Автор Тема: MMS срещу фармацевтичните компании  (Прочетена 129484 пъти)

jhonjhon

 • Гост
MMS срещу фармацевтичните компании
« -: Март 05, 2012, 11:53:17 pm »
Случайно попаднах на информация за MMS или хлорен диоксид в определена концентрация, който има свойството да "разрушава анаеробните и аеробни микроорганизми, включително бактерии, гъби, плесени, ферменти и паразити, които са болестотворни организми. Той е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки, но притежава много по-голям капацитет за окисляване от него! Това е една от причините да е толкова ефективен."

Мисля, че е доста интересно и повече информация може да прочетете на този сайт
http://www.mmsbulgaria.com/2011/06/2_02.html

или да изгледате филма за откривателя Джим Хъмбъл от колибката:
 "MMS - Чудотворният минерален разтвор: Разговор с Джим Хъмбъл"
« Последна редакция: Март 06, 2012, 05:45:23 pm от teslov »

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 889
 • Life is a DIY project!
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #1 -: Март 06, 2012, 05:00:40 pm »
Честито, колега! Открил си белината!

jhonjhon

 • Гост
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #2 -: Март 06, 2012, 06:29:14 pm »
Колега, май ти трябва да я откриеш. Химичната формула на белината е NaClO - Натриев хипохлорит.

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 889
 • Life is a DIY project!
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #3 -: Март 06, 2012, 07:27:11 pm »
Е, и ще обясниш ли каква е разликата в механизма на действието на NaClO и ClO2? Белината е просто стабилизиран и практически използваем вариант на ClO2:

4NaOH + 4ClO2 -> 4NaClO + 2H2O + 3O2

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #4 -: Март 06, 2012, 09:39:09 pm »
Колега teslov, аз те поздравявам за тази тема. Наистина е интригуваща. Резултатите от лечението с хлорния диоксид са невероятни. Има и други широкоспектърни антибиотици, като колоидното сребро и др., но уви те не убиват вирусите.

Не обръщай внимание на PyroVeso. Едва ли си е направил труда да гледа филма или пък да прочете част от книгата - тия неща ги знае по рождение. Той е назначен във форума на щат, като критик, а между другото демонстрира колко е ерудиран по всички области - изключителен практик. Поставя и оценки. Ако продължиш да му упорстваш ще ти направи и психопортрет и познай дали ще ти сложи диагноза "нормален".

Той е причината подобни теми като тази да бъдат дезинтересирани, както оная за химическите следи. Така респектира администраторите, че изтриха темата а друга за ГМО прекръстиха. Иначе вече има видео със самопризнания на американски геолози пред журналисти и протестиращи, как са разпръснали със самолети 10 милрд. тона нано-алуминий над цялата планета за да си правят експерименти с моделиране на климата, да се борели с глобалното затопляне. Той бе и една от причините да изгонят Витан от форума, който е идеен и технически грамотен човек за разлика от него.

jhonjhon

 • Гост
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #5 -: Март 06, 2012, 10:49:35 pm »
Писах по тази тема само защото има много голям експериментален опит с това съединение и резултатите са добри. То може да въздейства и върху вредните гъбични образувания, които не се повлияват, а може би се стимулират от масово използваните антибиотици. Мисля, че такова евтино решение за много здравословни проблеми никак не се нрави на фармацевтичните компании. Така както евтините енергийни източници не се харесват на петролните компании. Това си е съвсем логично заключение по повод на неморално корпоративно поведение.

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 889
 • Life is a DIY project!
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #6 -: Март 06, 2012, 11:12:53 pm »
EDM electronics - не, колега. Колегата PyroVeso просто има химическо образование, и не че парадира с него, ами то е резултат от интереса му към химията и природните науки от дете, т.е. парвил е опити преди 25-30 години, някои от които и със солите на хлороводородната, хипохлористата, хлористата, хлорната и перхлорната киселини (хващам се на бас, че не знаеш как се наричат солите им), най-вече защото бертолетовата сол се използва в пиротехниката, а амониевият перхлорат - в твърдогоривните ускорители на Space Shuttle. Няма да споменавам какви неприятни изненади съм спретвал с 2,4,6-тринитрофенилдиазониев перхлорат на недобронамерени даскали и нищо-неподозиращи съученици...

Та въпросният колега направо изпада в Тексас като прочете някоя отявлена химическа глупост, и изпада в ужас само като си помисли, че и останалите теми в сайта (по които той е несведующ, но желае да се образова) са написани на подобно ниво на компетентност...

Само като прочета едно-две изречения от типа: "Натриевият хлорит на прах съдържа 80% натриев хлорит..." или "Един йон на хлор диоксида е изключително малка частица, която съдържа огромно количество енергия и сила." и повече не ми трябва да чета от въпросния сайт...

Преди време имаше и една глупост, че подобно действие на MMS има и кислородната вода, бита венозно. В статията беше написано гениалното прозрение, че "атомарният кислород е най-силния антиоксидант", а то е точно обратното. Като резултат - един познат от централна България сериозно пострада от необмислени експерименти... добре че прескочи трапа (което не беше сигурно...)

Не на последно място: през хилядолетията твърде много отделни средства са набеждавани за абсолютна панацея при лекуването на множество или на всички болести. За съжаление обаче, и до ден днешен такава панацея не е известна - нито официално, нито апокрифно (тук да сложим и малко конспиративен елмент...  ;)). Единственият разумен извод, който смятам, че се налага от това е, че универсално средство просто НЯМА! ...Говорим на чисто материално ниво и въобще не споменаваме, че всъщност Съзнанието определя и ръководи всичко, и че на практика всички заболявания са (психо-)соматични, някои от които избиват в телесна симптоматика, а други - не.

Въпреки всичко, колега, знай, че те уважавам, и че си ми един от любимите форумни персонажи, особено в частта със самоделните печатни платки, практическите електронни схеми и множеството експерименти около турбонатори и т.н. (виж това с chemtrails-а и другите глупости го пиша, че ми се е привидяло...)

jhonjhon

 • Гост
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #7 -: Март 07, 2012, 12:08:04 am »
Ако позволиш да те цитирам:

"Говорим на чисто материално ниво и въобще не споменаваме, че всъщност Съзнанието определя и ръководи всичко, и че на практика всички заболявания са (психо-)соматични, някои от които избиват в телесна симптоматика, а други - не."

Напълно съм съгласен и това трябва да се напише на входа на всяка болница. Защото официалната медицина се опитва да излекува човека преди всичко чрез прием на някакви вещества. И ако възникне заплаха за това общоприето схващане, осигуряващо функционирането на фармацевтичната индустрия, се включват всякакви законови и институционални механизми за отстраняване на алтернативите. Ако някое вещество дава по-добри резултати от постоянно бълваните нови лекарства, защо хората да не го ползват за овладяване на кризисни състояния? Това не е решение за всичко и завинаги, но може да спаси някого в критична ситуация. Проблемът е в морала на индустрията с лекарствата. Нека това вещество да се изследва по всички правила. И ако дава добри резултати, защо да не се ползва?

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #8 -: Март 07, 2012, 01:03:48 am »
Интересувам се от доста време от алтернативна медицина, по неволя, без да имам претенциите да съм или да ставам лекар. За 10-тина години доста практика имам в тая област и доста познания понатрупах, въпреки че звучи нескромно. Естествено, макар и бавно всеки труд се заплаща рано или късно.

Още един път благодаря на колегата teslov. Той представи нещо, което аз чувам за първи път. И след като гредах филма в който има интервю с не един приложил върху себе си това откритие - по-скоро вярвам отколкото да съм скептик, въпреки че винаги имам едно на ум. Действието на MMS може да се провери по елементарен начин и без да се бърза да се пие. Но дори и да се пие не виждам нищо вредно. Че кой не е слагал на салатата си сол и лимонов сок  ;D?

Колега PyroVeso, виждам че я разбираш химията много повече от средностатистическия българин. Моята е на ниво 8-ми клас или по-точно това което е останало от него. Не бих могъл да коментирам изобщо кое е за смях и кое не по хим. съединения. Но ти по-добре вземи да гледаш филма, а пък после коментирай. Гледам на всичките ти въпроси в него е даден отговор. Имай и предвид, че откривателя е миньор, а не химик или лекар. Също като Шаубергер - горски стражар а пък прави двигатели на летящи чинии или пък Капанадзе - архитект в стил Мак Гайвар от кол и въже направи чудо в електрониката. И при Капанадзе няма логично обяснение все още, но работи.

Аз съм позитивно настроен към този метод. А разликата межда окислителя хлор-диоксид и кислорадната вода е от земята до небето - обяснения във филма!

За панацеята също се говори във филма - такава не се приписва на хлор-диоксида - НЯМА!
И понеже съм изключителен фен на Г. Малахов ще ти кажа какво мисли той за панацеята: КОМПЛЕКСЕН ПОДХОД
Мисля, че MMS-а би могъл да бъде част от комплекса.

Естествено е тази тема да няма интерес, това показва, че хората във форума са здрави и нямат належащ здравословен проблем, което разбира се е добре. Но умният е добре да трупа знания и за това, което ще му потрябва в бъдеще, понеже здравословния проблем рано или късно ще е неизбежен при абсолютно всеки - тялото старее, работните клетки умират, намалява жизнения капацитет.

Понеже видях по-късно: Колега PyroVeso, виждам че си чел книгите на Естер Хикс.....за Съзнанието. Да отчасти си прав, макари и формулата на Естер да не действа винаги и при всеки, пък ако ще и задника си да скъса да мисли позитивно. А защо е така и защо подобни автори "успяха чрез Съзнанието" да станат щастливи и да натрупат тлъсти суми от продажбите на книгите следствие и рекламата на филма "Тайната", отговор има в книгине на Ян Ван Хелсинг или по-точно "Книга за един милион евро".

Ако инжектираш на една мишка канцеро-токсин тя ще развие огромен тумор за около седмица. Изводът е, че не всички заболявания са психо-соматика. Ако човек въпреки уравновесения си и благ и позитивен характер се храни нездравословно и задръсти черния си дроб с токсини, които в последствие завъдят и паразити, ще се разболее цялото тяло от интоксикация и множество хронични болести, като артрити, алергии, възпаления и т.н., това е следствие на соматика и няма никаква психика-съзнание-чувства, чисто чревоугодничество, което тъй много обичат да практикуват "много религиозните".

Поздрави!
« Последна редакция: Март 07, 2012, 01:20:33 am от EDM electronics »

Неактивен Discorder

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 87
 • Пол: Мъж
 • Реалността ще се нагласява според това, което пре
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #9 -: Март 26, 2012, 09:44:09 pm »
Нека и аз да се направя малко на компетентен може ли? :)
Първо връзката дух-тяло е двупосочна , човешките същества са сложни системи в които двете"половинки" функционират заедно и обменът между съзнанието и материята не спира никога.
Както и да е , днес поръчах малко количество NAClO2 и като пристигне реактива ще го тествам. Ще пиша за подробностите
Ако не се появя в следващата седмица не го пийте тва нещо :D (последното в кръга на шегата разбира се)

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #10 -: Март 26, 2012, 10:24:46 pm »
Колега, ще останеш смаян от скоростта с която действа това нещо.
Лекува за часове пърхут, настинка, отпушва носа за минути. С две пръскания унищожава всички гъбички по краката, бектериите под мишниците така, както нищо друго не може. Лекува сливици, венци, зъби, хронични инфекции в очите и куп други сега да не изброявам. Действа точно така, както се описва във филма и книгата!

Тествам го и срещу вируси. Ще видим след време какво ще излезе.

Някой бяха скептично настроени, ноооооо грешат много. Аз не познавам по-мощен антибиотик от това. С добавка на DMSO се превръща в едно супер мощно оръжие срещу почти всички болести.

Добре е тази тема да бъде поставен сред най-главните в раздела!

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 889
 • Life is a DIY project!
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #11 -: Март 27, 2012, 01:15:44 am »
...Ако не се появя в следващата седмица не го пийте тва нещо :D ...
Опасявам се, че доста отдавна го пием това нещо - още от преди да сме се родили, чрез хлорираната вода от чешмата...
Не ми е работа да оценявам плюсовете и минусите от употребата му, но хората от планинските райони, които са отраснали с и пият предимно изворна вода имат доста по-здрав вид от повечето кореняк-цивилизета.

Вярно е, колега, че връзката душа-тяло е двупосочна (както и междувпрочем връзката горна глава-долна глава), но ми се струва, че далеч по-добре е първото да управлява второто (и в двата случая...), а не обратното. Та в този ред на мисли е по-добре така да организираме живота си и най-вече мислите си, че изобщо да не допускаме болести, отколкото после да ги лекуваме всичките накуп, че дори и да разчитаме на обратната връзка с душата, та и нея да повлияем благоприятно чрез наздравиците с белина и хлорна вар :)

На зарибените - наздраве!

Неактивен EDM electronics

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 820
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #12 -: Март 27, 2012, 09:08:35 am »
Нека в "този ред на мисли" и аз да кажа нещо по въпроса с корелацията между душата и тялото.

По тази логика духовно извисените биха били безсмъртни или най-малкото дълголетни, а така ли е, да давам ли примери?

Питам се, някой духовно извисен би или устоял на вируси като хепатит "А,В,С", ХИВ, Антракс или пък други опасни паразити или бактерии - нека пробва  :D.

Питам се, ами тези дето са по-глуповати и по-грешни от "одухотворените" и допускат да се разболяват за разлика от последните, те к'во да правят, да си викат наздравица с фармацефтичните коктейли и да мрат рано ли,  или пък да се ваксинират с ваксини спонсорирани от фамилия Рокфелер и Бил Гейтс.

А някой задавал ли си е въпроса, как аджеба лекуват билките, че к'во пък толкова съдържат, че да лекуват? - отговора е ОТРОВИ-антибиотици.
Отрови в малки количества, които не са вредни за здравите клетки. Ноторно известно е, че най-лековити са най-отровните билки.

По света и у нас има хиляди/милиони хора болни от тежки заболявания, като рак, хепатит, диабет и т.н......., та в "по-горния ред на мисли", някой ще се наеме ли да обясни на тези хора, как ако си направят ремонт на духа ще им се ремонтира и тялото и ще си спасят здравето и живота.

Хайде........наздраве на "духовно извисените". Да им е жив и здрав духа и да не се разболява тялото им.............
« Последна редакция: Март 27, 2012, 09:36:51 am от EDM electronics »

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 889
 • Life is a DIY project!
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #13 -: Март 27, 2012, 11:16:18 am »
Колега, понеже с тебе отдавна "си имаме приказка" (че даже вече и директно не си говорим, а чрез намеци и заобикалки ;)) държа да ти споделя следното: всеки разбира света и живота според собственото си ниво на духовно развитие. Колкото е по-напред човек в това развитие, толкова по-малко животът "му се случва" (като външно, насилствено причинени събития, болести, кемтрейлс и т.н.) и толкова повече той сам е творец на живота си и на събитията в него. Крайният вариант на това развитие са личности като Христос, Буда и т.н., които на практика вече са "превъртели" компютърната игра, наречена "материален свят" и като такива имат познанията и опита на програмисти, които знаят как да променят (поне локално и с демонстрационна цел) правилата й. Затова и могат да материализират предмети, да лекуват и съживяват хора, да ходят по водата и пр. "чудеса".

Относно "безсмъртието" - хех, на практика всички разполагаме с него, но малцина, и то само хора достигнали до определено ниво си дават сметка за това. Да "умреш" не е нещо много по-различно, отколкото да съблечеш и захвърлиш дебелия си, вече непотребен зимен кожух, когато се запролети. Следващата зима ще си облечеш чисто нов! Нима е необходимо цял живот да ходиш със стария си кожух от страх да не останеш гол...? :) Явно точно това целят поклонниците на физическото безсмъртие (обикновено доста млади и дълбоко неосъзнати душици, затънали до шия в материалното, в парите и т.н.). Забележете, че при тях мерилото за успех в живота (който смятат за единствен...) е кой колко ще успее да придобие и да изконсумира! "Веднъж се живее!" - казват те и го удрят на печалбарство, безсмислени удоволствия, "екстри" и разгулен живот (хай-лайф на ВИП-ове :):):):) ) Ако може целия свят да глътнат, надувайки егото си - най-добре!

Животът е училище, младежи. Да дадеш универсално лекарство на болните и неизкарани пари на бедните е все едно 12-окласник да даде наготово отговорите на всички задачи и темите на всички контролни на 4-окласниците... Какъв ще е смисълът на обучението след това? Какви знания и умения ще придобият малките от преписаните отговори?
...иначе е трогателно-благородна, хуманна, самарянса и т.н. фантазия, погледнато отстрани.

Болестите? Приеми ги като изпитания, като предизвикателства. Колкото по-напреднал и по-опитен е човекът, толкова по-големи и по-сложни за преодоляване предизвикателства се поставят пред него (можеш да го разбираш и като по-яки болести, хаха...). Така е и с другите ситуации в живота... Не си ли забелязал, примерно, че който е престанал да държи на материалното, веднага престават и да го крадат/обират? Кои се крадат и се трепят? Хора на определено (мутренско) ниво/его, които си треперят за вещите и животеца, а от друга страна са убедени колко голяма работа са (главно по това какви коли карат, а те са 2 точно определени марки, но да не нвлизаме в такива подробности...). Друго - за един циганин може да е голямо предизвикателство да си напише името, но за теб това проблем ли е изобщо?
Личен пример - никога не съм си чупил кост. Падал съм зверски (особено като дете - с колелото и по разни строежи...) - късал съм си, рчзал съм се и съм си жулил какво ли не. Приятелчетата от махалата ги помня през годините кой с гипсиран крак, кой с гипсирана ръка... Родителите ми също са си чупили по нещо.  При мен - не. От пневмония никога не съм боледувал. Първата ми пломба ми я сложиха на 35 години (досега са общо 3). Можете да го наречете и "късмет", но определено си имам някакъв вроден, неосъзнат опит с тези неща.
Вижте например какво казва индиецът Хира Ратан Манек за здравето и за болестите:
http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=349
както и рускинята Зинаида Баранова:
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1225

Специално за лечението с ClO2 - много ми хареса и съм напълно съгласен с последното изкаване (и въобще с вижданията по въпроса) на колегата ivangp - администратор на форума "Емоции и здраве" и дистрибутор на MMS:
http://www.emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=772&start=75

Билките? Част от отговорът вероятно е в това, което ти твърдиш. За другата - по-съществената според мен част трябва да питаш хомеопатите и биоенерготерапевтите.

Колега, добре съзнавам следните 2 неща: 1) всеки гледа нещата "от собствената си камбанария" и преживява света според собственото си ниво на развитие; 2) доколкото разбрах си съдия, което предполага социална роля, аналогична на "Господ" - т.е. човек-съдник на другите, 100%-ово компетентен по всички казуси, чието мнение не подлежи на никакви възражения, и чиято дума/воля се изпълнява ефективно. Но въпреки тези два фактора искам да те уверя, че има хора, светоусещания и битиета много по-различни от твоето, които са не по-малко реални и не по-малко действащи. Това, че ти не можеш да влезеш в някакъв информационен резонанс/обмен с тях, или че не можеш да ги разбереш съвсем не означава, че те не съществуват, или че са дълбоко заблудени, или че един ден (може би след много животи) и ти няма да си на техния акъл/мнение...

Имам спомен, че беше пробвал да практикуваш гладолечение - бих те насърчил да продължиш в тази насока. Остави белината и хлорната вар за чистачките и санитарките...

Всички сме ученици тук - кой в по-горен, кой в по-долен клас. Не всички завъшват гимназията, а още по-малко от тях - с отличие. Още по-малко пък продължават нататък - в Университета, и съвсем малко стават професори и Aкадемици (т.е. духовни учители, Светци и Аватари). Някои гледат как да помогнат на другарчетата си да напредват по-бързо - обясняват им, учат с тях и решават заедно задачи, опитват се да ги изкарат от самозаблуди с които самите те дълго време са се борили. Други се интересуват само от кого и как да препишат, и възможно по-бързо да сложат сервитьорската престилка или да яхнат таксито... Не може и няма как всички изведнъж да станем отличници-абитуриенти! Дори да го направим изкуствено - това би компроментирало самия фундаментален замисъл на училището! Ще боледуваме, ще страдаме, ще умираме - кой колкото пъти трябва, за да се научи. Затова и Светът никога "няма да се оправи" - не му е това замисълът - всички да живеят в абсолютно блаженство во век и веков... Вече и за Свободната енергия (основната тема на този форум) се съмнявам, че един ден ще стане общодостъпна. За да стане това, то Човечеството като цяло трябва да премине на ново и съвсем различно духовно ниво, и преди всичко трябва да престане да ламти за енергия! Или може би просто трябва да си вдигне главата за да види, че откак се помни върху му падат 1kW/m2 (а може би и много повече) енергия, която не струва и стотинка...

Неактивен oneman

 • Специалист
 • Активен
 • ***
 • Публикации: 249
 • Пол: Мъж
 • Направи го за да го разбереш
Re: MMS срещу фармацевтичните компании
« Отговор #14 -: Май 08, 2012, 07:28:06 pm »
Това е линакa за филма "Чудотворният минерален разтвор: Разговор с Джим Хъмбъл (2008) "в колибката http://kolibka.com/download.php?mid=10180

Смятам, че няма място за философии и много 'научни' дебати.
Както много малко знаем за електричеството, така и много малко знаем за човешкото здраве.
Иначе нямаше да има болници, а ЗДРАВНИЦИ.

Моят апел е всеки да сподели информацията за този лек с близките и познатите си, а хората сами могат да решават.
Особено, когато някой близък човек получи диагноза "още няколко месеца живот" тогава на никого не му е до научни теории. Тогава трябва нещо, което действа бързо и ефективно.

Тук може много да си коментираме и да се надприказваме, но моля ви, СПОДЕЛЯЙТЕ информацията с другите. По телевизията никога няма да я кажат.