Автор Тема: НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА  (Прочетена 178634 пъти)

Неактивен Иван БГ

  • Експериментатор
  • Сериозно Активен
  • ***
  • Публикации: 314
  • Рейтинг: 295
Re: НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
« Отговор #630 -: Януари 02, 2017, 02:37:31 pm »
Здравейте, и ЧНГ. Желая Ви здраве и късмет през тази година.
(21:19:43) dmitarp: и накрая резултат зеро, нула, геврек, до това води липсата на фундаментални знания.
Dmitarp, не знам какво имаш предвид от "липсата на фундаментални знания", но аз започнах от: Цитат:"Двете страни на електромагнитното поле - електрическите и магнитни полета, притежават аналогични помежду си характеристики. Изучаваният в миналото аналог магнитостатика е без връска с действителността, тъй като магнитните маси не съществуват. Ето защо този аналог е без физически смисъл и повече не се разглежда. Обаче, ако все още се прибягва понякога до частична употреба на нагнитостатическите понятия, това се извършва във връзка с формални изчисления, които подлежат на подходяща замяна...." от "Основи на електро техниката" на проф. Минчо Петров Златев издадена на 1964 год.
 Разбира се в моето развитие не съм достигнал етапа - "АЗ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ!!!". За сега съм на етапа - " АЗ ЗНАМ, ЧЕ МНОГО ЗНАМ, САМО ЧЕ НЕ ЗНАМ КОЛКО ЗНАМ!!!", но продължавам да работя. Все още имам сила да се изправя сам, след поредния провал.
Силата на човека не се измерва със спечелените, а от инкасираните загуби след които си успял да се изправи. А що се отнася до ЗЕРОТО, знай едно : -"Зеро + Зеро = 1/2. Това е тайната на магнитната турбина близка до формулата на Оливър Хевисайт"
Бъди!!!
Иван