Автор Тема: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!  (Прочетена 7634 пъти)

Неактивен Century21

  • Наблюдаващ
  • Публикации: 13
  • Рейтинг: 8
  • Скайп: milanov48
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #30 -: Юни 26, 2017, 08:58:30 pm »
Maistora52,
Аз нямам предвид някое чудо. Това е една проста приставка, която обаче ни дава възможност да структурираме водата с честотите от FREX-16, която аз лично смятам че е създадена от истински учени, а не от олигофрени. Това, което ни различава е кой в какво вярва и начина на мислене. Нищо не е толкова сложно, важното е да прозрем истината.
Аз не претендирам за някаква изключителност, аз претендирам да виждам нещата по различен начин!?
Тази материя - водата - е нещо, за което си заслужава да се коментира. Никой не може да бъде компетентен за всичко, така че аз бих се радвал, ако всеки сподели опита си за използвани честоти и методи, но това което аз ще продължавам да твърдя е, че водата е най-мощния фактор, защото това има логично обяснение.
Лечение на кървяща язва на дванадесетопръстника със структурирана вода и запер с честоти (ulcer duodenal) от FREX-16 - за 3 дни.
Вариращо кръвно налягане (60-180 mmHg) с по-висока концентрация на колоидна сребърна вода и структуриране с 528 Hz - 1 ден (не вярвате, знам). Пациенти с този проблем стоят дълго време в болница.
Сваляне на кръвно налягане със сребърна вода, структурирана с 528 Hz - безпроблемно.
Никога не забравяйте - дозата! Имам един доктор, приятел, който коментираше, че винаги първо изпробва необходимата доза за себе си, а не точно предписаната, защото за всеки е строго индивидуално.
Истинската наука за тази материя вода и човешко здраве вече е създадена. Трябва единствено да я разбираме достатъчно и да я използваме.
Винаги си задавам въпроса защо 528 Hz е толкова уникална!?
Само искам да спомена че съм съгласен с Vetap за  0.1-0.5 mА ток при електролизата.
« Последна редакция: Юни 27, 2017, 12:38:45 pm от Maistora52 »