Автор Тема: Лековита БГ вода  (Прочетена 1062 пъти)

hristolocco

  • Гост
Лековита БГ вода
« -: Ноември 04, 2014, 12:49:02 am »
От известно време, във форума yahoohydroxygroup, се коментира третирането на питейна вода с оксиводород ! Линкове на производители, линкове в тюба ! Пречистване и оздравяване на организма ! Изглежда това вече е станало индустрия в оня свят, а ние (поне аз) сега чуваме ! Някак си не ми се вярва, но след като си имам идеално чист газ защо да не пробвам ??                                                 https://www.youtube.com/watch?v=yX8z_NRNGmQ&list=UUCTk20uDg4run-cOoDV5HiQ
http://waterpoweredcar.com/kangen/
Tretirane_piteina_H2O.mp4

Здравейте, да наистина насоката е вярна, може да се прилага такова лечение с изворна (питейна) вода наситена с Браун Газ. За насищането на водата се ползва БГ генератор 3-5 литра в мин. (180-240,300литра Браун Газ на час). на видеото на Михаил Кузмов е показано погрешно - капачката на шишето с вода, трябва да се пробие и плътно да се уплътни маркуча, който влиза в шишето, да не изпуска газ от там, като се завие да се вдигне налягане и да се "газира" водата, като безалкохолните напитки, но с Браунов Газ вместо СО2.

Протокол за приемането на БГ вода: Пие се два пъти годишно по 3 месеца с 6 месеца прекъсване между пиенето. В малко 0,5л. Шише с вода, (изворна най-добре) се вкарва тръбичката с БГ и се завива с другата предварително пробита капачка със същия размер, през която минава тръбичката. По времето, когато се Газира не трябва да излиза газ от шишето. След като започне да прави повече балончета се засичат минутите. След 8-10мин. ("газиране" със електролизер с 3-4l/min и воден филтър) се изкарва тръбичката и се слага капачката на шишето, да е плътно затворено. Така обработената вода с БГ, може до една година да се съхранява. Преди да се отпива от БГ водата се Опитва - Капва се на ръката и трябва да не се пени! т.е. да няма остатъци от Основата (содата каустик от електролита в електролизера).