Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

(1/23) > >>

Century21:
Водата - най-доброто лекарство!!!
Водата е най-уникалното и безценно нещо за човека и човешкото здраве!!!
Учените от викторианската епоха са ни оставили едно заключение, че не лекуват самите елементи, а техните излъчвания, т. е. те не участват директно във физиологичните процеси, а просто им влияят. Естественно има материя, от която е съставено човешкото тяло, материя, която е формирана от съответното енергийно въздействие.
Ако въздействаме на  течност с определена консистенция с различни честоти се получават различни форми, това важи за всички биологични форми.
Основния спор Между Тесла и Айнщаин е кое е първичното: енергията или материята. Тесла просто обяснява, че материята се формира от енергиийно въздействие, т. е. за да могат да се образуват всички биологични форми на биологичния синтез е  необходимо   човек да има балансиран прием на всички хранителни вещества и високо енергийно ниво.
Къде е мястото на водата във всички тези процеси?
Като основен фактор за получаване на така необходимата ни жизнена енергия наречена ОД се явява водата.
Кристалната ОД е описана най-добре от Барон Карл фон Райхенбах, един титан на мисълта творил през викторианската епоха и събрал най-големия фактически материал за излъчването на материята.
Баронът разбрал че кристалната -ОД е най-фундаменталната от енергиите на природата, много по силна от тази на магнитите.
Водата ние определяме като течен кристал, която с определена структура или информационно заредена с най-благотворните за човешкото тяло въздействия може да повиши енергийното му ниво и напълно да възстанови аурата на човека.
Всяко вещество генерира  много слабо енергийно поле около себе си, което представлява неговото информационно копие.
Чрез високочестотно слабо енергийно излъчване ние можем да предадем това информационно копие на водата и да я потенцираме. Така информационно заредена водата действа по същия начин, по който би действало самото вещество с мнoгoкратно по-силен ефект.
Ако анализираме фактите и чрез анализ да установим, че мнoгoкратно повтарящите се потвърждения могат да ни послужат като база за последващи такива подобно на понятието "аксиома" в математиката, то заключението е, че водата е най-доброто лекарство!!!
Водата можем да разглеждаме като течен кристал и както вече споменах  кристалната ОД е най-фундаменталната от енергиите на природата. Не напразно човешкото тяло се състои от около 70 % вода. Т. е. фундамента на нашето тяло е съставено от водни кристали - фундамента на енергиите - кристалната ОД.
Кристалната структура на водата е определящия фактор за въздействието и върху жизнените функции на орагнязма.
Структурата на водата може да се променя чрез всяко енергийно въздействие върху нея, било то чрез мисълта или друго външно въздействие. Т. е. водата променя структурата си във всеки момент!!!
Ако приемаме определено лекарство то променя структурата на водата и по този начин чрез промяна структурата на водата ние въздействаме на определени физиологични процеси в човешкото тяло.
Няма зачение дали ние ще приемем това лекартство или екстракт от билки и те  ще структурират водата вътре в нас или ние ще структурираме водата с информационното копие на тези вещества извън човешкото тяло. Оказва се, че втория вариант има много по-силно въздействие.
Доказателствата вече са приведени, достатъчно е само да повярваме в тях и да осъзнаем, че водата е най-важния фактор за човешкото здраве.
Прочетете това:

https://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/2925-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%85%D0%B0%D0%BF%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE.html

http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/vodata3.pdf

Прочетете още и това:
http://www.blitz.bg/article/39988

Сега аз ще изкажа една ерес, и тя е, че това е една малко по по-малка глупост!!!
Дискета, която ще структурира нашата вода. Но тя всяка вода е структурирана, т.е. има заложена някава информация в нея.
Възможно ли е излъчването на тази дискета да промени структурата на водата!?
Възможно е защото всяко излъчване променя нейната структура, но до каква степен само един Господ знае!!!
Аз съм го проверил този метод и не бих казал, че не работи, но едва ли е най-добрия вариант.
Това което руснаците правят е чрез механично въздействие на водата чрез мнoгoчестотни механични трептения или чрез електролиза както твърди професор Джералд Полак да променят структурата на водата и след това допълнително да я заредят информационно с определен екстракт от билки или лекарство.
Учените обикновено бягат зад истината !!!
Аз от приблизително 8 години използувам един руски уред наречен "Радамир", който поради високата си цена от 1300 лв. не намери широко разпространение в България.
Повода,  поради което ви казвам това е, че този уред може да копира всяко лекарство, билков екстракт или  въобще излъчване на момента и това информационно копие да се предаде на водата. Така също може да се зарежда водата с информационно копие на билков екстракт от 101 билки.
Това, което цял  свят прави е да възкликва на  нещо, идващо от Япония, Германия или САЩ.
За мен Руснаците имат много по-високо интелектуално ниво!!!
За какво написах всичко това ?!
Време е всички да разберат, че можем да излекуваме себе си и цяла България само с вода!? (ерес)
Аз мога да ви демонстрирам уред разработен от мен, който може да структурира водата чрез електролиза с програмата Frex-16 или друга такава, сребърна йонизация на водата, да пренася информацията от билков екстракт или лекарство във водата при наличие на миимално количество от него, или чрез магнитен запис на магнитен носител, заложен в устройството запер, работещ с програмата Frex-16 с отделно заложени честоти 15 Hz, 2.5 kHz, 30 kHz.
Всичко това събрано в един уред и проверено по радиестезичен път .
Излъчването на водата е същото,ъ както на копирания екстракт от билки !!!
Не се опитвайте да ме опровергавате, защото както вече казах доказателствата са приведени - просто се опитайте да вникнете в същността на това, което съм написал.
Нищо, нищо абсолютно не може да бъде по-добро от тази идея да използуваме водата като лекарство, защото това е логиката на нещата !!!
Темата е толкова обширна, че спирам до тук. Бих искал да ви напиша какво аз съм постигнал с този метод, но ще го направя следващия път.

juliang:
Оки, пич... Аз съм навит да си донеса шише вода и таблетка мощен диуретик. Ти пренасяй каквито искаш вълни и информационни послания от таблетката към водата, после аз я изпивам, слагаме по 100 кинта и ако до 2 часа не съм в кенефа си отивам с 200 лева. Ако съм в кенефа - ти ги взимаш. Съгласен?
Приемам и други идеи, стига да не са много рисковани за здравето (с цианкалий не ми се иска да си играя, знам ли дали няма зрънце истина... :) ) и да въздействат към ВЛОШАВАНЕ на състоянието ми, а не към подобрение. Защото подобрението е доста субективно състояние, докато примерно драйфането или разстройството са трудни за манипулиране и отричане факти.
Но задължителното ми изискване е аз лично да си донеса запечатано шише минерална вода, което да отворя чак когато трябва да го пия.

Century21:
Juliang, аз нямам нищо напротив да изпробваме, но точно този вариант не е най-удачният. Просто дори и най-мощният диуретик може да забави действието си до 6 часа и повече в зависмост от това какво е ял човек, хранил ли се е, в какво състояние се намира. Водата, която ще донесете трябва да се структурира чрез електролиза и след това да се вкара информационно копие (във ваше присъствие) и тогава може да се изпие.

juliang:
Добре ... това със "структурирането" евентуално трябва да го дообмисля, и да се убедя, че там където водата ще се сипва, не се съдържат някакви необичайни вещества.
Е ли възможно вместо диуретик да донеса 100 грама 12 годишно уиски като мостра и да се обработи водата тъй, че като ударя 1/2 кило от нея след обработката, да си тръгна на 4 крака, пеейки с пълно гърло "Градил Илия килия"? Защото ако отговора е "да"... нещата придобиват библейски отенък... А и тъй като полицейските дрегери реагират само на наличието на етилов алкохол, вие вероятно ще станете един доста богат човек, решавайки дилемата "как да се натаралянкам и да карам кола след това"...
Повярвайте ми, доста е трудно човек да прикрие че е изпил 1/2 кило концентрат за 5 минути. А и е горе-долу толкова трудно да се имитира поведението на толкова пиян човек. Така че резултатите биха били доста неоспорими.

edin:
Тоя път, по-който вървите, съм го минал отдавна. Сега не ми трябват уреди, защото се оказа, че най-добрия уред е самия човек. Лекарства си правя, само с думи. Никога не е имало неуспешен опит. Разбира се, не говоря за антибиотици или други фарма лайна. Правя си хомеопатични. Наскоро си правих астрална защита, кодирана във вода. От тогава, сънувам някакви много интересни и ярки сънища.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия