Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (307/389) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Февруари 06, 2025, 08:57:34 pm ---Витко, не четеш шпаргалките... няма война, някакво СВО само...
--- Край на цитат ---

Коренът на думата война е вой.

Както гледам как виете, как ибрикчийските медии вият
(справки прикаченият току-що файл),
като гледам как колективният Запад вие (все по на умряло):
война е.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Февруари 06, 2025, 08:58:47 pm ---ТеВерно ли бе???
Че от кога Русия е във война????
Щот според руските информационни агенции и според правителствените им  източници Русия не във война.

--- Край на цитат ---

Кранисте,
първо не съм забравил "изобретението ти" - гравицапа, което помни и Нещастина - възмутително.

Ще ти обясня на въпроса, като на кранист.
Не е война по две причини:
1. Защото нито едно от страните не е обявявала война на другата.
2. Защото не може да води война оня, който използва военна сила на собствена територия. Това на силова и юридическа лексика се нарича СВО.

Има разлика в смисъла на понятието "война", едно е жерагонната употреба, друго е юридическата.
Русия води война на свои исторически територии първо и второ на свои настоящи територии, наскоро присъединени по правилата на международното право.

Но не отвличайте въпроса с НЕДРАТА!
Какво става с недрата питам аз?
Днес Зеления наркоман прехвърли недрата на Украйна на САЩ. Ама ония недра, върху коита сега се разпореждат руските войски. То е все едно някой да дойде да ми вземе недрата на моя имот. Не е невъзможно, но главата му ще се изтъркули, като житената питка, дрънчейки на празна кратуна.

Ей така и американосите ще вземат руските недра.

Сега в Гренландия, Панама и Канада не недрата, гащите им от гъза ще вземат и хоро ще им играят. И аз съм ЗА.

Мръсната западна мишка трябва да си го получи за раболепното си поведение.
Вземи им всичко Бай Дончо, дори гащите от гъза им вземи.
Натикай датчаните на 100 дек, да живеят като бройлери - един върху друг.

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 06, 2025, 09:09:26 pm ---Кранисте,
първо не съм забравил "изобретението ти" - гравицапа, което помни и Нещастина - възмутително.

Ще ти обясня на въпроса, като на кранист.
Не е война по две причини:
1. Защото нито едно от страните не е обявявала война на другата.
2. Защото не може да води война оня, който използва военна сила на собствена територия. Това на силова и юридическа лексика се нарича СВО.

Има разлика в смисъла на понятието "война", едно е жерагонната употреба, друго е юридическата.
Русия води война на свои исторически територии първо и второ на свои настоящи територии, наскоро присъединени по правилата на международното право.

Но не отвличайте въпроса с НЕДРАТА!
Какво става с недрата питам аз?
Днес Зеления наркоман прехвърли недрата на Украйна на САЩ. Ама ония недра, върху коита сега се разпореждат руските войски. То е все едно някой да дойде да ми вземе недрата на моя имот. Не е невъзможно, но главата му ще се изтъркули, като житената питка, дрънчейки на празна кратуна.

Ей така и американосите ще вземат руските недра.

Сега в Гренландия, Панама и Канада не недрата, гащите им от гъза ще вземат и хоро ще им играят. И аз съм ЗА.

Мръсната западна мишка трябва да си го получи за раболепното си поведение.
Вземи им всичко Бай Дончо, дори гащите от гъза им вземи.
Натикай датчаните на 100 дек, да живеят като бройлери - един върху друг.

--- Край на цитат ---
Лъжеш като дърт циганин. Че и повече.
Това е бивша територия на СССР. А дали си спомняш, че РУСИЯ НАПУСНА СССР ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ И СЪС УКАЗ НА ПРЕЗИДЕНТА И ЕЛЦИН.  Така, че това са лъжи.
Относно "гравицапа" със нищо не си заслужил правото да получиш някаква информация за него. Тези които са заслужили са я получили. Това в руски ръце няма как да попадне не се надявай.

EDM electronics:
Кранисте,
дрънчиш на кухо.  :)

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Февруари 06, 2025, 09:20:30 pm ---Това е бивша територия на СССР. А дали си спомняш, че РУСИЯ НАПУСНА СССР ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ И СЪС УКАЗ НА ПРЕЗИДЕНТА И ЕЛЦИН.  Така, че това са лъжи.
--- Край на цитат ---
3 пияндета (на Русия, на Украйна и на Белорус) в разрез с действащото законодателство подписват нещо незаконно...
Референдума в СССР бе за запазване на съюза.
Всичко друго са свирки, вувузели и дудуци...

--- Цитат на: Радико в Февруари 06, 2025, 09:20:30 pm ---Относно "гравицапа" със нищо не си заслужил правото да получиш някаква информация за него. Тези които са заслужили са я получили. Това в руски ръце няма как да попадне не се надявай.
--- Край на цитат ---
Глупости, руснаците имат гравицапа от десетилетия, умрели за твоя... Е на:

Снимка Wikipedia  8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия