Автор Тема: MMS срещу фармацевтичните компании  (Прочетена 129486 пъти)

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #30 -: Май 17, 2012, 11:24:37 am »
Вие откачихте ли? Да пълните гушите на всякакви измекяри? Ще купувате готварска сол по 25 лв килото. Па и лимонена киселина като бонус.

mzk, знаеш ли прав си......, те по същия начин пълнят гушите и на лекари, аптекари и фармацевти-производители за скъпи антибиотици и кортикостероиди, дето не само че няма да им свършат работа, ами ще им създадат и допълнителна.

И не е готварска сол, а е готварска сол + кислород. Кислорода всъщност е скъп  :D. - NaCLO2
Чувал съм, че NaCLO2 е скъп, защото е доста пречистен, т.е. не съдържа тежки метли и др. х.е., като примерно в готварската сол по супремаркетите, която не е от морето, а внос - отпадъчен продукт на хим. промишленост.

Сравнено и само с 10 гр. спрей - морска вода за хрема от аптеките, която варира от 6-15 лв., дори ми изглежда твърде евтино.
« Последна редакция: Май 17, 2012, 08:11:01 pm от EDM electronics »

Неактивен oneman

 • Специалист
 • Активен
 • ***
 • Публикации: 249
 • Пол: Мъж
 • Направи го за да го разбереш
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #31 -: Май 17, 2012, 11:28:06 am »
Има лека разлика готварската сол е натриев хлориД (NaCl),  а това е натриев хлориТ (NaClO2)

EDM electronics , Това за морската вода ми хареса  ;D

Неактивен mzk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 622
 • Пол: Мъж
 • http://analogov.com
  • analogov.com
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #32 -: Май 17, 2012, 11:51:16 am »
Простете невежеството ми, не съм добър с химията.

Свидетел съм на безскрупулни хора, които продават работещи и неработещи лекове с до 100 пъти надценка. Пример - "наколенките на д-р Ливайн". Също и за случаи, за които знам от първа ръка.
Ако си купувате нещо, потърсете за някоя химична лаборатория. Аз съм доволен от Валерус, купувал съм евтини основи от там. Сега май са се преместили, така че някой ако се инересува - google.

Второ - не рискувайте излишно. Ето какво пише в извадката от wikipedia за натриевия хлорит:
Цитат
Sodium chlorite is a strong oxidant and can therefore be expected to cause clinical symptoms similar to the well known sodium chlorate: methemoglobinemia, hemolysis, renal failure.[14] A dose of 10-15 grams of sodium chlorate can be lethal.[15] Methemoglobemia had been demonstrated in rats and cats,[16] and recent studies by the EMEA have confirmed that the clinical symptomatology is very similar to the one caused by sodium chlorate in the rat, mouse, rabbit, and the green monkey.[17]

There is only one human case in the medical literature of chlorite poisoning.[18] It seems to confirm that the toxicity is equal to sodium chlorate. From the analogy with sodium chlorate, even small amounts of about 1 gram can be expected to cause nausea, vomiting and even life-threatening hemolysis in Glucose-6-Phosphate Dehydrogenase deficient persons.

Ще напомня, че не нося никаква отговорност за написаните коментари на потребителите от форума (така де... да си кажа).
Не мога да ви спра да пиете, но мога да ви помоля да бъдете внимателни.

Някъде по темите някой бе написал, че по-важно е да се тренира имунната система, а да не се прибягва до силни помощни средства всеки път. В този смисъл, ако някой търси решение на проблемите си от години, вероятно има проблем с имунната система. Обърнете внимание на воденето на здравословен живот (признавам, че и аз не водя съвсем здравословен живот).

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #33 -: Май 17, 2012, 12:15:52 pm »
Цената на Стаматов е 25 лв. + куриер за 150 ml MMS + 150 ml лимонена киселина .
А този 25лв/500гр - промишлен, от къде се купува?
Този от 25лв/500гр е от гр.Русе, давам три линка

http://scistore.chem-bg.com/product/191/sodium-chlorite-puriss-p-a-80-rt-500-g.html
http://www.burzo.net/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82-4621.html
http://www.labimex.bg/products/view/522

- средният само показва тази цена (горе вдясно), някой си Данев - има и телефон. Първият и третият линк не показват цени.
А иначе относно пиенето на разни илачи и прочие вещества, чувал съм една много семпла поговорка:
"Няма отровни вещества! Има отровни ДОЗИ!"
Та така и с Натриевия Хлорит и Хлорния Диоксид - става въпрос за 3-5-10 капки от нещо което е вече достатъчно разредено и т.н. - малко приличащо вече на хомеопатичното разреждане.
Имам предложение - аз купувам например едно бурканче от 500гр. Натриев Хлорит от Русе (от дадения по-горе сайт), и го разпределям на пет или десет по 50-100гр опаковки - И съответно трябва да се появят тук (на лични съобщения към мен) желаещи да си купят от тези разфасовки. Пускам ги по куриер и работата е точна. Казвайте как да подредим нещата.
« Последна редакция: Май 17, 2012, 01:20:34 pm от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #34 -: Май 17, 2012, 12:25:29 pm »
Колега mzk, от постовите ти ясно личи, че ти въобще не си се запознал с материалите за MMS, но бързаш да пишеш със скептичен подход, и то само защото на тебе не ти харесва, също като темата Кемтрайлс.

Извадката от Уикипедия може и да е вярна /въпреки, че аз не мога да я разчета - не зная английски/ и сигурно натриевия хлориТ е вреде за прием, но MMS не е натриев хлорит, тъй както готварската сол не е нито натрий, нито хлор. Изрично е написано да не се употребява неактивиран натриев хлорит! - а само активиран с лимонена киселина.

Лимонената киселина влиза в реакция с натриевия хлорит и се образува газ хлордиоксид, същия газ който използват pа обезпаразитяване на водата. След като се извлече кислорода от този газ в организма остава лим. киселина и готварска сол.

Кислорода е това, което е полезното в това съединение, именно той изгаря патогените, с тази разлика че се отделя бавно за разлика от водородния прекис и не изгаря здравите клетки. Да не забравяме, че в кръвта нормално циркулира кислород, свързан с дихателния пигмент - хемоглобин /от него идва и червения цвят на кръвта защото съдържа желязо/ в строги пропорции и това е нормално за кръвта. Нека не забравяме също, че съществува мед. практика /не помня как точно се наричаше/, при която се влива венозно водороден прекис в организма и т.н. Нека не забравяме и друго, руската школа за народна медицина е излекувала доста хора от рак с кислородна вода. Под алтернативна медицина не бива да се разбира само хомеопатия, фитотерапия, гладолечение а и всякакви други методи и средства, които ще донесат реални ползи за здравето, без разбира се да му навредят.

Естествено, че до MMS или каквото и да било друго лекарство ще прибягват хора, които имат някакви здравословни проблеми. Тези които нямат проблем, да си пият уискито вместо MMS. Уискито е супер пречистен етилов спирт за разлика от българската ракия. Консумацията му не води до страничните ефекти сутрин от ракията.  :D
« Последна редакция: Май 17, 2012, 12:27:46 pm от EDM electronics »

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #35 -: Май 17, 2012, 12:41:27 pm »
Искам да допълня казаното по-горе:
Активният агент на ММС не е точно кислорода, а хлорното му съединение CLO2 -  разпознавано от клетките като кислород (но всъщност) - цитирам - неразпознавано от тях. С този ХлорДиоксид, организма (вероятно черния дроб) си произвежда т.нар. хипохлорна (или хипохлориста) киселина, именно която е основният убиец на вредоносни гадинки и деактиватор на вредоносни вещества. А тази хипохлорна/иста киселина е на свой ред прословутата белина. Така, че - действайте наистина внимателно - да не се "избелите" преждевременно!
Също така, и думичката "активиране" е много неточна, да не казвам абсолютно неточна. Всъщност, лимонената (или оцетна също) киселина служи единствено за неутрализиране на 1%-то присъствие в Натриевият ХлориТ на Натриева основа. Но като се каже - "активиране" звучи вече другояче - продава се нещо Активирано, Активно, Актуално - и рибите кълват... дрън-дрън - пределно просто е, но и гениално... Браво на професора дето го е забелязал!
Също и тази лимонена киселина - ами това си е лимонтозу продавано в хранителните магазини. И струва стотинки. А ония "актуалните" ми го пробутват като нещо Божествено Активиращо... Същото се получава като вместо лимонтозу, прибавим малко оцет (винен), който вече  не е изобщо винен, ами си е чиста оцетна киселина смесена с малко боя и утайки от бъчвите за вино... и мноооого вода.
Ха наздраве! Че имаше по едно време лудост и по пиенето на ябълков оцет!
« Последна редакция: Май 17, 2012, 12:55:19 pm от Maistora52 »

Неактивен Seeker

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 512
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #36 -: Май 17, 2012, 12:58:59 pm »
Ако разрешите и аз да драсна нещо в тази нишка.  Твърде много се набляга на различни вещества и методики, без да се отчита старото правило : "Количеството прави отровата". И най-полезните неща стават вредни при прекаляване.  Тук възниква въпроса колко да е количеството? То е субективно, съобразно теглото, състоянието и много други фактори на организма.  Ако някой знае методика за определяне на количеството, нека сподели. 

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #37 -: Май 17, 2012, 01:21:23 pm »
Няма такава методика Seeker. Всичко е индивидуално. Сам го казваш. Абсолютно, строго, изключително индивидуално. А общото е, че се започва от най-леката Доза, най-малката, най-разредената и се добавя по-малко отгоре, леко, постепенно... И добавям и една друга поговорка: Най-добрият лечител си е човек сам на себе си! - значи трябва да усеща сам какво точно и къде се случва болежката в тялото... И понеже точно това е сложното, фармацевтите казват От-До - брой хапчета, през еди-колко си време. Пък разгеле някой уцели Мярката. При мен например: като ме заболи глава пия Беналгин - обаче точно хапче и половина. Повече ако е - ставам нервен, а по-малко ако е - все едно не съм го пил. Същото е и с всичко останало. По метода на пробите и грешките... индивидуално.
А що се отнася до ММС и Хлорния Диоксид - работата опира до брой молекули на кг/живо тегло. Иначе покрай "мъртвото" ще изгори и "живото".
« Последна редакция: Декември 05, 2012, 03:10:01 pm от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #38 -: Май 17, 2012, 01:43:02 pm »
Всъщност, лимонената (или оцетна също) киселина служи единствено за неутрализиране на 1%-то присъствие в Натриевият ХлориТ на Натриева основа. Но като се каже - "активиране" звучи вече другояче - продава се нещо Активирано, Активно, Актуално - и рибите кълват... дрън-дрън - пределно просто е, но и гениално...
Пълни глупости!
Интересно, как го установи? Ти някога "активирал" ли си натриев хлориТ?
Всъщност, няма ли да развиеш и темата, колко натриева основа и какво количество е вредното, когато си миеш ръцете със сапун или пък ядеш черни маслини - изгорени с натриева основа?
Може да коментираш и колко избелващи препарати има в праховете и каква част от тях влизат през кожата. Колко хлорна вар приемаш с водата и т.н.

Хайде нека тия дето имат практика да ги знаят по-добре тия неща, не мислиш ли?

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 650
 • Пол: Мъж
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #39 -: Май 17, 2012, 01:59:31 pm »
В случая с глупостите - това е цитиране. Не си го смуча от пръстите. Освен това прегледах подробно всички формули предложени на сайтовете за ММС, на реакциите, които се случват с въпросните вещества. И се оказва, че ако има някъде някакви глупости, то те са плод на някой който не знае химия на ниво 8-ми  клас.
Поздрави!
« Последна редакция: Май 17, 2012, 02:10:16 pm от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #40 -: Май 17, 2012, 02:27:45 pm »
В случая с глупостите - това е цитиране. Не си го смуча от пръстите.
Поздрави!

Добре, препредаваш глупости написани от някой, който си няма хал-хабер и като голямата част от опозицията тук си позволява да изказват мнение, без да са си направили труда да се запознае с нещо повече от заглавието на темата.

Умишлено не изброявам практически резултати, понеже не вижадм някой тук да заслужава подобна информация.
А пък, който търси - намира; се казва в една бъл. поговорка.

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 889
 • Life is a DIY project!
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #41 -: Май 17, 2012, 02:41:23 pm »
@Maistora52:

HCl - солна (хлороводородна) киселина; соли - хлориди (пример - NaCl / натриев хлорид);
HOCl (или HClO) - хипохлориста киселина; соли - хипохлорити (пример - KClO / калиев хипохлорит);
HClO2 - хлориста к-на; соли - хлорити (пример - LiClO2 / литиев хлорит);
HClO3 - хлорна к-на; соли - хлорати (пример - KClO3 / калиев хлорат);
HClO4 - перхлорна к-на; соли - перхлорати (пример - NH4ClO4 / амониев перхлорат);

NaCl си го ръсим върху салатата;
NaClO е белина с която избелваме и дезинфекцираме;
KClO3 е т.нар. "бертоетова сол" - много силен окислител, взривоопасен, изпозва се в пиротехниката;
NH4ClO4 - изключително силен окислител, използва се в твърдите ракетни горива (напр. в Space Shuttle);
За какво се ползва NaClO2 си личи от съдържанието на тази тема ;)

! Лимонената (или каквато и да е друга киселина) не се прибавя (само) за да неутрализира натриевата основа (в чиято среда хлоритът е стабилен), а за да измести хлористата киселина от солта й, след което последната диспропорционира до вода и хлорен диоксид (и някои други "незначителни" веществца...):

NaClO2 + (HOOC-CH2)2C(OH)COOН -> (HOOC-CH2)2C(OH)COONa + HClO2
4HClO2 -> H2O + 2ClO2 + 2HClO + O

Последните две са силно притеснителни - белина и атомарен кислород. Но няма как - когато хлорът преминава в по-ниска степен на окисление, все трябва да има някой "изгорял"...

Поздрав за всички любители на хлора с парчето на Metallica "That Was Just Your Life" от албума им Death Magnetic (2008).

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #42 -: Май 17, 2012, 05:21:25 pm »
PyroVeso, очаквах и ти да се появиш, накъде без тебе.... Ще чакаме и третия мускетар - инженера от планетата Земя, да видим и той как умее да рови из Гугал и как без пректика ще убеди аудиторията.
Прегледах всички постове на колегите взели участие в темата, но уви не видях някой да е любител на хлора. Със скромните си познания по химия, от обща култура и от съветските филми помня, че хлора го използваха нацистите, като химическо оръжие. Но щом ти се вижда толкова черно - нека искат хората хлор, нека. Ако имаш предвид хлора съдържащ се в готварската сол, не знам колко е вреден, но в хлорния двуокис със сигурност не е вреден, нито придизвиква възпалинея /симптом на отравяне/, нито изгаряне в посочените за прием концентрации.

Ще ме извиниш, че ще изплагиатствам един твой израз; цитирам по памет: "Някой хора все негатовото гледат, а хубавото никога не виждат".
Питам се, кой ли си имал предвид, че тук все за отравяния и изгаряния се говори? А можеш ли да ми посочиш поне един случай на отравяне или изгаряне с MMS, ама не сега да го търсиш в Гугал, а предполагам щом си седнал тънко да се драчиш, вече отдавна си го намерил. Някой няма ли да спомене ползите? - или този някой от д'е пък да знаЙ.

Друг път винаги си бил прецизен в постовите си, всяка дума на място, павопис и т.н., но този път явно не целиш да се намери истината - /има ли полза от MMS или отрова ли е той/, а просто си чешеш езика и се радваш самодоволно и саркастично. Ти нали уж не беше такъв човек, бил си се променил, не като преди, или викаш то т'ва дето го говориш само за другите се отнася?

Неактивен mi68

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 711
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #43 -: Май 17, 2012, 07:19:28 pm »
Здравейте,
На отговор №42 след белината има ли 2 или няма?

Неактивен mzk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 622
 • Пол: Мъж
 • http://analogov.com
  • analogov.com
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #44 -: Май 17, 2012, 08:12:06 pm »
@EDM,

Казвам следното:
1. Да се пазите.
2. Да гледате някой мошеник да не ви мами.

Вземете да се кооперирате вместо да се джафкате.