Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (24/355) > >>

Номак:
голям интерес представлява изкуствения интелект . и защо СЕ възпира?

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 01, 2021, 09:56:06 pm ---Има ли какво още да добавиш към тази критика?
С каква цел казваш всичко това?

--- Край на цитат ---
Ами казва го защото ако ти си на обявената от теб възраст, то в годината когато за последен път е използвано името Голдстар си ходел още прав под масата.

VITAN:

--- Цитат на: Номак в Юли 01, 2021, 10:08:02 pm ---голям интерес представлява изкуствения интелект . и защо СЕ възпира?
--- Край на цитат ---

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Юли 01, 2021, 10:11:38 pm ---Ами казва го защото ако ти си на обявената от теб възраст, то в годината когато за последен път е използвано името Голдстар си ходел още прав под масата.

--- Край на цитат ---
На теб освен, че ти липсва елементарната логика, явно ти липсва и елементарно възпитание.
Не може да отговаряш на въпроси, които са зададени на друг човек.
Теб кой те е питал? - отговаряй само тогава, когато се обърнат към теб.

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 01, 2021, 10:17:45 pm ---На теб освен, че ти липсва елементарната логика, явно ти липсва и елементарно възпитание.
Не може да отговаряш на въпроси, които са зададени на друг човек.
Теб кой те е питал? - отговаряй само тогава, когато се обърнат към теб.

--- Край на цитат ---
Ако беше малко по досетлив може би шеше да се досетиш, че аз съм написал същият въпрос като Кузмов, но съм видял, че той ме е изпреварил и после съм го променил за да не се дублират нещата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия