Автор Тема: Кандидати за Модератори на форума  (Прочетена 7388 пъти)

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 435
 • Рейтинг: 211
 • Трдният начин е по лесен
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #30 -: Юли 12, 2015, 11:31:17 pm »
Ами Atos до сега за три години в този форум съм бил свидетел на три такива случая като и трите бяха непредизвестени от явни конфликти в публичното пространство на форума. В интерес на истината те почти изобщо не се отразиха лично на мен и на дейността ми във форума. От което естественият извод е, че тези "катаклизми" в ръководството на форума произлизат от причини извън него. Изявлението на dymelsoft:
Цитат
Първо не се разглеждам като собственик на форума, а по скоро на този етап съм нещо като негов стопанин, който плаща сметките да кажем.
До голяма степен потвърждава опасенията ми.
Та така, за да има яснота по въпросите е достатъчно някой да каже с думи прости "една или две" кой държи първата пощенска кутия с която на седми януари 2008 г. е регистрирано мазето. Или да считам, че за всички членове на форума това е:
 Customer 0130327760 Зад който номер може да стой както никому неизвестен китаец така и кралят на Бруней.

А да и пак да си повторя припева:
Няма да е зле настоящите и бъдещи ръководители на форума да накълват на клавиатурата нещо което и да не е поне да минава за програма на форума. Как точно очакват да се развият нещата в бъдеще. Плановата икономика не е социалистическа измислица.   

Активен juliang

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 283
 • Рейтинг: 260
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #31 -: Юли 13, 2015, 01:05:50 am »
Радико, к'во ти дреме кой е зад това съкращение?
Форума - това са неговите членове. Без потребители форума е по-безмислен и от <html></html>
Ако тук лопнат кепенците - краставите кучета ще се намерят на друго място.
По-притеснителното е, че зад фасадата на "гласност и демокрация" неясно по какви причини стават едни преврати, революции, а защо не договорки и съглашения. Някакви хора решават съдбата на форума в тайни доби, а ние, простите потребител сме някаква стока дето се прехвърля от една собственост в друга, като овци.
Не че ми дреме лично на мен, аз съм си извоювал възможността да правя к'вот си искам, имам още няколко други места в нета дет да дрискам... Просто ми е интересно к'во се случва...

Неактивен atos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 032
 • Рейтинг: 434
 • Стара върба не се превива...
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #32 -: Юли 13, 2015, 01:18:47 am »
Радико, "катаклизмите" в този форум винаги са били предизвикани от самозабравил се член на "ръководството", който решава да се наложи еднолично и авторитарно по повод събития, касаещи всички членове, без да се консултира или поне да уведоми останалите си колеги!
Това не са причини "извън него" (форума)! Какви признаци очакваш да видиш - пожар или земетресение?

Програма на форума, казваш? Това не е соц-предприятие, че да правим план за петилетката:)
План за какво?

sheki го каза най-добре, форумът има свой живот, свое развитие, диалектика...
Когато има нови технологии, нови открития и разработки, нормално е да се обсъждат и те, а не само тези, които са известни от преди 5-10 или 100 години.

Ще ти отговоря кратко - форумът си е само наш, ако смяташ Димелсофт за един от нас (което за мен е безспорно)!
Ако не го смяташ за един от нас (а за някакъв шпионин, може би), изтъкни доводи или замълчи, ако нямаш!
Не може да се филмираме всички и да започнем да градим конспиративни хипотези на базата на някакви твои опасения - "чудовището под леглото"?


Неактивен RUS

 • Global Moderator
 • Сериозно Активен
 • *****
 • Публикации: 321
 • Рейтинг: 120
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #33 -: Юли 13, 2015, 01:44:23 am »
За мен лично конспиративните теории са загуба на време за сметка на нещо друго по полезно.
И като знаем че има конспирации какво ? Обикновено нищо не се случва.
Друг е въпроса че имаше не един двама тук които достигнаха до прозрения за някои неща
благодарение на голямата база знания,коментари,софтуер и др. създадена неуморно от всички потребители.
Но след това се скатават в стил ''Аз съм голямата работа вие какво знаете'' и започва да сънуват едни милиони,големи печалби,бизнес,слава и въобще разни подобни други вицове и смехории.

Разбира се за да достигне човек до прозрения се иска да лягаш и ставаш буквално с мисли фокусирани върху дадена проблематика...но понякога една капка е необходима да се направи пробива.
И тази капка идва обикновено отвън съвсем ''случайно'' пък дори и от някои лаик в подобни форуми.
 
 С две думи - ще бъде жалко да се затрие подобен форум.
От друга страна за един администратор е непосилно да се справя и с модерирането чисто физически предвид, че си има и  други житейски дела и отговорности.
Който и да бъде модератор - нелека ще му е задачата защото това е и отговорност...все пак написаното си остава.
Правила на форума има, но цели на форума не се виждат.От там и залитанията в различни посоки което си е нормално.
« Последна редакция: Юли 13, 2015, 08:34:04 am от dymelsoft »

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 476
 • Рейтинг: 213
 • СВОБОДАТА, Санчо, е на върха на копието!
  • Магнитни генератори "AMAG - Terra, Tornado, Terminator
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #34 -: Юли 13, 2015, 08:43:05 am »
Част от историята на Форума, през очите ми на негов член от март 2011год.

Членове на Форума от "време оно" може и да знаят повече от мен за "старата му история", но може би трябва да споделя и това, което аз знам. Който знае повече или по-правилно, да ме поправи.

В началото си - някъде около 2006 год., този Форум е бил структурна част от (тогава) сайта BEINSA (beinsa) точка COM, или нещо подобно.
След известно време, този Форум, (може би след Първа по ред Колизия) се отделя от сайта Беинса.ком и заживява собствен индивидуален живот, под името "мазето"...

Гледам, че колегата RUS често пише тук, и наскоро ни уведоми, че е от "първите" членове на форума ни в този му вид - той да добави, ако нещо греша.

По онова време, Админ (и нещо като собственик) е бил предшественика на Altium, за когото нищо не знам. Настъпила е Втора по ред Колизия, като след нея Главен (и Админ и Модератор) еднолично, Форума се поема от Алтиум (негови думи са, че той бил създател на този Форум - цитат).
Скоро към него се присъединяват MZK и Vlindos - кога същите стават админи - незнам! -  но е някъде около 2008г.
Тартор на групата Админи е Алтиум - т.е. основно "той коли, той беси!".
През 2012 год., в края на лятото - твърде осезателно назрява конфликт между Алтиум и другите двама админи, и във форума се появява тема за предложения за Модератори.
Аз се отзовавам и  през Септември 2012г ставам Модератор.
Месец - два по-късно, Конфликтът между Алтиум и МЗК прераства във война.
Алтиум ми отнема модераторските права, но само две седмици по-късно ми ги връща, като ме прави Глобал Модератор.
В следващ момент - през Декември 2012г. МЗК и Влиндос, уточнявайки взаимно своята политика относно Форума, отнемат правата на Админ на Алтиум. Следват техни взаимни публични обвинения - кой-какво-що, след което Алтиум напуска Форума въобще.
През пролетта на 2013г. МЗК ми въздава права и на Админ, без да ме пита - мога ли не мога ли - и постепенно се оттегля от своите функции - като си отнема сам правата на Админ, присъствайки във Форума единствено като негов Стопанин - плащайки сметките и поддържайки сървъра.
От своя страна, другият Админ - Влиндос - вече се е оттеглил, и присъства във Форума - много рядко - само като негов списател.
Така, от пролетта на 2013г до привличането на Низо (Юни 2014) и Атос (Септември 2014), администрирането и модерирането на Форума бяха единствено мои задачи.
Привлякох като Админ, колегата Низо, защото, имаше нужда от софтуерно подпомагане, което той извърши много професионално.
Привлякох (почти насила) и колегата Атос за Модератор, виждайки в негово лице редовен и опитен наш колега способен да поеме такива функции.
Така - групата на "управата" на Форума - по "списък" вече имаше четирима Админи и един Глобал Модератор.
Админи: МЗК (+ hans) , Влиндос, Майстора52 и Низо.
Глобал Модератор: Атос
...
Междувременно, в момент, в който трябваше да се плащат отново сметките на Форума, нашият колега Димелсофт се притече на помощ и не само плати тези сметки, но и предложи целият ни Форум да премине (като хостинг - ако не греша), под негово стопанисване.
Естествено всички много се зарадвахме на това и предвид особения статут в нашите очи на колегата Димелсофт, аз отворих специална група: "Почетен член на Форума".
Не помня кой и кога му въздаде и права на Админ, но те бяха задължителни за неговият статут на Стопанин на Форума.
...
И всичко си течеше в руслото по един общо взето приемлив начин, докато дойде странната приумица на МЗК (или беше Друг Някой?!) да "шибне" едно "страшно" черно банерче на челната страница на Форума: надписът на Черен Фон "Je suis..." - като поводът вече беше трагедията в Украйна.
Неколцина от членовете във Форума бяха стреснати и ужасени. Станицата доби и нещо като "траурен" вид...
Въпросът опираше до политическо пристрастие и естетически вид на Форума ни, и аз, и колегата Низо изказахме публично отрицателното си мнение и без да се допитваме взаимно - откъде се взе това банерче, правилно ли е да седи там или не, Низо премахна "банерчето" (аз не бих могъл, защото не знам как), МЗК се ядоса и...

Цитат от моя кореспонденция с Низо:
"Правата ти
« Изпратени до: Maistora52 -: 31 Януари 2015, 05:16:46 »

Здрасти,

тъй като вероятно ще се изненадаш като влезеш, реших да ти пиша преди да си легна. Значи тази вечер MZK влезе и махна моите, твоите и правата на atos. Аз вече не съм администратор, а доколкото виждам и ти. Просто MZK влезе и без да каже нищо ни махна правата. Защо го направи не е казал. Вероятно защото махнах онова странно, черно банерче. Просто ти казвам да не се шашкаш."


И за няколко дни, Форумът остана единствено в ръцете на МЗК.
Малко по-късно, правата на Низо и Атос бяха възстановени, но междувременно аз се отказах публично от мои каквито и да било права.
Така Низо и Атос от Първите дни на Февруари 2015г. до последните дни на Юни бяха действащи съответно Админ и Глобал Модератор.... до момента, в който ВИДИМО И НЕ ОСОБЕНО ВЪЗПИТАНО те двамата нещо не се разбраха, отправиха си публично (според мен обидни) реплики, напрежението ескалира... и...
И Стопанинът Димелсофт съвсем правилно се намеси, като отне правата и на двамата.
...
Това е част от Историята на Форума, видяна (може би не съвсем пълно и правилно) от мен, (като мисля, че е хубаво в този и конспективен вид да оглави специална тема за Архив) и да служи така за спомен, поука и назидание на множеството Следовници, които ще се изредят през идните ... наши...
"от урва на урва... и от Век на Век!"
("Опълченците на Шипка", Ив.Вазов)


Точно така:
Ние тук всинца, сме нещо като Опълченци! - просто не сме на Оня Връх, дето "България цяла, сега нази гледа", а чоплим по нещо доста "опълченски", из разни "мазета", бараки, че даже и кухни и спални!
Поздрави!Неактивен Ksurnev

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 307
 • Рейтинг: 26
 • Това, което БОГ не е дал на човека, никой не може.
 • Скайп: ksurnev
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #35 -: Юли 13, 2015, 09:12:31 am »
Майсторе, добре го каза.
Относно регистрациите, които чоплят някои - това са тъй наречените "унаследени признаци", които ще се виждат и след евентуалното закриване на форума. Доста хора знаят какво значи това!
Колкото до Димелсофт, познавам го от 15 години задочно, покрай програмите за "Jeneral Practic" и мога да ви кажа, че е по-голям идеалист от много членове на форума. Със сигурност мога да кажа, че целта му е запазването на този форум, без да се изкривява дейността му.
Както казва един наш общ познат - доктор Димов, "Димела е голям звездоброец".
Смятам, че коментарите са излишни, кой какъв е. Трябва да гледаме кой какви ги върши, и трябва да спрем с "подводничарството и подводниците". Това е пречило не само на форума, но и на България.


Неактивен valex

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 981
 • Рейтинг: 145
 • изчислителна техника
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #36 -: Юли 13, 2015, 09:26:56 am »
Днес е 13.07
Ще избираме ли модератори или пак ще продължим да говорим празни приказки както винаги?
За какви програми се споменава? Кой може да предвиди на къде утре ще тръгнат експериментите (за тези, които ги правят)?
Хубавото и лошото на миналото е че, не може да се промени. Така, че да не гледаме миналото на форума, а бъдещото му.
Последно останаха ли кандидати за модератори?

Неактивен getca

 • Сериозен Експериментатор
 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 708
 • Рейтинг: 108
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #37 -: Юли 13, 2015, 10:56:33 am »
Абе хора, що се пънете и дигате пушилка, а ?..  ??? Явно не разбирате, че лекувате следствието, а не причината. Колкото и каквито и модератори да сложите, в сегашния си вид форумът не става за нищо. Дори малкото ценно инфо отдавна е загубено в дебрите на хаоса от теми. Форум за СЕ - друг път, Форум за празни приказки, мда. Жалко, но факт.
Майсторе, разочароваш ме като се връщаш на историята с банера. Бил грозен и нам кво си, ами що не измисли по-красив ? Щото да заявиш гражданска позиция или както там се казва се иска дупе, ъхъ. Но минало-бешело, няма смисъл да се връщаме. Който има сиво вещества в минималното необходимо количество и израсло в правилната глава да си прави изводите. И...не вади повече тия истории, ако обичаш, че звучат като оправдание от твоя страна.
Тъй...регистриран съм тук от 2008г. и познавам ръководството на форума до преместването му при Димелсофт. Факт е, че цялата тежест с хардуерна, софтуерна поддръжка и администрация лежеше върху МЗК, което включва и плащане на сумите за домейн, ток за сървъра и подобни. Факт е, че го е правил абсолютно безвъмездно и на добра воля. Факт е, че по времето на Алтиум форумът беше по-подреден и стегнат без излишни локуми. Е, обвиняваха го в церберство, но не това беше причината за тогавашния конфликт. Факт е, че тогава пишеха активно старите потребители, които не витаеха в облаците. Факт е, че всеки опит за реклама, явна или скрита беше санкциониран незабавно. И още много факти мога да изредя, но не виждам смисъл.
Някой изобщо задава ли си въпроса защо МЗК се отказа тотално ? Е, ако се понапънете малко ще се сетите, отговорът е на екрана пред вас, мда. Защото се виждаше накъде отиват нещата. В предните коментари е написано какво липсва генерално, да не го повтарям.
И...накрая, според мен без тотална реорганизация - идейна, структурна и т.н. няма да ги бъде нещата. Нищо странно, просто ситуацията е идентична с тази в държавата, абсолютно. А как се излиза от подобна ситуация, хмм ?.. Всеки сам да си отговори.

Неактивен atos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 032
 • Рейтинг: 434
 • Стара върба не се превива...
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #38 -: Юли 13, 2015, 11:53:22 am »
Добре бе, getca, дай конструктивно предложение?

Всеки може да каже - форумът става "еди какъв си", това не било добре, онова не било добре...
От критиката по-лесно няма, давайте идейни, ГРАДИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ?
Който смята, че нещо не е наред, да каже КАК трябва да бъде, според него?
И не казвайте "какво липсва", а КАК ДА СЕ ПОПЪЛНЯТ тези липси?

Реорганизация, казваш?
Предложи? Нека всеки да предложи, що не предлагате?

Неактивен getca

 • Сериозен Експериментатор
 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 708
 • Рейтинг: 108
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #39 -: Юли 13, 2015, 01:05:25 pm »
Дал съм, бе Атос, ма на кой му дреме, което включва и тебе, щото явно си забравил какво си  писал в собствената си тема.
Ей го http://mazeto.net/index.php/topic,9425.msg69320.html#msg69320.
Проблемът е, че разчиташ на предложения(не че има лошо), но според мен ръководния екип трябва да има собствено виждане за идеята и облика на подобен форум. И тогава вече предложенията на потребителите могат да внесат корекции в една или друга посока. Последвалите събития след заключването на посочената тема потвърждават написаното дотук.  Какво повече ?.. Градивни предложения, викаш...е, аз съм ги писал от моя гледна точка. И какво стана - Едно голямо нищо, мда.
Подобни форуми са едни малки общества и ако не се въведе ред и строги правила, резултатът е ясен - АНАРХИЯ !..
Нямам какво повече да кажа/напиша. На мен също ми е болно, щото знам с какъв труд и ентусиазъм е създавано всичко.

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 476
 • Рейтинг: 213
 • СВОБОДАТА, Санчо, е на върха на копието!
  • Магнитни генератори "AMAG - Terra, Tornado, Terminator
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #40 -: Юли 13, 2015, 01:22:14 pm »
Въпреки, че може да му е "на терсене", Атос трябва да поеме отново Модераторство. Освен, че има нужния опит и разностранни знания, според мен той е и с "най-широка кройка". кофти е сам Модератор, защото е трудно да се прегледа и оправи всичко... Ами... решението е: Колкото може! Което не може - има "гумичка"! - Прас! - и смотания пост отива в кошчето! - Който не може да пише грамотно - няма място тук! - КАЗАНО Е С еЙ-Й-Й ТАКИВА БУКВИ В ПРАВИЛАТА!
Който се репчи, и вдига врява - Прас! - и него по главата!
Друг край него не виждам. Посочените в по-предни постове - макар при някои само в зародиш - имат проблемни характери.
Админът е ясен. Втори не е нужен.
Останалото е шумолене в храстите!
...
И най-важното... за членовете на Форума въобще не бива да е от лично значение кой се грижи за добрия му вид.
Гетца е донякъде прав за Реда по времето на Алтиум - тогава имаше също много "мрънкане", но имаше и дисциплина. Имаше и съвсем основателна причина за "мрънкането", но това беше поради неговия краен деспотизъм.
Не е прав, като ми търси "гражданската позиция" - тук не сме граждани, ТУК СМЕ ГРУПА ЛУДИ, СЪБРАЛИ СЕ ДА ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ! - не че има, но не е и доказано че няма!
И всичко което се пише с политическа пристрастност е от вредно по-вредно - най-малкото поради това, че ние не сме такъв форум. Имаме си Парламент. На който му е зор да си изрази мнението, да вдига байряка (или банера) и да отива там.
Факт е, че най-много дрязги има в темата "Политиката и политиците ни".
...
Някои от нас все още мислят и говорят нео-феодално... или са мераклии да се срещаме на симпозиуми, да си поставяме Планове, да решаваме Задачи и преодоляваме Петилетки.
Атос го каза най-добре: "Програма на форума, казваш? Това не е соц-предприятие, че да правим план за петилетката:)
План за какво?"

...
Много е просто всичко... Идваме да пишем тук, да питаме и споделяме, да търсим помощ и пр. подобни, да поначешем и Егото, и толкоз...
Малцина са обаче тези от нас, които намират златната среда между "говорилнята" и почтителния разговор... Все на някой нещо му пречи... ама той народът не е прост, казал го е: "На крив ... ластик... и косъмът му пречи!"
Хайде да се успокояваме вече, и да си продължаваме личните разработки... ако има някой нещо да каже СЪЩЕСТВЕНО, да казва... останалите да си траят и да не дрънкат "тенджерите"...
« Последна редакция: Юли 13, 2015, 02:03:56 pm от Maistora52 »

Неактивен mi68

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 507
 • Рейтинг: 166
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #41 -: Юли 13, 2015, 02:51:22 pm »
Здравейте,
На кофти форум администратора му виновен! Като беше алтиум СЕ имаме ли? Отговор не. Въпросът е заспалите хора да се събудят и видят решението, то е под носа. Не е задължително всички едновременно, а един е достатъчно.
Първи проблен къде да се търси СЕ, теория, концепция. Отговор където има инерциални сили, те са вътрешни и външни за системата. Този въпрос не е решен във физиката и усилията трябва да са носочени на там.
Инерциални сили са центробежните (радиална енергия), но да имаш центробежна сила трябва да имаш центростремителна. Да отворим очи и да видим видове центростремителни сили.
-Електрична примерно протон и електрон в атом, на тази основа имам опит с палачинкова бобина, получих усилване 7дБ - неразработена тема, администратора ми е миновен, това е несириозно.
-Гравитация примерно спътник въртящ се около Земята, състояние безтегловност
-Междумолекулярна сила примерно въртящ се камък завързан за въже.
-Механична сила примерно прецезиращ пумпал се изправя и липсва прецесия
Ако се движим имплозивно то ъгловата скорост се увеличава пример фигурист си свива ръцете към тялото, ъгловата скорост се увеличава за сметка на мускулната сила, която  преодолява центробежните сили и свива ръцете.
Тук е СЕ, не трябва сложни двигатели и установки, после не работят, за това не е виновен админа. Следователно смяната на админа непроменя съдбата на форума!

Неактивен atos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 032
 • Рейтинг: 434
 • Стара върба не се превива...
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #42 -: Юли 13, 2015, 03:06:57 pm »
mi68, ти си...У Н И К А Л Е Н  просто ;D ;D ;D

Както някой се беше изразил..."най-мистичният член на форума", не знам дали времето е закъсняло спрямо теб или ти си го изпреварил?
Все пак, твоята прекогнитивност не е разбираема за повечето съфорумци, но ме радваш ;)
Неактивен nizo

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 536
 • Рейтинг: 211
 • Thoughts become things!
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #43 -: Юли 13, 2015, 05:31:42 pm »
Цитат на: atos
Радико, "катаклизмите" в този форум винаги са били предизвикани от самозабравил се член на "ръководството", който решава да се наложи еднолично и авторитарно по повод събития, касаещи всички членове, без да се консултира или поне да уведоми останалите си колеги!

atos, не ти прави чест да говориш така заобиколно за мен. Самозабравилия се член, ще да съм аз, щом подкрепяш Димелсофт и се смяташ за читав модератор.

Според мен е абсурдно да се говори, че аз съм действал авторитарно, защото аз съм/бях администратор на форума. Естествено, че администратора има тотална власт за да определя развитието на форума. Твоето очакване, че аз трябва да се консултирам с теб е просто смешно. Защо да те уведомявам за нещата, след като ... първо има ЛОГ на действията ни и второ, аз действам в полза на форума. Всъщност ако имахме читав модератор, то аз не би трябвало да гоня потребители, местя теми или редактирам мнения, защото това е модераторската работа. Т.е. когато се е налагало да се намеся, то е защото модератора atos, по някакви причини, не върши работата си.
Къде лежи проблема и защо на мен ми се налагаше да действам? Защото atos толерираше псевдо-научни твърдения и теми, които просто нямат място в Мазето. Все пак аз се въздържах от твърди действия, за да не усеща atos натиск от моя страна. На мен лично ми дойде в повече нападката на atos, че аз имам ограничено съзнание, защото не толерирам тази псевдо-научност. Твърдението, че трябва да уважаваме мнението на всеки, просто не е вярно. Може да се толерира само разумното, логичното и това, което подлежи на проверка и измерване. Не може да толерираме активирането на шишарки и размахването на махала!
Защо обаче не може да толерираме тези неща?! Защото господа, в крайна сметка този форум търси само едно нещо, а именно Джаули (J), които текат в секунда и се превръщат във ВАТОВЕ (W). По мое мнение, всички теми, които не се занимават с добив, трансформация, пренос и консумация на Джаули и ватове са просто безсмислени в този форум.
Какви са тези теми като "Пиете ли вода?", политиката и т.н., може да отговори само аtos. Реално погледнато, хората които вярват в разума, логиката и измерванията ще напуснат форума, защото виждат, че на власт се е качила глупостта.
Плюс това да не забравяме, че atos стана модератор след по-малко от 6 месеца участие, доколкото помня, директно избран от Майстора52. Сега пък Майстора хвали избранника си и ще го възкачва пак на власт! Божоооо, божо!
Аз предлагам dymelsoft да си управлява форума САМ! Модератори няма да има! Модераторството ще е в ръцете на всички потребители, които при проблеми ще цъкат на "Информирай модератор", при което dymelsoft ще получава системно нещата, които са за поправка.

Неактивен edin

 • Специалист
 • Сериозен
 • ***
 • Публикации: 1 013
 • Рейтинг: 194
 • Гениалното, винаги е просто
Re: Кандидати за Модератори на форума
« Отговор #44 -: Юли 13, 2015, 05:48:38 pm »
 Имам въпрос. Какво е псевдонаучна тема?
Имам и втори въпрос. Има ли връзка СЕ, с неща, които са извън науката, като такава, каквато се преподава официално?