Автор Тема: http://jichka.narod.ru/  (Прочетена 20333 пъти)

Неактивен locco

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 561
 • Рейтинг: 91
Re: http://jichka.narod.ru/
« Отговор #15 -: Април 30, 2018, 03:06:17 am »
https://www.youtube.com/watch?v=sPdFYaU_H_c Разоблачение генератора Бидини

Кратко 20мин. видео-клипче на руски, обясняващо заблудата на Бедини и неговото разобличение.

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 633
 • Рейтинг: 340
 • Пол: Мъж
  • Магнитни двигатели "AMAG"
Re: http://jichka.narod.ru/
« Отговор #16 -: Април 30, 2018, 09:45:24 am »
Тимур е прав, но само донякъде.
Не съм добър с руския, но ето какво им написах там:

"Спокойствие, ребята! - (простите за мой плохой русский , но я болгар!)
Бединка работает. Но и Тимур по себе прав. Тогда???
Прежде всего - Бедини говорит, что его устройство является ENERGYSER =  т.е. Енергизатор. Это не зарядное устройство, оно не вносит обычная енергия в АКБ , а только изменяет его химическое состояние при помощи т.наз. Радиантная енергия.  Вот и поэтому после Енергизирование не надо зарядит АКБ обычним способом.
Потом:  Что такое Радиантная енергия? - это не другое, а  мощный обратной импулс вызываемой после переключения транзистора (у Тесла это "Разрядник Молнии", или у нас каждый обычний контакт когда мы отключаем товар от эго)), которой имеет т.наз. "отрицателную" форму - это не минус ( - ) , это просто обратное движение електронов в работной намотке, вызван от т.наз. "Мнимый" Южный полюс находящийся между двух Северно-направленые магниты, и при помощи переключения транзистора.
Конечно все это НЕ Сверх Единичност, но это явление можно употребится в  других устройств являющийся ПереОбразователей такой радиантной енергии в обычной способно для употребления нормалной енергии.
Так - думайте какие ПереОбразователей, которые мы надо создаем для этой цели.
Я над этом работаю!"

Последните два поста не са за тази тема, а за темите с Бедини!

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 665
 • Рейтинг: 245
Re: http://jichka.narod.ru/
« Отговор #17 -: Април 30, 2018, 01:54:58 pm »
Тимур е прав, но само донякъде.


Не е вярно, прав е докрай, не донякъде!
Бедини в теорията си представя обратната индукция, като СЕ. Но всеки който е имал вземане-даване с нея, знае, че там няма нищо неестествено, камо ли СЕ.

Все още никой не е доказал, че от Бедини генератора има СЕ.
И какво толкова му правиш на тоя генератор, какво толкова му работиш ми е интересно? Та това е експеримент за 1-2 часа. Ако нямаш някаква теоретична идея ей така да си връзваш кабели и да мериш на посоки, нищо няма да постигнеш.

И си написал на руснаците теории, които си прочел, те не са твои теории - с чужда пита помен си устроил, сякаш те не са ги чували тези неща. А факти в подкрепа на твърденията ти - йок! А те са важни - фактите, от теории вече се повръща.

Според мен /оставил съм си една малка вратичка само за обратната индукция/, ако при обратната индукция има някаква СЕ, то тя ще се намира при определена честота, т.е. такава, при която се възбужда или достига до ефира, подобно, като честотата на Шуман и вероятно с комбинация от един праг на високо напрежение. Т.е. две предпоставки - честота и минимално напрежение, като напълно възможно е тази честота да наричат "резонанс на ефира", както казва Капанадзе - я нашьол резонанс, т.е. намерил е резонансната честота на ефира. А щом навсякъде има разрядници означава, че с ниски напрежения не може да се постигне каквото и да било по въпроса.

При Бедини няма ни едното, ни другото. Неговата теория е класическата за обратния преобразувател. Ако някой които без фундаменталните познания в електрониката си мисли, че по пътя на пробата и грешката ще открие топлата вода, мисля, губи си времето....

Ако някой си е поставил задачата да направи Бедини-мотора в генератор на СЕ и все пак успее, ще е първия в света, друг като него не се е раждал.  :D Не знам дали "Caduceos & CO" LTD вече не произвеждат ток от този генератор, голям шум вдигнаха в разгара на "технологичния" процес?  :D

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 238
 • Рейтинг: 264
Re: http://jichka.narod.ru/
« Отговор #18 -: Април 30, 2018, 04:20:29 pm »
============
Ако някой си е поставил задачата да направи Бедини-мотора в генератор на СЕ и все пак успее, ще е първия в света, друг като него не се е раждал.  :D Не знам дали "Caduceos & CO" LTD вече не произвеждат ток от този генератор, голям шум вдигнаха в разгара на "технологичния" процес?  :D

 :) Сладур си ти EDM, та тия закачки ги приемам като приятелски  ;D Ето ти едно поздравление от Семьон Слепаков специално за теб:
https://www.youtube.com/watch?v=l5EmOBULcCo

За СЕ не мога да коментирам, защото не ми е там фокуса в момента - но Бединито което ми е направил Жоро с една бобина, го ползвам за усилвател /+ още нещо/ на ревитализиращата ми индуктивна машина. За мен това, което отива на плюс клемата на акумулатора и е видно на осцилоскоп като високоволтови импулси, отсечени от транзисторите, върви заедно с увлечен оргонен поток /който ползвам всъщност/ Процесът е ежекторен /не инжекторен, както някои ще бързат да ме поправят - терминът е ЕЖЕКЦИЯ/, доста подобен на флуидния си аналог при който с високоскоростна тънка струя се увлича околен флуид и се получава нискоскоростен обемен поток. Т.е. струйна помпа  ;)
Така че, аз си ползвам Бедини генераторчето в тая връзка и не ме интересува СЕ-то при него - има ли го, няма ли го... И нека вметна, че физическо, механично прекъсване на веригата е много по-добро от тия транзистори, дето горят и не са еднакви на практика. Така и оргонният поток е много по-силен, както и съпътстващото излъчено поле. Подобна проста машина е климатичната на Дейвид Уелс /естествено, може да се подобри и тя/.
Поздрави!

ПП
А относно СЕ-то, има познати доста по-лесни и прости флуидни генератори, плюс това тествани и работили на практика с огромен коефициент. Както на вода, така и на масло, въздух, дори кварцов пясък... Някой ден ще му дойде реда, сега е по-важно да се спечели малко време  ;)
« Последна редакция: Април 30, 2018, 04:42:36 pm от caduceus »

Неактивен x_name41

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 729
 • Рейтинг: 139
 • Пол: Мъж
 • "музиката удължава живота"
  • http://www.4shared.com/account/dir/8Lu4dgzG/sharing.html
Re: http://jichka.narod.ru/
« Отговор #19 -: Април 30, 2018, 05:06:25 pm »
Гаранин е съвършенно прав но пропусна да разгледа една подробност имаща отношение към характеристиката на трансформатора и неговия конструктив или по точно качественният фактор или съотношението между активното съпротивление на изходната намотка и индуктивноста и. Във примера в най общия случай той разгледа трансформатор с много нисък Q (както се прави на практика от всички), ами ефекта ако зависи от качественния фактор?, не искам да оправдавам бредини по никакъв начин, просто Гаранин трябваше да разгледа и този случай за да е изчерпателна темата

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 665
 • Рейтинг: 245
Re: http://jichka.narod.ru/
« Отговор #20 -: Май 01, 2018, 01:57:58 pm »
:) Сладур си ти EDM, та тия закачки ги приемам като приятелски  ;D Ето ти едно поздравление от Семьон Слепаков специално за теб:
https://www.youtube.com/watch?v=l5EmOBULcCo
caduceus , определено съм приятелски настроен, въпреки, че има бъзиков подтекст, като споменах "успехите" на радиестезооргончиците  ;D по темата за СЕ от Бедини.
С теб се познаваме, ти си интелигентен човек, начетен, имаш моята ценностна система и виждания в геополитиката - нещо много по-важно от заниманията, така че макар и понякога да не съм съгласен с теб, защото липсват материални доказателства в комуникацията /по техническите теми/, те уважавам и ценя!  ;)

Благодаря за поздрава, но въпреки възхищението си от Путин, въпреки любовта си към братския руски народ чувството ми на благодарност и признателност към тях, руската музика не ми допада, не ми е по душа - аз съм хеви металист!  ;D Ах, каква изненада за сороспиите?  ;D Дори си купих билет за 3-дневния хеви метал концерт в Пловдив от 20-22 юли на гребния канал с Аран Мейдан, Джудас Приест и Металика - от сега съм се подготвил да късам струните на китарата.... :D

Та обичам поздрави в стил класически хеви метал, ако може кавъри на някой талантлив китарист-аматьор.  ;)

Сега по темата:
Може ли някой да направи Бедини гентератора, да вади СЕ при условие, че самият Бедини не е успял?
Повечето самонадеяни викат: кой, аз ли, та аз съм еди кой си, аз така, аз иначе, кой кът мен, проста работа..си викат на ум...  :D Бедини не успял, репликаторите успели - баси случая?  :D

Дали е така или не, ще ви кажа един виц, по-скоро стана виц, но е по действителен случай:
Навремето моят дядо, родом от едно близко село, ежемесечно ходил на бръснар в града, като уикенд събитие, както сега кифла ходи на мол.  ;)
Чакал той при бръснаря и един човек му докарал сина си за подстрижка. Казал му, оставям ти детето си тук, да си чака реда, аз ще отида да свърша една работа и ще се върна до го взема, ти през това време го подстрижи.
Детето обаче било с една квадратна глава, грозно и с урудлива физиономия, гледало, като пръднало.  :D

Подстригал го бръснаря и след малко се появил бащата да си вземе сина и да плати. Като го видял се развикал: гледай на какво си го направил, та то прилича на мартенско магаре, много грозно е заприличало детето. Мърморил, мърморил и си тръгнал. След него бръснарят рекъл:
- Аз да еб@ неговата мама, да еб@  :D, той не можал да го направи, иска бръснаря да му го оправи!  ;D - начи той прави грозни деца, а иска бръснаря да ги донаправи...

Е, Бедини не е направил като хората генератора си, Вие искате да го направите, как ще стане тая работа?  ;D
« Последна редакция: Май 01, 2018, 02:16:33 pm от EDM electronics »