Автор Тема: ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ /SMART BUILDINGS/ - новият дигитален начин на живот  (Прочетена 1874 пъти)

Неактивен viaexpo

  • Наблюдаващ
  • Публикации: 17
  • Рейтинг: 0
Международна изложба ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ /SMART BUILDINGS/ - новият дигитален начин на живот


29-31 май 2013, ИЕЦ, София
Организатор: Виа Експо


Международната изложба ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ /SMART BUILDINGS/ ще се проведе за първи път паралелно на Конгреса и изложбата за енергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕ).

Концепцията "Интелигентна сграда" бързо придобива популярност и се асоциира с понятията икономичност, здравословна среда, екологичност, комфорт и сигурност. "Умните / интелигентни" сгради отговарят в максимална степен на потребностите на обитателите и реагират адекватно на различните атмосферни условия. Днес сградните системи за автоматизация и модерните строителни технологии навлизат широко в почти всички области на живота благодарение на стратегическите партньорства между разработчици на софтуер, доставчиците на комуникационни услуги и хардуерни устройства.

Според прогнози в световен мащаб пазарът на софтуер за сградна автоматизация ще достигне 36 милиарда щатски долара до 2015, докато този за енергийна ефективност на сградите ще нарасне с 103,5 милиарда долара до 2017 г.

Каним ви да станете част от ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ - отлична възможност да представите своите продукти и услуги пред повече от 5000 бизнес посетители - потенциални ваши клиенти от България и Югоизточна Европа.

ПРОФИЛ НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ

    Строителство и архитектура
    Електрификация
    Инсталационни фирми
    Сигнално-охранителни системи
    ИКТ компании
    Автоматизация
    Банки и финансови институции
    Търговски и бизнес центрове
    Туризъм, хотели, ресторанти и развлекателна индустрия
    Обществени сгради
    Държавна институции и посолства