Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

(1/199) > >>

Иван БГ:
Здравейте,
създавам тази тема, за да може по този начин да се насочи енергията на онези, които работят в тази насока. "Тема за размисъл" в която участвам от време на време е с доста широк обхват, темите се смесват и се губи време да се следи това което те интересува. Мисля, че едно такова профилиране ще помогне. Ако обичате обадете се в лични, за да преценя колко сме лудите и дали си заслужава да продължа.
На добър час, желая на всички!
Бъдете...
Иван
П.П. Като начало ви предлагам този текст.

Михаил Кузмов:
Странно ! Изминаха доста часове и сякаш, няма интерес към темата ! Поне коментари ! А може би вече има "записани в лични" ? Това, би било вече нещо друго ! Сега моят коментар ! Намирам, че от доста време, това предложение на Иван е светъл пробив в мрака обхванал форума ! За 10те. "божи заповеди", намирам че превода не е толкова емоционален, както го почувствах когато го прочетох в оригинал ! Защо ли, и аз не си обяснявам ? Може би, като да четеш Шекспир в оригинал ! Признавам си, не мога да чета, и чувствам Шекспир в оригинал ! Иване ! Аз няма да се "запиша в лични" ! Моята тема е друга ! И пак признавам, нещо правя и по тази тема !? Вярвам че съфорумците не са останали безразлични ! Това което зная е, че не само Майстора се занимава с това ! ОБЕДИНЕТЕ СЕ И НАПРАВЕТЕ СИЛАТА ! ИСКРЕН УСПЕХ !!!!!!

Maistora52:
Бат Мишо, мен лично наш Иван БГ ме уплаши с неговата разработка - за мен е сложно да я разбера, снимките и клипа които той подаде, а също и обясненията му за мен по имейл, не ми говорят нищо на разбираем от мен, а може би и за други колеги, език.
Процедурата по принцип е проста:
1. Чертежи
2. Схеми
3. Снимки
4. Клип
Всичко това съпоставено едно с друго и едно до друго в правилна последователност и съпътствано с конкретни обяснения с позната терминология.
Още повече тази тема е ориентирана към всеки мераклия да направи сам реплика. За това се иска много повече ясна, точна, читаема, разбираема и подредена информация... или т.нар. Първо направете това ТАКА, после направете онова ТАКА... и т.н.
Щом е отворил тази тема, надявам се колегата да се справи с доста сложния всъщност дидактичен и поучителен процес.
Направил е нещо наш Иван БГ, но само като се сетя за "турбините" и "мембраните" и дъхът ми спира.
Тук мен ме няма! Сигурно и колегите затова ги няма!
Иване, действаш ли по въпроса?

Иван БГ:
Здравейте,
г - н Кузмов "напливът" може би е резултат от заглавието на темата. Сигурно съм сбъркал в заглавието, ако темата се казваше  "ДА ВИ НАПРАВЯ ЛИ МАГНИТНА ТУРБИНА?"  резултата би бил друг! Нали? :P :P :P
Бъди...
Иван

barbarock:
Още един луд (т.е. аз) очаква да види нещо смислено :–)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия