Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (321/385) > >>

EDM electronics:
Тебе кът тъ знам, че на американското лайно викаш "шоколад втора употреба"  ;) и го рекламираш с напрягане на лицеви вени, направо се чудя, как този Grok 3 AI не ти харсева?

Забелязвам не само у теб напоследък, ами у всеки неолиберален търмък  :D, взе да ви бие на американофобия.  :D
Каква ли е причината?  ;D

Май нещо освен обръщане полюсите на Земята, става някакво обръщане на полюсите при хората.
Според актуални схващания от последните седмици  ;), аз съм американофил.  :D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 11:01:14 am ---Тебе кът тъ знам, че на американското лайно викаш "шоколад втора употреба"  ;)

--- Край на цитат ---
И това ми го казва човек, който смята Жигулата на върха на автмобилостроенето? :)

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 11:01:14 am ---Според актуални схващания от последните седмици  ;), аз съм американофил.  :D

--- Край на цитат ---
Може би ще го отречеш? Я си прегледай шпаргалките, може да се окаже че и Мъск е свил камион перфокатри от някой ватнишки НИИ за да си разработи продукта...
Очаквам от теб с Витко да почнете да нарядате как Тръмп е велик политик, а Щатите са едно прекрасно място за живеене :)

EDM electronics:
Лукав Нещастин си ти.

Правиш забележки, как не съм спазвал правила,
а аз си позволявам странични закачи в несъществени теми, тук е техннологични новости,
ти пак го избиваш на заяждане, ма ко не ти харесвало, ма как си разсъждавал и т.н.

Горе изрично написах, за "който има интерес", не съм писал за "който няма".

Защо постоянно ни занимаваш с депресията и нещастието си, Нещастине?  :)

Ами като не ти харесва AI, отмини го, не е нужно от девет дола вода да караш, да убеждаваш останалите какво нищо било.

Ами аз познавам хора, които вече имат инсталирам собствен AI и той работи, като за 5 човека.
Ама какво да ти обяснявам на тебе - обикновен работник с оловни обувки по циганиите в хлебозаводите.....ти си в каменната ера......неолиберален комсомолски секретар.....  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 11:45:28 am ---а аз си позволявам странични закачи в несъществени теми, тук е техннологични новости,

--- Край на цитат ---
Я погледни предишните няколко страници точно на тая тема, кой я осра тотално?

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 11:45:28 am ---ти пак го избиваш на заяждане

--- Край на цитат ---
Мавзолеи, нещастини... о, да, забравих, това за теб не е заяждане, това ти е нормалния начин на водене на културна дискусия :) Цял отделен пост посветен изключително на мен, моето детство, моята рода и моето психично състояние - това също е съвсем по темата, и изобщо не е заяждане.

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 11:45:28 am ---Ами аз познавам хора, които вече имат инсталирам собствен AI и той работи, като за 5 човека.

--- Край на цитат ---
Значи толкова са му работили ония 5 човека. Седели са по цял ден и са си бъркали в дупките...
Бил приятно изненадан че АИ-то му написало библиотека за комуникация... баца, ако не можеш или те мързи да си я напишеш сам - естествено че АИ ще те замени - щот си некадърен :)

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 11:45:28 am ---Ама какво да ти обяснявам на тебе - обикновен работник с оловни обувки по циганиите в хлебозаводите.....

--- Край на цитат ---
Сядай и питай АИ-то как точно да бъде заменен един такъв работник с изкуствен интелект... да видим какво ще измислите :)

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 11:45:28 am ---...неолиберален комсомолски секретар.....  :)

--- Край на цитат ---

Реститутка... :)

epwpixieq-1:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2025, 09:28:56 am ---Следях развитието на Grok 3 AI, презентациите - твърдят, че това било "самолет" спрямо Chat GPT и DeepSeek.

Днес за първи път изглежда го пуснаха и го пробвах и останах впечатлен. :)
Първо е безплатен, много скоростен и не пише глупости, явно има много добро обучение.

--- Край на цитат ---
Всяко човешко "твърдение" по отношение на тези LLM типове модели е много относително ( и поне по моя преценка е пътлна глупост ), най-вече понеже веки човек мисли различно и има тразлично виждане към изхода/отговорите които тези модели изхвърлят на база на различностите в индивидуалния естествен интелект. Точно затова има стандартни тестови среди (test harnesses), тестови софтуерни среди които за определени видове софтуерни продукти, които са стандартни в различните пордраздели на софтуерната индустрия поне от 20-тина години (особенно за масивни и високо комплексни системи, като съм използвал такива, преди 10-тина години, за тестване на цялостната инфраструктура при 10-20К клъстърни системи). Така всичките тези AI модели се тестват, директно срещу такива AI-тестващи среди, абсолютно без човешкия релативен фактор. Така, при такива тестове, се вижда че Grok 3 AI е безкрайно неефективен модел, като се сравни 30%-тина процентното му "подобрение" отново, на база на тези стандартизирани LLM-тестващи среди, в сравнение сравнение с консумациата му на енергия, да кажем в сравнение с DeepSeek:

--- Цитат ---Grok-3 reportedly uses 263 times more energy than DeepSeek’s V3 model.

--- Край на цитат ---
https://www.appypie.com/blog/grok-3-vs-deepseek-r1-vs-chatgpt-o3-mini-comparison

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия