Автор Тема: Dr. Schwartz Free Energy Electromagnetic Generator  (Прочетена 1699 пъти)

Неактивен Vetap

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 378
Dr. Schwartz Free Energy Electromagnetic Generator
« -: Декември 09, 2010, 09:51:07 am »
Произведени са 20 000 генератора. Япония отказва да ги продава!

От администратора: използвайте бутона за прикачване на изображения, защото след време те няма да са актуални по сайтовете...
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 11:17:11 am от altium »

Неактивен nizo

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 643
 • Thoughts become things!
Re: Dr. Schwartz Free Energy Electromagnetic Generator
« Отговор #1 -: Декември 13, 2010, 11:29:54 pm »
Ето видео на такъв тип устройство в действие.

http://www.youtube.com/watch?v=c8Xll8T3JQY

Неактивен Vetap

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 378
Re: Dr. Schwartz Free Energy Electromagnetic Generator
« Отговор #2 -: Декември 14, 2010, 08:52:41 am »
Генерирането на "free energy" не всеки път е безопасно. В една от книгите на Айзък Азимов - "Godself" или "Сами боги", в превод на руски се разглежда този въпрос. В резюме: Случайно в една лаборатория е открит странен феномен: Волфрам, оставен в колба след време се превръща в изотоп на паладий, който не само не намалява радиоактивността си, но я увеличава с течение на времето. Това на практика означава,че е открит "Светия граал" от свободна енергия. Оказва се, че в паралелната вселена също всичко е наред - и там при този процес се отделя енергия, която създанията, които живеят там консумират. Но при това са нарушени фундаменталните закони в двете вселени, при което се появява реална опасност от взивяване на Слънцето..... Книгата е написана някъде 70-те, но като я чете човек неволно си задава простия въпрос: Не правим ли ние, работещите в направление "FREE ENERGY" нещо, което може да доведе до непоправими последствия за природата и за вселената въобще?
Японците, като нация съвсем не са за пренебрегване, като техници и като езотерици. Отказът за продажба на устройствата е агументиран като: Устройството на Schwartz е опасно за магнитното поле на планетата. Дали това е така не е доказано, но действително от описанието става ясно, че енергията идва от земното магнитно поле. От къде се взима това поле не е ясно, но то е свързано пряко с живота на планетата и е характерно само за Земята. Луната, например няма магнитно поле.
Нека пак да си спомним, че Тесла е прекратил внезапно експериментите на Long island и една от теориите за Тунгуския метеорит е че катастрофата е предизвикана от експериментите на Тесла за предаване на енергия.
Както е казал великият Пушкин : Можно писать обо всем, но не по всякому.

Неактивен vitan

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 856
 • return (-1); // dV/dt=3,4kV/us
Re: Dr. Schwartz Free Energy Electromagnetic Generator
« Отговор #3 -: Декември 14, 2010, 09:29:13 am »
Да, за да има Тесла/Капанадзе трябва заземяване! Защо е така е тест за техническа компетентност.
Руснаците като правят „скаларни” учения и американците с HAARP-a като „работят” -променят земното магнитно поле. Какво става като то се промени, съм го писал тук: http://mazeto.net/index.php?topic=5076.0
Ако навсякъде се появи Капанадзе, не ми се мисли какво ще стане със планетата.

Както вече писах, за мен най-безопасен е термоядрения синтез, но американската енергийна мафия го бастиса (засега поне). На практика нито термоядреното гориво е радиоактивно, нито отделения хелий. Радиацията се отделя еднократно, дори и централата да гръмне.
За протокола – Чернобил не гръмна сам, а го гръмнаха от малоумие и/или умисъл. По-скоро второто, но това вече е друга тема.

Неактивен mito_kupona

 • Сериозен Експериментатор
 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 595
Re: Dr. Schwartz Free Energy Electromagnetic Generator
« Отговор #4 -: Декември 14, 2010, 09:43:24 pm »
Здравейте! Вижда се края на петролните монополисти и от страх, че ще им се прекъсне лапачката, могат да измислят, каквито си искат глупости, но нищо не може да спре прогреса, нищо. Началото на свободната енергия е поставено отдавна, има доста работещи образци, въпрос на време е да се промени света из основи, да дишат децата ни чист въздух, да пият чиста вода и тн. Няма да се учудя, ако обявят за терористи, тези, които имат и използват апарати на свободна енергия за лични нужди или за други нужди. Цялата световна система е тотално сбъркана, още когато е замислена. Тя се уповава на страха, насилието и алчността, а не на съзнанието, така,че ни очакват много бурни времена, конфликти, войни, а може би и апокалипсис, създаден от самите нас, но трябва да минем през това, за да се пречистим и да останат най-достойните, но това не са тези, които ни манипулират в момента. Това е крачка от нашето развитие и е неизбежна, за съжаление. В момента нещата се свеждат до това, че 98% от населението на планетата, са роби на 2% чифути и не само такива, които са толкова алчни и безочливи, и се мислят за богове. Ще настанат времена, когато с един килограм злато, няма да може да се вземе един килограм храна. Дано да не съм прав, но знам, че съм прав, и натам отиваме, защото световното равновесие се крепи на косъм, а докога.......

Неактивен Vetap

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 378
Re: Dr. Schwartz Free Energy Electromagnetic Generator
« Отговор #5 -: Декември 15, 2010, 09:34:45 am »
Твърдо съм убеден, че "Free energy" устройства като Магнитни двигатели, Капанадзе технологии, Тестатика и т.н съществуват отдавна. За някои знаем, за някои - не. За съжаление, както винаги конците се дърпат от "от горе" или "от долу". За нас остава само един път - да работим и да правим екперименти в областта на Свободната енергия до частична победа. За съжаление, останалото е извън нас.