Автор Тема: Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"  (Прочетена 163602 пъти)

Неактивен Maistora52

  • I'm first Omnologist in World
  • Moderator
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 1 669
  • Пол: Мъж
    • Магнитни двигатели "AMAG"
Re: Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"
« Отговор #255 -: Август 12, 2017, 04:18:35 pm »
Повечето от нещата измислени и направени от мен са тук   - http://amazing-magnet.blogspot.com/

Създадох този блог от сайтове, в който съм вместил всичко важно от моите разработки. Споменал съм и работещите и НЕработещите конструкции. Важното е, че с прегледни схеми съм показал, на този етап от развитие на разработките ми, всички идеи вкарани в конструкции, които успях да реализирам с ПОДРЪЧНИ средства и материали... НЕ всички споходили ме идеи изобщо. Оказа се, че възможностите за варианти на магнитни конструкции са огромно множество и!
И също както в Космоса, всред безброя от Звезди и планетни системи е възможно да съществува Разум, така и тук, твърдя, че съществува конструкция с магнити способна на Самозахранване - в процеса на своето действие, на базата на вече налична енергия в самите магнити.
Целта ни е просто да я накараме тази енергия да работи.
Дали може да се постигне свръх единичност само с магнити, за мен не е спорен въпрос - МОЖЕ! - но тук има една уловка - само в процеса на действие на магнитите ДОКАТО СЪЩИТЕ СЕ ИЗТОЩЯТ - според начина на взаимопоставяне, същите могат да се размагнитят и за ден, но могат да не се размагнитят и за 400 години (без да се хващаме за думата за онези 15 % които задължително падат с течение на времето).
... естествено, после можем да ги презаредим, да ги намагнитим отново, и така отначало, и така да не попадаме в "здравата хватка" на Закона за Запазване на Енергията, като му противоречим, че с магнитите създаваме енергия от "нищото". Няма такова "нищо". И с магнитите не черпим енергия ОТВЪН конструкцията в която те са вградени. Просто - според мен - магнитите се явяват едни много особени по характер енергийни акумулатори (или кондензатори), които обаче много по малко разпространяват своята енергия извън себе си, и то по уникално специфичен начин.
Установих, че въпреки огромната сила, която създават съответните магнити, същата тази Сила, всъщност непрестанно създава около тях ЗАТВОРЕНО магнитно поле, което в много малка степен отслабва с времето, като   това е в зависимост основно от начина по който сме "разположили" магнитите едни спрямо други...
Просто е. Ако ги разположим един срещу друг с едноименни полюси - силата им ОТСЛАБВА. Точно затова и в тази посока бяха насочени моите търсения - да ги накарам да предизвикат развъртане БЕЗ да са разположени с едноименни полюси един срещу друг. Този "номер" е известен, но към съответния момент не го намерих никъде "употребен"!
Идеята ми е, че всеки който започва своята борба с магнитите, трябва първо много да си поиграе с тях, точно както едно дете с Пумпал в ръцете, за да усети кога, как и по кой начин може да накара "пумпала" с магнити да се върти по-дълго време.
Именно - ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ. По начин който предлагат самите магнити - не ние. Ние, с нашите конструкции сме само "зрителите".
Пак така междувременно - Четете Лийдскалнин. Всичко е обяснил човека, а никой не му признава, гениалността - наред с Фарадей, Тесла и Айнщайн, без да забравяме и останалите хиляди други Гении покрай тях, част от които са в този Форум.
...
Не отварям дискусия. Просто разсъждавам на всеослушание... и не влизам в събеседвания под никаква форма с Тролове и Зомбита.
Казах!

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

На снимките отдолу показвам един от поредните опити да се справя с Управлението на въртенето в моите конструкции.

Показан е само един първи вариант на УПРАВЛЕНИЕ на т.нар. "развъртач" интегриран към Модела "Терра".
Управление по този начин обаче е неефективно.
Продължавам с други варианти!
Включително и Управление БЕЗ външен източник на енергия.
« Последна редакция: Декември 23, 2017, 10:59:49 am от Maistora52 »