не са го казали, аз ти го казвам.

--- Край на цитат ---
Прост, даже много прост но слава богу не колкото групата от линка и сподвижниците им
Факта, че са по прости от мен ми дава сили да продължа да живея с простотията си:
https://snoop.ro/strategia-cu-bani-rusesti-cum-au-ajuns-reclamele-la-medicina-naturista-si-stirile-cu-sfinti-sa-influenteze-votul-romanilor-la-prezidentiale/?fbclid=IwY2xjawI4tr9leHRuA2FlbQIxMQABHYPxDe5OUM6RqM3Vx7AY5yMW0azp2NQ88mcA3dmMra6cefp5Kjw0e5CNtA_aem_Vy0R1T2-ZKq7c82C6b0fMg

h2motor:
Радико, не разбрах нищо, по нов асвалт карах и споделих. Според мен явно се правят пътищата с нормалното темпо от български фирми, не вярвам да не им плащат в левове. Сигурен съм че в левчета се плаща дори.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия