Автор Тема: Автомобилът на Chobi  (Прочетена 264914 пъти)

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #30 -: Декември 30, 2014, 10:17:28 am »
Споменах и помолих по-горе, да изчакате г-н Chobi да представи когато му е възможно своите разработки.
Тази тема е негова, и ВРЕМЕННО МУ СЕ РАЗРЕШАВАТ oFF topic постове.
Колеги, дръжте се авторитетно, и не изнервяйте обстановката!

Chobi

 • Гост
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #31 -: Декември 30, 2014, 10:23:05 am »
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА!
   АЗ ЛИЧНО ТАКЪВ САЙТ НЯМАМ! ПОДОБЕН САЙТ ИМА ЕДИН ОТ СИНОВЕТЕ МИ И РАЗБИРА СЕ БРАТ МИ! АЗ НЯМАМ НИКАКЪВ САЙТ! ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ ВЪВ ВРЪЗКА С РАБОТАТА МИ! ........ВИДЯХ САЙТА!... ТОВА Е ГОЛЕМИЯТ МИ СИН А...ДРУГИЯТ...СЪМ АЗ. А ТОВА ЗАД НАС Е ЕДНА ОТ КОЛИТЕ. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ДАВАМ!

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 898
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #32 -: Декември 30, 2014, 11:10:42 am »
 Chobi, не се обиждайте. Останах с убеждението, че сте широко скроен човек. А повечето колеги нямат търпение, затова са прибързани относно това което обещахте. Аз също. Щом сте радиолюбител сигурно знаете какво е някой от тази черга, да очаква нещо от вас по тази "краста". Аз не съм радиолюбител, но имах много колеги радиолюбители и знам какви хора, какво общество са те.

Обещахте да ни ПОДАРИТЕ НА ФОРУМА технология за изготвяне на свръхединично устройство с КПД 1.5. Това очакват всички.  И колкото повече се бавите, толкова по-нетърпеливи ще са съфорумците. За което: МОЛЯ ПОБЪРЗАЙТЕ!!!
Аз съм сигурен, че след като удържите на думата си, няма да закъснеят благодарностите и от най-скептичните, пък и ще ви се сбъдне мечтата - НЕЩОТО да се разпространи и доразвие. Дано е искрена, но това ще стане ясно, след като ни направите НОВОГОДИШНИЯ ПОДАРЪК! Не се и съмнявам, че който се е изказал с недоверие към обещанието ви, ще се извини и ще вземе думите си назад - всеки истински мъж би постъпил така.

Поздрави и не се сърдете на по-острите изказвания, защото на хората им е омръзнало от ментета по темата СЕ.

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #33 -: Декември 30, 2014, 11:21:00 am »
Интересно!
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ДАВАМ!
Отнесох се най-толерантно към Вас, г-н Чоби, а това ваше изявление изглежда доста категорично!
Ако няма да давате повече информация, темата ще бъде ЗАКЛЮЧЕНА и пратена в "Кошчето".
Изборът е Ваш! Не виждам и никой от колегите да е изказал нещо обидно към Вас!
В крайна сметка Форумът има своите ПРАВИЛА!

Chobi

 • Гост
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #34 -: Декември 30, 2014, 11:45:33 am »
 МОМЧЕТА! Темата е изключително сложна! За да вникнете в същността е необходима подготовка. Ето защо аз просто искам да ви подготвя. Това е изключително необходимо, защото в процеса на представянето ще се срещнете с небивало невероятни неща! Ако ги усвоите по правилният начин ще можете правилно да разберете същността върху която база някои от вас ще могат много леко да осъществят в реалност мечтите не само своите, а и на много други хора.
    Земята, Космоса, Вселената са изградени от стотици вещества, но там където са организирани вкупом - СЪЗДАВАТ  ЖИВОТ! Може да забавиш живота, но не и да го спреш! Може да забавиш прогреса, но не и да го спреш! Защото Прогреса е производно на живота, а Живота това е ВСЕЛЕНАТА!
« Последна редакция: Декември 30, 2014, 11:47:38 am от Maistora52 »

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 2 603
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #35 -: Декември 30, 2014, 11:53:13 am »
Ади ние да решим кое е "небивало невероятно" и кое е правилния начин за разбирането. Щот почвате да приличате на Астор или Копърфийлд вече, а аз отдавна минах тая възраст, дето си мислех че каката в сандъка наистина я режат на 2.
Една-две снимки от двигателния отсек и батерийните пакети биха успокоили до голяма степен духовете и току-виж някой започне да взима мъничко по-сериозно приказките ви (прескачайки мантрите за всемирното щастие и любов).

Chobi

 • Гост
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #36 -: Декември 30, 2014, 12:15:33 pm »
Господин 52! Благодаря за забележката! Аз съм обещал на ХОРАТА и ще им дам това което се полага. Пак повтарям: нямам никаква комерческа цел! Моля посочете ми грешката точно къде и с какво породих това впечатление у Вас? Бих искал да се придържам към правилата. В крайна сметка: " Каквото за всички турци това и за гол Хасан!" Позицията и общественото положение не ми дават права за своеволия.
    Нека да остане, като недоразумение!
 С уважение: Чоби
 

Chobi

 • Гост
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #37 -: Декември 30, 2014, 12:31:38 pm »
Г-н EDM Electronics! Благодаря Ви за думите и приятелският съвет! Имате право! Но аз искам на 01.01.2015 да представя своя "подарък"! Искам и мечтая да се стартира нещо ново за хората! А колкото до благодарностите...не са необходими. Най-голямата ми радост е някой ден да разбера, че някой някъде се топли или кой знае какво прави с това! ДАНО ДА СЪМ ЖИВ!!
   Колкото до скептиците: ако не бяха те ние нямаше да се стараем. Те са най-добрият коректор на еуфорията и емоцията. Който ги няма - тежко му и горко! Хвалбите затъпяват разума!

          ВЕСЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И МНОГО РАДОСТИ В СЕМЕЙСТВОТО!

Chobi

 • Гост
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #38 -: Декември 30, 2014, 12:45:49 pm »
Г-н 52! Имам питане, за да съм в крак с Вашите ПРАВИЛА! Тъй като смятам на 01.01.2015 г. да публикувам  новогодишният си подарък на сегашните участници във форума, а чрез тях на ХОРАТА съвсем безкористно  ПЪРВАТА ЧАСТ на "МУЛТИПЛИЦИРАЩ ЕФЕКТОР" - частите са три разпределени по дати: 02,03 с колко обем разполагам за целта във форума?

  МОЛЯ НЕ ПОКАЗВАЙТЕ МОЛБАТА МИ КЪМ ВАС ВЪВ ФОРУМА. Просто няколко лаконични думи само. Аз ще разбера.
« Последна редакция: Декември 30, 2014, 02:08:21 pm от atos »

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 2 603
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #39 -: Декември 30, 2014, 01:38:53 pm »
mega.co.nz - 50 гигабайта абсолютно безплатно място, сървър намиращ се в Нова Зеландия (доста далеч както от Европа, така и от Щатите както географски, така и юридически и поради това трудно "заглушаван"). Собствениците по непотвърдени данни са тези, които притежаваха megaupload преди да го затворят. Там години наред беше рая за всякакъв пиратски софтуер, така че на тия хора не им пука особено за законите.
Другия вариант е просто да създадете един торент. Бъдете сигурни, че ако в данните които ще публикувате има някакво зрънце полезна информация то аз ще съм човека, дето ще държи торента жив поне 2 години. Торента не е необходимо да е публичен, създава се с няколко клика на мишката в торент клиента който ползвате и е достатъчно само да дадете линка, който ще генерира клиента за да може всеки пожелал да свали копие. Един път свалено от вас, "духа ще е изпуснат от бутилката" и няма никакъв начин разпространението му да бъде спряно (освен ако някой не издири всички, които са свалили торента и лично не изтрие информацията от техните компютри).

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #40 -: Декември 30, 2014, 02:31:08 pm »
Освен варианта предложен от колегата juliang, който е най-добрият, можете и тук да поствате всичко което желаете, като допълнителни обяснения в посочените тук Формати:
...
Позволени файлови типове: SLDPRT, SLDASM, SLDDRW, fem, ps, ms10, ms11, ms12, cam, gbl, gbr, tap, nc, ncc, asm, hex, emf, gz, bz, dxf, lay, spl, spl7, pcb, pcbdoc, schlib, pcblib, schdoc, prjpcb, sch, brd, torrent, gif, jpg, jpeg, pdf, djvu, txt, doc, rtf, odt, xls, ods, odp, odg, cdr, dwg, dws, dwt, zip, rar, 7z, avi, flv, wmv, mpg, mp4, mp3, png, 3gp, intLib
Ограничения: 10 на брой на файлове в един пост
...
Ако някой Ваш файл не го приема системата, то значи, че или не е в съответния формат, или че размерът му е твърде голям.

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 898
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #41 -: Декември 30, 2014, 03:22:59 pm »
Chobi, не се притеснявай за мястото-капацитета на форума за съхранение на информация. Това тук е най-най-малкия проблем. Не е и задължително да знаеш, как се създава торент-файл или как се качва на сървър на другия край на света /то и аз не знам/, но тук има толкова много хора които ще го направят, че дори не е необходимо ти да се ангажираш с това.

Толкова години съм в този форум с цел: да намерим начин заедно за добив на СЕ. Ето сега ни се е отдала такава възможност, съгласно обещанията ти, но само се моля, дано не се окаже някаква хумористична сценка за новата година.

До 01.01.2015 г. остават малко повече от 24 часа. Ще помоля колегите да потърпят още малко и да бъдат по-резервирани в постовете си. В крайна сметка не ни е длъжен с нищо човека, нека представи информацията, която иска да подари не само на нас, а на всички наши съграждани, по начина който е решил. Лошо ще бъде, ако не удържи на думата си или пък се окаже поредната шега, която всеки един от нас не веднъж е виждал/чел. Аз съм оптимистично настроен. Дано този път белкем се срещнем лице в лице със СЕ.


Поздрави на всички!

Chobi

 • Гост
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #42 -: Декември 30, 2014, 03:50:02 pm »
МАЙСТОРЕ! Трябва ми помощ!За първи път участвам във форум. Избягвал съм ги по обясними причини. Помогни ми със съвет как да вкарам три страници във форума, плюс някой и друг чертеж! Опиши ми операцията стъпка по стъпка!  МОЛЯ ТЕ! ИЛИ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ НА "dimitarchobi@abv.bg". Tam znam kak da ti go izpratq na teb, a ti da go wmykne[ wyw foruma.  МОЖЕ ЛИ ДА РАЗЧИТАМ?

Chobi

 • Гост
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #43 -: Декември 30, 2014, 04:36:14 pm »
МАЙСТОРЕ! Май не се изразих правилно! Изкам да пусна и няколко клипа във връзка с темата. Пуснете ми от някакъв и-мейл каквото и да е към мен, за да Ви пусна целият материал, а понататък....както знаеш за по-разумно.иЛИ МИ ОБЯСНЕТЕ ПО-ПОДРОБНО КАК СЕ ПРАВИ ТОВА ВЪВ ФОРУМА, НАЙ-КЪСНО ДО УТРЕ НА ОБЯД!

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: Автомобилът на Chobi
« Отговор #44 -: Декември 30, 2014, 06:18:59 pm »
Колеги, поемам ангажимента към Чоби!